TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398059 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 06, 2024, 02:27:50 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261588 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1178 poslato: Jun 21, 2012, 12:14:23 posle podne »

MMA,Fedor:

Fedor Emelianenko uprkos bledim predstavama protiv Werduma, Silve i Hendersona i dalje važi za najpopularnijeg MMA borca, a razlog za veru u „Poslednjeg imperatora“ njegovi fanovi dobili su nakon dve pobede u poslednje dve borbe.

Sada je Fedor pred velikim izazovom. Ne govorimo o prosečnom Rizzu, već o odluci koju mora da donese, a koja se tiče njegove karijere – da li će, i gde Fedor nastaviti da nas oduševljava svojim nastupima. Odgovor na to su pokušali da daju kolumnisti „MMAFighting“ portala Mike Chiappetta i Dave Doyle.

Prvi je svoje viĂ°enje Fedorove budućnosti dao Chiapetta.

Ako Emelianenko pobedi, ući će u seriju od tri pobede nakon otkaza u Strikeforce. Nažalost, malo je ljudi van Zuffe (koja je vlasnik UFC-a i Strikeforce) koji imaju novac. Fedora ne vidim u Bellatoru, jer za njega nije turnirski modul borbi. Jednostavno, on je previše star da bi radio veliki broj borbi dok bi došao u priliku da osvoji titulu, iako bi borba sa Cole Konradom bila vrlo lepa.

Ono što je verovatnije je da mu predsednik Zuffe Lorenzo Fertitta ponudi poslednju šansu. Ako mu to ne uspe, on će obići svet, boriti se sa ne baš kvalitetnim borcima. Tada će biti u teškoj prilici jer će u slučaju pobede svi reći: „ma pobedio je njega, ko za njega još zna“, dok će u slučaju poraza biti izjave tipa: „rekli smo ti, nema više ništa od tebe“.

Najpametnije mu je da potpiše ugovor sa rastućom One FC promocijom, koja ima novac i spremna je da ga potroši na velike borce. Čak je i M-1 Global-ov Evgeni Kogan prisustvovao njihovoj priredbi i pomogao u organizaciji priredbi. Nadam se da će novac koji mu oni ponude i izazovi biti dovoljni da nastavi karijeru. Žao mi je pak što su njegovi dani u Severnoj Americi gotovi.

Nakon Chiappette, svoju prognozu dao je i Doyle.

Ono moje kratko mišljenje bi bilo: Fedor će otići gde god M-1 bude mogao da izvuče novac na njegovo ime. Fedorov menadžment je do sada Emelianenka vodio gde god je mogao izmusti novac iz njega. Nemojte pogrešno da me razumete, u tome ne vidim ništa loše, jer je i borenje biznis i borci vole da budu dobro plaćeni.

Mnoge organizacije imale su problema jer su previše plaćale Emelianenka, pa su tako propale. Ipak, kada imate borca kao Fedora, jednostavno morate da rizikujete.

U globalu, sve je isto. M-1 je vlasnik Fedora sve dok One FC ili neka druga jaka promoterska kuća ne pozovu Feodra i ponude mu bolji ugovor. Uspeli su da Pedro Rizza dovedu u Evropu da bi se borio sa Emelianenkom. Imaju sistem koji im omogućava da opstanu i zašto bi ga menjali?
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1177 poslato: Jun 21, 2012, 12:13:36 posle podne »

Roy Nelson :

Roy Nelson u UFC-u je od 2009. godine i pobede na TUF 10. Od tada je stekao veliki broj fanova, a postao je jedno od glavnih obeležja ove organizacije. 35-godišnji borac je nakon osam godina MMA karijere priznao da razmišlja i o drugim stvarima.

Tako je američki borac u svom poslednjem intervjuu za „Five Ounces of Pain“ kazao je da bi se rado borio sa Brock Lesnarom, te da ima veliku želju da se oproba i u profesionalnom rvanju koje je sve popularnije kod boraca u poodmaklim godinama ili u padu forme.

- Ne znam da li će se Borck Lesnar vratiti u UFC, i da li će mi UFC uopšte i ponuditi borbu sa njim. To je borba koju sam nekoliko puta tražio i u koju bih ušao u svakom trenutku.

Na pitanje da li bi se preselio u profesionalne rvače, Nelson je bio jasan:

- Odgovor je da! Postao bih profesionalni rvač i dok sam u MMA sportu, i posle MMA, čak i sada, dok radimo ovaj intervju.

„Big Country“ je istakao i da je duel Cain Velasquez – Junior dos Santos borba koja se ne sme propustiti, te da bi rado postao trener u Ultimate Fighter rijalitiu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1176 poslato: Jun 21, 2012, 12:12:46 posle podne »

UFC:

Mike Russow predstojećeg vikenda naći će se pred velikim izazovom, verovatno i najvećim u svojoj MMA karijeri. 35-godišnji američki borac će u svojoj petoj borbi za UFC nastupiti protiv Fabricio Werduma na UFC 147 priredbi.

Russow je svestan koliko bi mu važna bila pobeda nad 34-godišnjim Brazilcem.

- Verujem da sam pripadnik samog vrha ove divizije. Povrede su me sprečile da se borim koliko sam želeo, ali se ne predajem i nastavljam. Nadam se da ću protiv Fabricia odraditi dobru borbu. Poštujem tog momka, a rangiran je oko petog mesta u MMA svetu. Pobedom nad njim napravio bih veliki korak u svojoj karijeri i približio bih se poziciji izazivača koju žarko želim.

Russow, koji je u svojih 16 borbi doživeo samo jedan poraz, od Sergei Kharitonova, svoju poslednju borbu odradio je protiv John Olav Einema 28. januara na UFC on Fox 2 priredbi, kada je slavio jednoglasnom odlukom sudija.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1175 poslato: Jun 20, 2012, 12:14:01 posle podne »

Royce Gracie:

http://www.youtube.com/watch?v=6bvggjbAoRw
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1174 poslato: Jun 20, 2012, 12:12:58 posle podne »

TESLA FC:

Nove promene na TeslaFC3 fight card-u.

I ako su na samom početku organizatori najavili ovaj meč, ubrzo je došlo do otkazivanja.  Kanadska organizacija je želela Bojana u svom borilistu ali je problem ispao oko vadjenja vize. Samim tim otvorilo se mesto za povredjenog Vladimira Vučkovića i meč je vraćen na početak…Bojan Veličković vs Markus Di Gallo!
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1173 poslato: Jun 20, 2012, 12:09:37 posle podne »

Timothy Bradley:

Novopečeni WBO šampion velter kategorije Timothy Bradley ponovio je da ne veruje u revanš borbu sa Manny Pacquiaom, koja je po ugovoru pre prve borbe iz devetog juna trebala da bude održana desetog novembra.

Bradley je preko više nego kontroverzne odluke sudija savladao Pacquiaa, ali to izgleda nije previše pogodilo Filipinca, koji se okrenuo drugim protivnicima – tačnije Juan Manuel Marquezu sa kojim bi trebao da se sastane po četvrti put.

- Mislim da je revanš trebao da se dogodi, ali šta ćete, tako je sve ispalo. Ja sam spreman za novembar, decembar, kada god on želi. Tako bi uklonili sve kontroverze. Ipak, on se nije oglašavao povodom revanša, tako da mislim da je revanš zaključena priča. Ja i dalje želim velike borbe, i ako je želi i Amir Khan, hajde da se borimo.

Khan je odmah nakon duela Bradley – Pacquiao „bacio rukavicu“ Amerikancu, kazavši da bi se odmah nakon duela sa Danny Garciom borio sa njim. Izgleda da će mu se želja i ostvariti.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1172 poslato: Jun 20, 2012, 12:08:50 posle podne »

UFC:

UFC-ov „matchmaker“ Joe Silva bio je poprilično aktivan proteklih dana. Tako je UFC nakon objavljivanja duela Stipe Miočić vs. Stefan Struve, na UFC on Fuel TV 5 priredbu zakazanu za 29. septembar i engleski Notingem dodao još nekoliko borbi.

Najzanimljivija će biti ona u kojoj će se britanski as i jedan od najzanimljivijih MMA boraca Dan „The Outlaw“ Hardy sastati sa Amir Sadollahom, čovekom koji je pobedio u sedmoj sezoni Ultimate Fightera.

Che Mills će nakon očajne partije protiv Rory MacDonalda u kavez sa Duane Ludwigom, koji je takoĂ°e poražen u poslednjoj borbi, od gore pomenutog Hardya. Poraženi iz ove borbe verovatno će dobiti „šut kartu“.

U kavez će još i Brad Pickett i Yves Jabouin, te Akira Corassani vs. Andy Ogle, i Paul Sass vs. Matt Wiman.

Stipe Miočić vs. Stefan Struve
Dan Hardy vs. Amir Sadollah
Yves Jabouin vs. Brad Pickett
Duane „Bang“ Ludwig vs. Che Mills
Akira Corassani vs. Andy Ogle
Paul Sass vs. Matt Wiman
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1171 poslato: Jun 20, 2012, 12:08:02 posle podne »

Jon Fitch :

Jon Fitch jedan je od ljudi koji je učio na teži način. 34-godišnji borac je u duel sa Johny Hendricksom proteklog decembra ušao povreĂ°en, sa nogom koja mu nije u potpunosti bila zdrava. Kada je pokušao da nožnim udarcem pogodi svog protivnika njegovo koleno je puklo, i od tada je van pogona. Sada se ovaj borac nada da će se u kavez vratiti tokom jeseni.

- Ljudi su sada mnogo pametnii nego što sam ja bio. Da sam razmišljao, shvatio bih da uz povredu mogu nikog drugog do samog sebe. Izgubio sam tu borbu, a uz to sam morao da pauziram više od pola godine. Sada se polako oporavljam i vraćam se u ritam, ali moram da budem pažljiv.

Fitch se zatim okrenuo ka BJ Pennu, čoveku kojem je nekoliko puta ponudio borbu.

- Mislim da me više ne želi. Izgleda mi kao da juri mlaĂ°e momke, ali da mi ponudi borbu bez razmišljanja bih je prihvatio.

Fitch u svojoj MMA karijeri ima 23 pobede i četiri poraza, a sa Pennom se borio na UFC 127 priredbi, kada je njihova borba proglašena remijem.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1170 poslato: Jun 20, 2012, 12:06:20 posle podne »

UFC:

UFC on Fox 5 priredba održaće se osmog decembra, saopštila je ova organizacija. U saopštenju za javnost nije saopšteno gde će se održati priredba, ali je istaknuto i da će se do priredbe koja je na programu četvrtog avgusta znati mesto održavanja manifestacije.

Fox organizacija saopštila je i da će pustiti nekoliko promotivnih videa, te da će se drugog decembra prikazati velika najavna emisija.

Fox je imao dosta uspeha sa UFC on Fox priredbama ove godine, pošto su one iz 28. januara i petog maja donele više od sedam miliona gledalaca. Priredba UFC on Fox 4 koja je zakazana za četvrti avgust ugostiće duel Mauricio Rua vs. Brandon Vera, kao i Lyoto Machida vs Ryan Bader, te Ben Rothwell vs. Travis Browne.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1169 poslato: Jun 20, 2012, 12:05:31 posle podne »

Alistair Overeem:

Samo dva meseca nakon što mu je Atletska komisija uručila devetomesečni odmor zbog testosteronskog dopinga, Alistair Overeem prvi put se oglasio povodom svog narednog meča, kazavši da će se boriti u decembru.

Overeem je 28. marta i zvanično postao suspendovan, a novu dozvolu može tražiti 27. decembra. Tada bi se, tvrdi HolanĂ°anin, trebao i boriti.

- Boriću se u decembru, a onda ću osvojiti i pojas.

Popularni „The Reem“ tvrdi jedno, ali ugledniji MMA portali i stručnjaci ističu drugačije. Naime, Overeem ne može u kavez pre 27. decembra, a malo je verovatno da će se UFC odmah angažovati i ubaciti u vatru Overeema koji je u debiju za najjaču svetsku MMA promociju savladaoBrock Lesnara.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1168 poslato: Jun 20, 2012, 12:04:25 posle podne »

Steve Maxwell :

Steve Maxwell je ovih dana bio u Srbiji i održao dvodnevni seminar.
U to ime je napravljen i intervju sa njim,a Gospodin Maxwell je pričao o svojim početcima u borenju, svojem treniranju, saradnji sa najboljim borcima sveta itd.

Kratka biografija:

Steve Maxwell je roĂ°en je 3. decembra 1952. godine. Poznat je kao prvi licencirani trener Gracie BJJ u USA. Američki časopis Men’s Journal ga je svrstao meĂ°u 100 najboljih kondicionih trenera u Sjedinjenim državama. 2002. godine je bio prvi na Svetskom prvenstvu u brazilskoj džiu džici u kategoriji crnih pojaseva za seniore. Iako ima skoro punih 60 godina, još uvek vežba svakodnevno.

Uživajte!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AAugwbueyRc
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1167 poslato: Jun 19, 2012, 02:02:56 posle podne »

CHRISTIAN TIDI:

http://www.youtube.com/watch?v=bDCZ6rmoHIg
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1166 poslato: Jun 19, 2012, 02:01:52 posle podne »

KAPAP:

AVI NARDIA – KAPAP Seminarska turneja 05 – 09 Jun. 2012.

U periodu od 05. do 09. Juna 2012. Avi Nardia je u saradnji sa Hornet group-om iz Novog Sada održao seriju seminara za pripadnike jedinica Žandarmerije i Protivteroristicke jedinice (PTJ) Mupa Srbije kao i izuzetno posećen jednodnevni seminar za civile.

Na seminarima namenjenim pripadnicima elitnih jedinica snaga bezbednosti Srbije naglasak je bio na borbenom pucanju kao i integrisanom borenju praznih ruku i vatrenim oružjem, dok su na seminaru za civile obraĂ°eni elementi prirodne gimnastike, udaraca i pritisaka u vitalne tačke i njihova primena u situacijama samoodbrane.

TakoĂ°e su obraĂ°eni elementi borenja u parteru, kao i odbrana od naoružanih napadača. Svi ovi elementi su obraĂ°eni u situacijama i uslovima povećanog stresa.

Ovim je nastavljena izuzetno uspešna saradnja izmeĂ°u KAPAP Srbije i Avi Nardije, koja je započeta pre više od tri godine i tokom koje je Avi Nardia intenzivno radio na razvoju i promociji KAPAP sistema u Srbiji.

Kao jedan od rezultata ove saradnje u Srbiji je više učenika Avi Nardije promovisano u zvanje instruktora Nivoa 1, dok su glavni instruktori KAPAP Srbije – Vladimir Pavlović, Igor Sučević i Goran Komazec dobili licencu za samostalno voĂ°enje i dodeljivanje instruktorskih zvanja ne samo za teritoriju republike Srbije već i za ceo region Jugoistočne Evrope.

Na gore navedenom seminaru su takoĂ°e ustanovljene smernice za dalji razvoj KAPAP-a u regionu u okviru kojih će biti intezivirana saradnja izmeĂ°u KAPAP klubova i omogućeno formiranje novih instruktora sa sličnim licencama.

KAPAP SRBIJA
www.kapapsrbija.com

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1165 poslato: Jun 19, 2012, 01:57:18 posle podne »

Muay Thai:

Seminar Tajlandskog Boksa i Kik Boksa u Požarevcu.

DogaĂ°aj koji je vredan svake pažnje.
Stipe Glavica u svojoj karijeri ima preko 80 mečeva. Dugogorišnji član reprezentacije Hrvatske. Višestruki prvak Hrvatske u kick boxu, višestruki osvajač kupova Hrvatske. Osvajač brojnih medalja u kategorijama do 71 kg, 75 kg i 81 kg. Vrhunski borac sa dugogodišnjim iskustvom.
Seminar će se održati 30.6. i 1.7. 2012. u Pozarevcu
Cena seminara: 1 dan = 10 E / 2 dana = 15 E
Broj mesta ograničen. Prijave do 27.6.2012.
Kontakt telefon: o64/25-68-380
E-mail: wingchun1@gmail.com

http://www.youtube.com/watch?v=uHp0jEJyiIo&feature=player_embedded
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1164 poslato: Jun 19, 2012, 01:54:13 posle podne »

Savate :

Proteklog vikenda u crnogorskom primorskom gradu Baru održano je Evropsko prvenstvo u savateu, na kojem su nastupili srpski juniori i seniori. Naši juniori su odradili eliminacione i finalne borbe, dok su seniori preko eliminacionih borbi obezbedili plasman na finalni turnir koji je na programu u septembru u Belgiji. TakoĂ°e, reprezentativci su ukupno osvojili jednu zlatnu, te po četiri srebrne i bronzane medalje. Dva seniora putovaće na finalni turnir u Belgiji.
Turnir je održan u Sportskoj hali „Topolica“, a najsjajniju medalju doneo nam je član SK Vojvodina Jovan Ikić. On je u kategoriji do 85 kilograma nokautom savladao Hrvata Domagoj Lutringa. Srebro su osvajali Igor Bagonja (d0 60kg), Miloš Vračević (do 65kg), Uroš Zdravković (do 75kg) i Ileš Pap (do 80kg).
Bronzane medalje doneli su nam Nemanja Komadina (do 70kg), i Nikola Nikolić. Dve medalje doneli su i seniori Dragoljub ĂDurin i Saša Ćirović. U Belgiju će putovati Ljubomir Čestić iz SBK Rma, te Zoran Romac iz SK Stara Pazova.
Na turniru su učestvovali i Predrag Damjanović i Igor Pantić. Stručni štab činili su Miodrag Rakić iz Rume, i treneri: Miroslav Odžić iz Novog Sada, Slobodan Popov iz Zrenjanina, Dejan Gavrilović iz Beograda, Dejan Kunić iz Sombora, kao i sudije: Maja Odžić iz Novog Sada, Velimir Karanović i Luka Baštinac iz Beograda i Zoran Milosavljević iz Sente. U ekipi su bili i naši sportisti koji su pomagali i pružali podršku Ivana Popadić iz Zrenjanina i Branislav Plavšić iz Novog Sada.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.048 sekundi sa 14 upita.