TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398082 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: MichaelKem

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 07, 2024, 09:51:49 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261658 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1448 poslato: Avgust 25, 2012, 07:44:41 posle podne »

UFC 151:

Muke UFC-a se izgleda bliže kraju. Nakon što je prvo Dan Henderson otpao sa UFC 151, pa Jon Jones uzrokovao otkazivanje priredbe odbijanjem borbe sa Chael Sonnenom, UFC je naišao na još jedan problem. Lyoto Machida koji je trebao da se sastane sa „Bonesom“ na UFC 152 22. septembra odbio je taj izazov, kazavši da nema dovoljno vremena za prirpemu borbe.
UFC je problem rešio bivšim šampionom Vitor Belfortom. Iskusni 35-godišnji „Fenomen“ prihvatio je ovaj meč, uprkos činjenici da je na UFC 153 priredbi trebao da se sastane sa Alan Belcherom.
Da je reč o konačnoj odluci saopštio je Dana White, kazavši da će Belfort juriti novi pojas. Jon Jones se još uvek nije oglasio povodom novog protivnika, ali se ne očekuje novo odbijanje.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1447 poslato: Avgust 25, 2012, 07:43:55 posle podne »

UFC:

Nove muke za Dana Whitea: Lyoto Machida odbio borbu sa Jon Jonesom!

Lyoto Machida odbio je čini se priliku života. Čovek koji je trijumfom nad Ryan Baderom dobio priliku da bude UFC-ov izazivač nije želeo da iskoristi opšti haos u UFC-u nastao povredom Dan Hendersona.

Iako ga je predsednik UFC-a Dana White obznanio kao novog protivnika Jon Jonesa za UFC 152 i oktobar, Lyoto Machida ne želi da se bori sa šampionom poluteške kategorije.

- Chael Sonnen prihvatio je borbu, ali Jones nije želeo taj duel. Zato je u priču uskočio Machida koji će se boriti sa njim.
Reči Dana Whitea ipak nisu bile utemeljene, a izgleda da predsednik UFC-a pre svoje objave nije ni razgovarao sa Machidom. Novi protivnik trebao bi da bude Vitor Belfort.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1446 poslato: Avgust 25, 2012, 07:42:53 posle podne »

Otkazan UFC 151!

UFC 151 priredba zakazana za početak septembra neće se održati. Razlog je povreda izazivača za poluteškaški pojas Dan Hendersona koji je zbog povrede kolena morao da otkaže svoj nastup. S obzirom da je do prirede ostalo još samo nekoliko dana, Dana White i društvo odlučili su da otkažu borbu.
- Dan je na treningu doživeo povredu ligamenata i nije samo ovaj meč otkaza. Sada je i njegova karijera pod znakom pitanja.
Dana je kazao i da će se Jones boriti sa Lyoto Machidom na UFC 152 priredbi u Torontu 22. septembra, ali je istakao i da je Jones mogao odraditi borbu na UFC 151, ali da je odbio Chael Sonnena.
- Trener Jonesa Greg Jackson savetovao ga je da odbije Sonnena, kazavši da bi to bila njegova najveća greška u karijeri. Jackson je ubica ovog sporta.
White je istkako i da se Jones nije poneo onako kako je on očekivao.
- Potrošili smo ogromne svote novca da promovišemo ovu borbu i za nas je ovo veliki finansijski gubitak. Znamo da borba protiv Sonnena nije bila sjajna ideja, ali nismo imali opcija, a i ljudi su bili zagrijani za taj duel. Želimo da Jones vrati ugovor, jer imamo mnogo boraca koji su spremni da se bore kada god želite, protiv koga želite. Oni su stvorili ono što UFC danas predstavlja.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1445 poslato: Avgust 23, 2012, 05:22:29 posle podne »

Marcos LORO Galvao:

http://www.youtube.com/watch?v=W4XQFl2zaY8

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1444 poslato: Avgust 23, 2012, 05:17:57 posle podne »

Vitor Belfort:

Vitor Belfort nakon problema sa rukom 13. oktobra vratiće se u Oktagon u borbi kojom želi da se približi poziciji izazivača srednje divizije. Pred „Fenomenom“ neće biti nimalo lak zadatak. U Oktagonu će ga naime čekati američki borac Alan Belcher.
- On je kompletan borac, ima dobre nožne udarce, a odličan je i u borbi na podu. Mlad je, posvećen sportu i pravi je protivnik za mene. Shvatio sam ovaj izazov ozbiljno i treniram sa pravim lavovima.

Lavovi sa kojim Belfort trenira članovi su kampa „Blackzilians“ u kom su izmeĂ°u ostalih i Rashad Evans, Gesias Cavalcante, Danilo Villefort i mnogi drugi.
Podsetimo, Belfort je na UFC 147 priredbi trebao da se bori sa Wanderlei Silvom u revanšu dva borca, ali je borba otkazana zbog pomenute povrede ruke 35-godišnjeg momka iz Rija. Borba će se održati na UFC 153 priredbi koja će u glavnom duelu večeri ugostiti duel Erik Koch – Jose Aldo.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1443 poslato: Avgust 23, 2012, 05:16:34 posle podne »

Tim Sylvia: Pobedio bih Daniel Cormiera.

Bivši UFC-ov teškaški šampion Tim Sylvia bio je na korak od povratka na veliku scenu, pošto je trebao da se sastane sa Daniel Cormierom u njegovom gotovo sigurno poslednjem Strikeforce meču. Ipak, čim se pojavila informacija da će Sylvia biti protivnik Cormiera, „Zuffa“ je objavila da će sa osvajačem Strikeforce Grand prixa u kavez Frank Mir.
- Mislim da ljudi iz UFC-a žele pobedu Daniela i da su zato izabrali Franka. Nema sumnje da bih ja pobedio Cormiera. Mir je bolji u parteru od mene, ali moja mogućnnost da se branim od pokušaja obaranja, kao i udarača tehnika su iznad njegove, ali i Cormierove.
Cormier je titulu osvajača Strikeforce GP-ja zaradio trijumfom nad Josh Barnettom. Sylvia će se 31. avgusta na ONE FC 5 priredbi sastati sa ne baš sjajnim Andrei Arlovskim.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1442 poslato: Avgust 23, 2012, 05:15:29 posle podne »

UFC:

Zvaničnici UFC-a objavili su u sredu veče tri nove borbe koje će se održati na UFC on FX 5 priredbi koja će se petog oktobra održati u „Target Centru“ u Mineapolisu.
U lakoj kategoriji Yves Edwards (41-18-1) sastaće swe sa Jeremy Stephensom, momkom koji u MMA karijeri ima skor od 20 pobeda i osam poraza.
Velter borac Mike Pierce (14-5) ugositće Aaron Simpsona (12-3). Na priredbi će se sastati i Phil Harris (21-9), koji će u Oktagon protiv Darren Unyenoyama (7-3).
Podsetimo, u glavnoj borbi ove manifestacije Travis Browne boriće se sa Antonio „Bigfoot“ Silvom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1441 poslato: Avgust 23, 2012, 05:14:51 posle podne »

Mauricio Rua:

Mauricio Rua početkom meseca izgubio je priliku da ponovo doĂ°e do pozicije izazivača u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji. Rua je na UFC on Fox 4 priredbi trebao da ubeleži što ubedljiviji trijumf kako bi dobio šansu da izazove pobednika duela Jon Jones – Dan Henderson.
Ipak, Lyoto Machida ga je nadmašio, pa je tako trijumf nad Brandon Verom naizgled bio uzaludan. Popularni „Shogun“ kazao je kako je mogao odraditi bolje pripreme za taj duel.
- Uradio sam svoj posao, pobedio sam, a uz nokaut je sve ispalo vrlo dobro. Cilj je bio ispunjen jer je Vera vrlo težak protivnik. Ipak, napravio sam neke greške, a i bio sam pomalo umoran u jednom delu borbe. Znam da sam mogao da se bolje pripremim, ali biće bolje drugi put.
„Shogun“ (21-6) svoju narednu UFC borbu odradiće na UFC on Fox 5 priredbi kada će se sastati sa švedskim borcem Alexander Gustafssonom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1440 poslato: Avgust 23, 2012, 05:13:57 posle podne »

Dana White: St. Pierre je prihvatio borbu sa Silvom!!!

Predsednik UFC-a Dana White kazao je u razgovoru za „LA Times“ da je borba Georges St. Pierrea i Anderson Silve izvesna, te da je kanadski borac već prihvatio mogućnost borbe sa šampionom srednje kategorije.
- Da, njihova borba je vrlo moguća. Šta više, čini mi se da pravih prepreka na putu ka ostvarenju ovog cilja nema. GSP je prihvatio izazov, a dva borca bi se trebala sastati u kategoriji do 81 kilograma.
Silva je od odbrane svoje titule protiv Chael Sonnena i dalje bez protivnika, dok je velter šampion zaposlen pripremema za duel sa privremenim prvakom Carlos Conditom.
Zbog toga bi ovaj duel mogli gledati tek početkom 2013. godine, a kako će se borba održati u catchweightu nema sumnje da će se Brazilac i KanaĂ°anin boriti samo za prestiž.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1439 poslato: Avgust 23, 2012, 05:12:52 posle podne »

UFC:

Zvanično: Frankie Edgar u pero kategoriji!

Frankie Edgar novi je borac UFC-ove pero kategorije, saopštio je ugledni MMA novinar Ariel Helwani u gostovanju „UFC Tonight“ emisiji. On bi trebao da debituje krajem godine.
Edgar, bivši UFC-ov šampion u lakoj kategoriji poražen je od Bensona Hendersona prvo u odbrani svog, a onda u pokušaju vraćanja pojasa.
Prelazak u pero kategoriju najavljivan je već nekoliko meseci, a sigurno je da će najsrećniji ovim ishodom biti Dana White koji je duže vreme navijao za ovakvu odluku.
Edgar bi uskoro trebao i da se bori sa šampionom pero divizije Jose Aldom. Borba bi mogla da se održi tokom naredne godine, jer je Aldo zauzet borbom sa Erik Kochom
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1438 poslato: Avgust 23, 2012, 05:11:24 posle podne »

Rampage Jackson: Odlazim iz UFC-a, ali ne i MMA sporta.

Quinton Jackson posle borbe sa Glover Teixeirom napustiće UFC, ali to ne znači da je popularni „Rampage“ završio sa MMA sportom. Iskusni borac kazao je u svom poslednjem intervju da će nakon duela sa Brazilcem videti kakve mogućnosti ima i doneti „neku“ odluku.
- Ovo je moja poslednja borba pod ugovorom sa UFC-om, ali ne i u MMA sportu. Već smo počeli da tražimo neke druge kompanije, a sve će se znati nakon Teixeire. Tada ću doneti neku odluku.
O Teixeiri „Rampage“ ima visoko mišljenje, kazavši da je reč o vrlo teškom protivniku.
- UFC mi je ponudio Glovera, a ja nikada nisam odbija ono što mi ponude, pa je tako bio i sada slučaj. Nisam gledao njegove borbe, ali sam čuo da je težak protivnik. Ima dobru udaračku tehniku, a i sjajnu jiu-jitsu. Radujem se tom izazovu i mislim da će biti zanimljiva borba.
Jackson, bivši UFC šampion, i Teixeira, boriće se 13. oktobra na UFC 152 priredbi u Brazilu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1437 poslato: Avgust 23, 2012, 05:08:53 posle podne »

Chris Weidman,UFC:

Chris Weidman polako biva sve frustriraniji i frustriraniji. UFC-ov srednjak na sve načine pokušava da doĂ°e do borbe sa Anderson Silvom, ali mu ništa ne pomaže u tome.
„All Americanu“ nije pomoglo ni to što je vrlo kvalitetnog Mark Munoza razbio u meĂ°usobnom duelu. Silvin menadžment jednostavno ne želi da čuje za borbu sa 28-godišnjim Amerikancem.
- Ljudi, ja želim samo šansu. Ti si imao priliku i iskoristio je. Daj je i meni, jer sam siguran da ću da te pobedim. Poštujem Silvu i mislim da je on najveći svih vremena. On je moj uzor, ali sam ja za njega najveći izazov koji trenutno ima. To znaju u njegovom kampu i očigledno me zbog toga odbijaju.
Weidman je u MMA karijeri 100-postotan. Ima devet pobeda iz isto toliko mečeva, dok je UFC-u nanizao pet trijumfa. PobeĂ°ivao je borce kao što su Alessio Sakara, Demian Maia, te pomenuti Mark Munoz.

O kakvom borcu se radi možete pogledati i u priloženom videu.

http://www.youtube.com/watch?v=edjq6aqw0QM&feature=player_embedded
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1436 poslato: Avgust 23, 2012, 05:07:44 posle podne »

UFC:

Martin Kampmann vs. Johny Hendricks na UFC 154.

Martin Kampmann i Johny Hendricks boriće se na UFC 154 priredbi, saopštila je ova organizacija rano jutros po našem vremenu. Priredba će se održati 17. novembra u Bell Centru u Montrealu, a ovo će biti poslednja borba pred glavni duel večeri koji još uvek nije objavljen, a na kom bi trebali da se sastanu Georges St. Pierre i Carlos Condit.
Hendricks se nalazi u vrlo lepom nizu. U četiri poslednje borbe je slavio, a Josh Koscheck najsvežija je žrtva ovog momka. Pre njega su padali i Jon Fitch, Mike Pierce i T.J. Waldburger. U MMA karijeri ima skor od 13 pobeda i jednog poraza.
Martin Kampmann je ranije ove godine stigao do svoje treće vezane pobede savladavši Jake Ellenbergera. U MMA karijeri ima 20 pobeda i pet poraza.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1435 poslato: Avgust 23, 2012, 05:06:05 posle podne »

Chael Sonnen: Dan Henderson može pobediti Jon Jonesa!

Chael Sonnen zaista uživa u medijskoj pažnji. Američki MMA borac i novopečeni poluteškaš je nakon nekoliko napada na Jon Jonesa i prepiske preko „Twittera“ sada ponovo aktivan.
Bivši izazivač u srednjoj kategoriji veruje da iskusni Dan Henderson može pobediti aktuelnog prvaka Jon Jonesa.
- Jonesa može da pobedi borac koji ima eksploziju u rukama, ali i čvrstu bradu jer je nesumnjivo da ćete primiti nekoliko udaraca zbog njegove dužine. TakoĂ°e, treba da imate odlično rvanje i agresivan stil. Sve to ima Dan henderson i zato ja verujem u njega i dajem mu šansu u ovom meču. Biće to borba koja će pokazati najboljeg u istoriji poluteške.
Razlog za ovakvu izjavu Sonnen pronalazi u jednoj vrlo jednostavnoj činjenici – 11 svetskih prvaka koji su položili oružje pred „Hendom“.
- Henderson je u svojoj karijeri pobedio 11 svetskih prvaka, a to može samo čovek koji je ispred svih, najbolji u istoriji. To je čovek sa kojim će se sastati Jon Jones, takoĂ°e sjajan borac, ali nije postigao ni blizu onoga što ima njegov protivnik.
Henderson i Jones boriće se prvog septembra na UFC 151 priredbi.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1434 poslato: Avgust 20, 2012, 05:42:02 posle podne »

JACARE:

Ronaldo Souza,zvani Jacare,je ostvario jos jednu impresivnu pobedu u Strikeforce-u.
Pogledajte kako je sve izgedalo i kako se zavrsilo:

http://www.youtube.com/watch?v=ASfoGVURE9w&feature=player_embedded#!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.114 sekundi sa 19 upita.