TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398082 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: MichaelKem

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 07, 2024, 07:37:28 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261647 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1433 poslato: Avgust 20, 2012, 05:39:41 posle podne »

BOKS:

Carl Froch svoju prvu odbranu IBF pojasa super srednje kategorije odradiće 17. novembra u rodnom Notingemu, saopštio je promoter britanske zvezde Eddie Hearn.
- Priredba koju spremamo za sedamnaesti novembar će ući u istoriju kao jedna od najvećih noći u istoriji britanskog boksa. Carl jedva čeka da ponovo uĂ°e u ring, a i publika u Notingemu ga obožava. Atmosfera ovde je sjajna i sigurni smo da će svi uživati.
Protivnik popularnog „Kobre“ biće objavljen sutra (u utorak), a očekuje se da ne bude reč o velikoj zvezdi. Pravi ispit čeka Frocha narednog proleća, kada će odraditi revanš borbu sa rumunskim KanaĂ°aninom Lucian Buteom, momkom od kojeg je preuzeo pojas.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1432 poslato: Avgust 20, 2012, 05:39:11 posle podne »

UFC:

VIDEO: 40 minuta čistog UFC uživanja!

Jedan vatreni UFC-ov fan odlučio je da na „YouTube“ servisu podeli video snimak sa čak 50 najava UFC-ovih priredbi. U ovom 40-minutnom videu možete da pogledate neke od najboljih najava, kao i sjajne poteze UFC-ovih zvezda iz poslednje tri godine.

http://www.youtube.com/watch?v=lZOqCHo8hfc&feature=player_embedded
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1431 poslato: Avgust 20, 2012, 05:38:17 posle podne »

Tim Bradley:

Velter šampion po WBO verziji Tim Bradley uveren je da Manny Pacquiao ne želi revanš borbu sa njim, kazavši da je to previše opasan izazov za Filipinca.
- Ne znam da li Pacquiao želi borbu sa mnom, ali mislim da je to previše riskantno za njega. Iskreno, mene to i ne zanima previše. Ja sam šampion i borci treba da traže borbu protiv mene, ne ja protiv njih. Manny nije jedini mogući protivnik, a sigurno je da ja neću prilaziti njemu i moliti ga za duel. Ako misli da je izgubio nepravedno neka se ponovo okuša, ja sam uvek spreman.
Filipinska bokserska legenda i najbolji bokser prve decenije ovog milenijuma sve je bliže dogovaranju super borbe sa Floyd Mayweather Juniorom, pa je i to verovatno jedan od razloga zbog kojih se „Filipinska mašina“ ne odlučuje za duel sa Amerikancem.
Bradley je proteklog juna kontroverznom, možemo reći i sramnom odlukom sudija, uzeo pojas Filipincu koji još uvek nije objavio sa kim će se naredni put boriti. Postojale su špekulacije da će se dva borca desetog novembra sastati u revanšu, ali od toga za sada nema ništa.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1430 poslato: Avgust 20, 2012, 05:37:48 posle podne »

Frankie Edgar: Želim da pomognem Diazu u pripremama za Hendersona.

Rivalstvo izmeĂ°u Frankie Edgara i Ben Hendersona i dalje je na visokom nivou, uprkos činjenici da se dva borca gotovo sigurno više nikada neće naći jedan naspram drugog u UFC-ovom Oktagonu. Gubitak pojasa, a zatim i poraz u revanš meču Frankie Edgara još uvek boli, a Amerikanac ne želi da „Smooth“ dugo drži pojas u svom vlasništvu. Zbog toga je 30-godišnji „Answer“ spreman da pomogne narednom protivniku Hendersona Nate Diazu u pripremama za borbu planiranu krajem godine.
- Ako Nate bude tražio moju pomoć rado ću mu izaći u susret. Radili smo već zajedno i bilo je to lepo iskustvo. Ukoliko mogu nekako da mu pomognem rado ću to učiniti.
Edgar je istakao i da je Diaz napredovao, te da ima ono što je potrebno za osvajanje UFC-ove titule.
- Nate po mom mišljenju ide previše napred, a problem za Bena može praviti visina Diaza, tj. njegova dužina i mogućnost da kontroliše borbu. TakoĂ°e, Nate poseduje i sjajnu jiu-jitsu.  Henderson ima bolje rvanje, ali je primetno poboljšanje Diaza u svim sferama borbe. Pobedio je Jim Millera koji nije uspeo da ga obori, iako je reč o sjajnom rvaču. Zato mislim da je Diaz sjajan protivnik za Bena.
Borba Diaza i Hendersona trebala bi da se održi osmog decembra na UFC on Fox 5 priredbi.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1429 poslato: Avgust 19, 2012, 10:03:47 posle podne »

VITOR VIANNA:

http://www.youtube.com/watch?v=N18BmF-DMyU
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1428 poslato: Avgust 19, 2012, 10:02:40 posle podne »

Gibert Melendez:

Strikeforce šampion u lakoj kategoriji Gilbert Melendez kazao je u svom poslednjem intervju da je ubeĂ°en u trijumf nad predstojećim protivnikom. Melendez će narednog meseca na Strikeforce priredbi u Sakramentu snagu odmeriti sa Pat Healyem.
- Želim da se pokažem u najboljem stanju. U protekle nekolike borbe nisam bio na nivou i zato se posebno radujem duelu sa Healyem. On je težak protivnik, izdržljiv momak, koji će pokušati da me prikuje za ogradu i prisili na predaju. Ipak, ja sam spreman za sve to i prilično sam samouveren pred ovu borbu. Nema sumnje da ću ga pobediti.
Melendez je poslednji poraz doživeo 2008. godine, a od tada je nanizao sedam vezanih trijumfa. Titulu će braniti 29. septembra na priredbi na kojoj bi trebao da nastupi i Josh Thompson kojeg čeka borba sa Caros Fodorom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1427 poslato: Avgust 19, 2012, 10:01:48 posle podne »

UFC:

Dan Henderson samouveren: Pobediću bahatog Jonesa.

Dan Henderson prvog septembra imaće verovatno poslednju priliku da se dokopa UFC-ovog pojasa u poluteškoj kategoriji. Iskusni 42-godišnjak na UFC 151 priredbi sastaće se sa aktuelnim šampionom i 17 godina mlaĂ°im protivnikom Jon Jonesom.
Legendarni „Hendo“ kazao je da će pobediti „bahatog“ Jonesa, te da će to uraditi na prilično ubedljiv način.
- Osvajao sam dva Pride pojasa, Strikefroceovu titulu u poluteškoj kategoriji i samo mi jedan pojas nedostaje u vitrini, a to je ovaj iz UFC-a. Moj plan protiv Jonesa je prilično jednostavan – biti bolji u svakoj rundi kako ne bi bilo nikakvih dilema oko moje pobede. Još bi bolje bilo kada bih ga pogodio pre isteka poslednje runde.
Samouverenost je dobra stvar, ali nekada može biti i loša, tvrdi vlasnik 29 MMA pobeda.
- Jones je bahat, a stav da je daleko bolji nego što zaista jeste može ga koštati mnogo. Ja znam njegovo oružje, laktove i kolena. Njegove ruke me ne brinu i čim mu skratim distancu srušiću ga na leĂ°a i onda ćemo videti gde je zapravo. Do sada ga u toj situaciji nismo gledali. Ja mogu da pobedim svakoga kada mi je pravi dan, a ne vidim zašto bi se tu Jones izdvajao.
Priredba UFC 151 održaće se u Mandalay Bay centru  u Las Vegasu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1426 poslato: Avgust 19, 2012, 10:00:34 posle podne »

Strikeforce: Rousey vs. Kaufman – rezultati.

Ronda Rousey odbranila je rano jutros po našem vremenu svoj pojas Strikeforce bantam šampionke nakon što je u priredbi održanoj u San Dijegu savladala iskusnu Sarah Kaufman. Rousey je do svoje šeste pobede u karijeri stigla na dobro poznat način, armbarom (poluga na ruci).
Rouseyovoj je za šesti trijumf u karijeri, u šestom meču i šestim armbarom trebalo samo 54 sekunde. Iako joj je protivnica bila bivša šampionka Sarah Kaufman koja je uoči ove borbe odradila 16 borbi i imala skor 15-1, Rouseyovoj nije bio problem da ponovo pobedi na dobro poznati način.
- Sjajni ljudi su oko mene, i ova pobeda je posvećena mojim trenerima koji rade sjajan posao. Bio je ovo zanimljiv izazov.
Rousey je nakon kratke izjave u Oktagonu dodala još samo jedno – Cris „Cyborg“ Santos će dobiti borbu sa njom samo ako preĂ°e u bantam, te ako zatraži borbu.
- Ja sam šampionka, a šampionka ne ide na noge drugoj takmičarki. Zato doĂ°i u bantam i možemo da se borimo. Samo zapamti, ljudi žele da te vide u prvoj poštenoj borbi tvoje karijere.
U ostalim borbama ove priredbe valja istaći i pobedu brazilskog majstora Ronaldo Jacare Souze. Inače prepoznatljiv kao odličan u parteru, Souza je nakon samo 40-ak sekundi krošeom poslao Derek Brunsona na pod. Nakon nekoliko popratnih udaraca, sudija je prekinuo borbu.
Bivša šampionka Strikeforcea Miesha Tate pobedila je Julie Kedzie armbarom, te je tako stigla do svog 13. trijumfa u karijeri.
Glavne borbe:
Ronda Rousey def Sarah Kaufman
Ronaldo Souza def Derek Brunson
Tarec Saffiedine def Roger Bowling
Anthony Smith def Lumumba Sayers
Ovince St. Preux def TJ Cook
Uvodne borbe:
Miesha Tate def Julie Kedzie
Adlan Amagov def Keith Berry
Germaine De Randamie def Hiroko Yamanaka
Bobby Green def Matt Ricehouse
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1425 poslato: Avgust 19, 2012, 09:59:09 posle podne »

K-1:

Remy Bonjasky protiv Anderson Silve na priredbi u Briselu.

Holandska kik boks legenda Remy Bonjasky boriće se šestog oktobra na priredbu „Glory 2 Burssels“ saopštila je tamošnja organizacija Glory Sports International. Priredba će se održati u belgijskom glavnom gradu Briselu.
Bivšem trostrukom K-1 šampionu biće ovo povratnički nastup nakon pauze od decembra 2009. godine. U ringu će se Bonjasky sastati sa kvalitetnim Brazilcem Anderson Silvom. Naravno, nije reč o UFC šampionu već o momku koji je svoju poslednju borbu odradio na K-1 turniru u Madridu. Tada se sastao sa Badr Harijem koji je slavio nakon sudijske odluke.
Priredba u Briselu ugostiće još nekoliko vrhunskih K-1 boraca poput Gokhan Sakija, Andy Ristiea i drugih. Za sada ostali parovi nijesu objavljeni
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1424 poslato: Avgust 19, 2012, 09:57:52 posle podne »

BOKS:

Evander Holyfield izazvao braću Kličko!

Američki bokserski veteran Evander Holyfield ne planira da okači rukavice o klin u skorije vreme. To je ovaj 49-godišnji veteran potvrdio svojom poslednjom izjavom u kojoj je izazvao danas neprikosnovenu teškašku braću Kličko.
Holyfield smatra da bi braća trebala prihvatiti borbu iz jednog prostog razloga – otvara im se mogućnost da ostvare najveću zaradu u životu.
- Braća Kličko imaju veliku priliku da ostvare najveću zaradu u njihovim životima. Godine ne predstavljaju problem, one su samo broj. Ljudima govore kako me poštuju, pa ne žele da me prebiju. Sada im poručujem, ne birate vi mene nego ja vas.
Holyfield je u karijeri nanizao 57 profi mečeva, od kojih je slavio u 44. Poslednju pobedu ostvario je prošlog maja kada je u Danskoj savladaoBrian Nielsena.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1423 poslato: Avgust 19, 2012, 09:56:43 posle podne »

Jon Jones :

UFC-ov šampion u poluteškoj kategoriji Jon Jones kazao je u razgovoru za „ESPN“ da nije zainteresovan za duel sa Lyoto Machidom. Razlog je prilično jednostavan što se „Bonesa“ tiče.
- U borbi sa njim smo prodali najmanje prodatih PPV-a. To je jasan signal da niko ne želi da gleda borbu sa njim. Zbog toga se ne želim boriti sa Lyotom. Mnogo rizikujete, a malo dobijate. Da se razumemo, Machida je jak borac, ali je ovo situacija u kojoj ja dvostruko gubim. Niti ću zaraditi novac, niti ću imati lakog protivnika. Ovu borbu niko ne želi da kupi.
Problem za Jonesa predstavlja najava predsednika UFC-a Dana Whitea da će Machida biti naredni izazivač za poluteškaški pojas. Ukoliko Jones stigne do pobede nad Dan Hendersonom, nema sumnje da ćemo imati zanimljivu situaciju u najjačoj svetskoj MMA promociji.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1422 poslato: Avgust 19, 2012, 09:55:42 posle podne »

Tito Ortiz: Lorenzo Fertitta je spasao MMA sport!!!

Kupovina UFC-a od strane Lorenzo Fertitte promenila je MMA sport na bolje, tvrdi UFC-ova legenda i odnedavno stanar „Kuće slavnih“ ove organizacije Tito Ortiz.
- Dolazak Lorenza u MMA je spasao ovaj sport. Promenio je pravila, neka je makao, a ona koja je dodao su napravila pravu evoluciju. Zbog njega se ovo više ne kotira kao varvarski sport, već sport koji ljudi prihvataju. Za to nam je trebalo čak 15 godina.
Fertitta je UFC kupio januara 2001. godine, kada se ova organizacija mučila sa kontroverzama oko načina na koji se vode borbe. Od tada je napredovao, te danas važi za najprofitabilniju MMA organizaciju, kao i za jednu od najuglednijih borilačkih organizacija na svetu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1421 poslato: Avgust 19, 2012, 09:54:43 posle podne »

Floyd Mayweather Junior: Manny Pacquiao je neverovatan borac.

Floyd Mayweather Juniora zatvor je izgleda promenio. Tako je „Money“ u svom prvom pojavljivanju nakon pritvora pohvalio svog velikog rivala Manny Pacquiaoa, kazavši da je reč o neverovatnom borcu.
Mayweather je u razgovoru za „Pop StropTV“ govorio o mogućem duelu sa Pacquiaom koji je postao realan nakon što se američki borac udružio sa prijateljom i sada poslovnim partnerom, reperom 50 Cent-om.
- Kada doĂ°e taj dan ja ću izaći u ring i uraditi ono što treba. Manny je neverovatan borac, i nadam se da ćemo dogovoriti borbu u skorijoj budućnosti.
Floyd je ranije gotovo uvek napadao Pacquiaa, a pohvalu gotovo svi vide kao pozitivan korak ka organizovanju borbe decenije. Ranije je jedan od najuglednijih bokserskih promotera Bob Arum kazao kako će se Pacquiao i Mayweather boriti aprila 2013. godine. Da li će se to zaista i desiti saznaćemo uskoro. Znaci koje dobijamo idu u prilig ovoj priči.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1420 poslato: Avgust 19, 2012, 09:53:52 posle podne »

Sarah Kaufman: Pobediću Rondu Rousey!

Sarah Kaufman predstojeće subote imaće priliku da ponovo postane Strikeforce šampionka, s obzirom da će se u San Dijegu sastati sa aktuelnom vladarkom Rondom Rousey.
Kaufmanova je svestna izazova koji je pred njom, te smatra da može pobediti neporaženu 25-godišnjakinju.
- Fokusirala sam se na treninge i rad sa timom. Ovo je najvažnija borba u mojoj karijeri i zato ništa nisam prepuštala slučaju. Osećam se prilično samouvereno i mislim da će ovo biti sjajna borba u kojoj ću ja biti ta koja će slaviti.
Kaufman (15-1) čeka vrlo težak izazov. Rousey je slavila u svih pet profesionalnih MMA borbi, a svaki duel rešila je armbarom (poluga na ruci), i to svaki u prvoj rudni.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1419 poslato: Avgust 15, 2012, 03:36:48 posle podne »

Carlson Gracie:

http://www.youtube.com/watch?v=oxSe2VqV1qU&feature=related
Sačuvana
Stranice: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.108 sekundi sa 19 upita.