TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398059 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 06, 2024, 12:23:41 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261586 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1148 poslato: Jun 17, 2012, 07:35:23 posle podne »

Fedor Emelianenko :

Ruski mediji preneli su danas vrlo lepu vest za brojne fanove Fedor Emelianenka. Nakon što je demantovan njegov odlazak u penziju nakon duela sa Pedro Rizzom, ruski „Poslednji Imperator“ mogao bi se boriti još neko vreme.
Naime, Fedorov nastavak karijere najviše zavisi od duela sa Rizzom, a ako se ta borba završi onako kako većina očekuje (pobedom Rusa),Emelianenko bi mogao da produži svoju karijeru na još jednu godinu.
Tako bi 35-godišnjeg Emelianenka mogli gledati i u 2013. godini, i to u dve borbe, prenose ruski mediji izjavu neimenovanog izvora bliskog Rusu.
- Fedor ima i dalje želju, ali mu dosta zavisi od Rizza i zbog toga je pod pritiskon. Ukoliko tu pobedi, onda mi verujte, Emelianenka ćete gledati i u 2013. godini, bar u dve borbe. Možda i u 2012. u još jednoj borbi. Ubedljiv nastup u duelu sa Rizzom bi mu doneo mnogo samopouzdanja i vratio motiv za borenje.
Fedor će se sa Rizzom sastati 21. juna na M-1 Global priredbi koja će se održati u St. Petersburgu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1147 poslato: Jun 17, 2012, 06:10:03 posle podne »

Milton Vieira je još jedan brazilski borac koji je potpisao za UFC.Kratak i veoma dobar dokumentarac o njegovom putu do UFC karavana,pogledajte:

http://www.youtube.com/watch?v=20CR_N63jgY&feature=related
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1146 poslato: Jun 16, 2012, 12:30:55 posle podne »

George Sotiropoulos :

http://www.youtube.com/watch?v=CXjKMC0tkoI
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1145 poslato: Jun 16, 2012, 12:29:29 posle podne »

Wanderlei Silva:

Wanderlei Silva već je 15 godina u MMA sportu i to se oseća. Njegova brata više nije tako tvrda, što je ovaj borac i pokazao nekoliko puta.

Silva je u poslednje tri borbe dva puta iz kaveza izlazio kao pobednik, ali je izmeĂ°u dve pobede doživeo poraz nakon samo 27 sekundi od Crhis Lebena.

TakoĂ°e, pre pobede nad Michael Bispingom, njegov skor u šest borbi uoči te je bio 1-5. Zato je za Silvu predstojeća borba vrlo važna, a to zna i sam borac.
- Pobedom u poslednjoj borbi nad Cung Lee sam se odvojio od one provalije zvane penzija. Ipak, još uvek nisam dokazao da mogu da se borim, i to moram da uradim u narednom duelu.

Silva će se na UFC 147 naredne subote sastati sa Rich Franklinom. Biće to njihov revanš nakon pobede Franklina jednoglasnom odlukom sudija.

http://www.youtube.com/watch?v=68GHGsuCoAc
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1144 poslato: Jun 16, 2012, 12:28:01 posle podne »

Frank Mir:

Iako je poražen u poslednjoj borbi protiv Junior dos Santosa za UFC-ov pojas u teškoj kategoriji, dugogodišnji veteran ove organizacije koji ima najviše pobeda, borbi, i završetaka, Frank Mir, planira da nastavi sa bavljenjem ovim sportom.

Bivši šampion i čovek koji iza sebe ima 11 godina u MMA sportu kazao je da trenutno ne planira povlačenje, ali da je to ideja za ne tako daleku budućnosti.

Mir je takoĂ°e prokomentarisao i odlazak u profesionalno rvanje, koji je sve privlačniji borcima u padu forme.
- Ne protivim se ideji o odlasku nekog borca u profesionalno rvanje. Ipak, ja ne mogu da uradim te obrte i stvari koje oni mogu.

Frank Mir istakao je i da je sada potpuno fokusiran na UFC, te da će uraditi sve kako bi dobio još jednu priliku da osvoji UFC-ov pojas. Ukoliko mu to ne uspe, penzija je dosta blizu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1143 poslato: Jun 16, 2012, 12:27:01 posle podne »

UFC:

Najduži borac u UFC-u Stefan Struve sastaće se sa Stipe Miočićem u glavnoj borbi UFC-ove priredbe u Velikoj Britaniji, saznaje ugledni „MMAWeekly“ portal, a prenosi „ESPN United Kingdom“.

Izvori ovog portala navodno su saopštili da je usmeni dogovor postignut, i da je sada samo potrebno da se borba i ozvaniči.
Stefan Struve je u svojoj poslednjoj borbi na UFC 146 priredbi savladao Lavar Johnsona, nakon što mu je propala borba sa Mark Huntom koji se povredio. Struve je Johnsona pobedio polugom na ruci u prvoj rundi.

Miočić je nastupio na istoj priredbi, gde je zaustavio Shane del Rosaria serijom udaraca u drugoj rundi. Oni bi trebali da se bore 29. septembra na UFC on Fuel TV 5 priredbi.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1142 poslato: Jun 16, 2012, 12:25:34 posle podne »

Mauricio Shogun Rua:

Bivši UFC-ov poluteškaški šampion Mauricio „Shogun“ Rua bio je u centru pažnje MMA medija protelih dana. On je naime, nakon gubitka svog protivnika Thiago Silve, trebao da se bori sa Glover Teixeirom, što on nije želio ni pod razno. S obzirom da je bolnica UFC-a prepuna, Rua je imao sreće, pa je za protivnika dobio Brandon Veru, ali je istakao da ni u slučaju neke povrede Vere Teixeira ne dolazi u obzir.
- Ponudili su nam Glovera, ali sam nakon razgovora sa timom odlučio da ga odbijem. Tek je stigao u UFC, i da bi se sastao samnom treba mu nekoliko borbi. U ovom trenutku ne vidim šta mogu da dobijem borbom sa njim.
Rua je demantovao medijske navode da je zapretio odlaskom iz UFC-a.
- Ne, nisam nikom pretio odlaskom. Protivnike nikada nisam birao, i uvek ću se boriti sa najboljim momcima, kako bi u svakom trenutku bio blizu prilike za osvajanjem titule.
Tako će se Rua i Vera sastati na UFC on Fox 4 priredbi koja je na programu četvrtog avgusta.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1141 poslato: Jun 16, 2012, 12:24:21 posle podne »

K-1:

„BELEXPO centar“ na Novom Beogradu u subotu,tj danas, će  ugostiti veliko finale WAKO PRO WORLD GRAND Prix K-1 turnira.

Nakon što su pobedili Grčku i Rumuniju, članovi srpske WAKO reprezentacije nalaze se pred velikim izazovom. Ruska ekipa koja je put do finala prokrčila trijumfima nad Francuzima i MaĂ°arima, pokušaće da pokvari slavlje nadamo se, prepunom „BELEXPO“ centru. Naime, subotu će se ove dve selekcije boriti za primat u WAKO federaciji, kao i za poziciju prvog šampiona WAKO PRO WORLD GRAND Prix K-1 turnira.
Predsednik Kik boks saveza Srbije Borislav Pelević kazao je da je ovaj turnir velika prilika da se promoviše ovaj sport širom Srbije.
- Kad smo pre tri godine razmišljali o načinu na koji bi mogli da dodatno afirmišemo kik boks odlučili smo da pokrenemo WAKO PRO WORLD GRAND Prix po ugledu na teniski Davis cup. Već ovo prvo izdanje je pokazalo da je to bio pun pogodak. ViĂ°eno je dosta kvalitetnih boraca, nekoliko odličnih mečeva, a one najbolje gledaćemo u „BELEXPO centru“. Naši momci su spremni, motivisani, i verujem da ćemo imati dosta razloga za slavlje kad se sve završi.
Zadovoljan premijernim Grand Prix turnirom je šef WAKO-a Enni Falsoni, koji je najavio veći broj takmičara naredne godine.
- Za borca nema veće časti od te da brani boje svoje zemlje. Grand prix im omogućava da se ogledaju sa najboljima i istovremeno sa reprezentacijom osvoje tron. Ove godine smo imali dosta uspeha sa ovih osam selekcija, a od narednme godine očekujem da ćemo uključiti mnogo više reprezentacija iz Evrope, Azije i sa američkog kontinenta. Ideja je da se održavaju kontinentalne eliminacije i da se onda šampioni kontinenata ogledaju u završnici takmičenja. Posebno mi je drago što smo ponovo u Beogradu u kome je sve počelo i koji je uvek odličan domaćin. Želim svima mnogo sreće, a da ćemo prisustvovati vrhunskom spektaklu uopšte ne sumnjam.
Jedan od naših najboljih boraca Nenad Pagonis optimističan je i zadovoljan pripremom ekipe, te veruje u trijumf.
- Svi smo se dobro pripremali za ovaj duel. Znamo ko su Rusi, svaki borac je odličan, a ovi momci su evropski i svetski šampioni. Očekujem dobre mečeve i ni malo ne sumnjam u trijumf. Tu mislim i svoj, ali pre svega ekipni. Pred duela sa Grcima u četvrtfinalu obećao sam da će se na kraju takmičenja svirati srpska himna. Niko od nas ne želi da prekrši obećanje.
Program borbi:
Mečevi za pojas profesionalnog prvaka Srbije do 81 kg: Viktor Šubić (Crvena zvezda Delije) – Nikola Stošić (SD Kombat). Do 91 kg: Jovan KaluĂ°erović (Crvena zvezda Delije) – Luka Stajić (Vojvodina).
Meč za pojas profesionalnog prvaka sveta u disciplini lou kik do 88,6 kg: Ivan Strugar (Crna Gora) – Frederik Beloni (Francuska).
Finale WAKO Svetskog Gran prija do 60 kg: Miloš Anić – Umar Paškajev. Do 66,8 kg: Aleksandar Topić – Vjačeslav Borščev. Do 75 kg: Stevan Živković – Konstantin Serebrianikov. Do 81,4 kg: Uroš Bogojević – Aleksandr Drobinin. Do 94,1 kg: Nenad Pagonis – Nurislam Abakov.
« Poslednja izmena: Jun 16, 2012, 12:26:09 posle podne od strane Dragan Djakonovic » Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1140 poslato: Jun 16, 2012, 12:22:37 posle podne »

Remy Bonjasky :

Ljubitelji lika i dela Remy Bonjaskog uskoro će moći ponovo da gledaju svog heroja! Naime, legendarni „Leteći džentlmen“ je potpisao ugovor sa Golden Gloryem, gde bi trebao da se bori na bar tri borbe.

Bonjasky će pod ruku sa Semmy Schiltom, Gokhan Sakijem i Errol Zimmermanom parirati vrlo jakom K-1, te će pokušati da se nakon dvogodišnje penzije vrati u pravu formu i stigne do vrha.

Još uvek nije poznato kada će se Bonjasky prvi put pojaviti za Glory, ali se kao najrealnija opcija pominje septembar.

http://www.youtube.com/watch?v=XWtRNdsJe7c
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1139 poslato: Jun 15, 2012, 12:07:51 posle podne »

RICKSON GRACIE:

Uskoro će na stranicama Pansport biltena naći i priča jednom od najboljih boraca svih vremena,i definitivno najboljeg jiu jitsu borca našeg doba,Rickson Gracie-ja,kao i ekskluzivan intervju sa njim,a do tada uživajte u fenomenalnoj akciji žive legende iz Brazila:

http://www.youtube.com/watch?v=oUfvymGEM7c
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1138 poslato: Jun 15, 2012, 11:59:51 pre podne »

MMA:

http://www.youtube.com/watch?v=JAJ-NuijGPw&feature=related
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1137 poslato: Jun 15, 2012, 11:58:32 pre podne »

MMA:

U organizaciji kaizen MMA akademije iz Beograda,u avgustu se očekuje još jedan letnji mma kamp.Ovo je treći po redu i svi zainteresovani mogu da se prijave.Kaizen akademija se oglasila i tim povodom istakla sledeće:

Leto se približava a Kaizen MMA Akademija ponovo organizuje MMA Letnji Kamp u Vrnjačkoj Banji koji će biti održan od 1-6 Avgusta.
Evo šta imamo za vas:
5 dana najkvalitetnijeg MMA treninga (2 x dnevno)
Destinacija: Vrnjačka Banja – važi za jedan od najposećenijih gradova u Srbiji
Instruktor: Mark Lajhner
3 pojačana obroka dnevno
1 sat korišćenja bazena svaki dan
Bonus iznenaĂ°enja (držaćemo ovo u tajnosti za sada)

Evo i koristi od ovog kampa:

TEHNIKA ĆE VAM SE DRAMATIČNO POPRAVITI:
DoĂ°ite odmorni na kamp jer ćete dobiti “transplantaciju” ogromnog broja najprimenjivijih MMA tehnika koje ce Vam dići sposobnost borenja na nivo koji niste mogli ni da sanjate. Kada sam se takmičio bio sam najbolji, sada mi je cilj da budem najbolji trener i sa istim entuzijazmom pristupam treniranju drugih, kao sto sam nekada pristupao takmičenju.
Učio sam od 30 + najboljih borilačkih umova na svetu i ni na čemu nisam štedeo da bih došao do njih. Proveo sam godine usavršavajuci veštine koje sam naučio od njih. Preko 20 godina mog iskustva u borenju i preko 50.000 evra uloženih u moje MMA znanje je garant da ćete dobiti trening svetske klase. Garant su i brojne povrede i operacije koje sam imao i baš zato sada znam šte NE TREBA RADITI. Kako znam? NA TEŽI NACIN.  :)  Zbog svega ovoga Vaš napredak…ne, ne,…KVANTNI SKOK u vašoj borbenoj veštini UZ NAJBEZBEDNIJI TRENING je GARANTOVAN kao što je garantovano da će se pojaviti sunce ujutro.

DRUŽENJE SA OSTALIM UČESNICIMA U JEDNOM OD NAJPOSEĆENIJIH GRADOVA U SRBIJI:
Pored toga što ćete dobiti vrhunski MMA trening, namenski smo izabrali Vrnjačku Banju za mesto gde ćemo održati kamp jer smatramo da je bitno da se učesnici našeg kampa posle treninga opuste i druže. Vrnjačka Banja je idalno mesto za to jer “vrvi” od posetilaca u letnjem periodu i obiluje kafićima, restoranima, predstavama i drugim kulturno-zabavnim manifestacijama i objektima.
Ako ste mislili da će ovo biti jedan od onih kampova gde se samo trenira, jede, spava i provodi vreme “kao da ste u vojničkoj kasarni” prevarili ste se. Iako ćete dobiti najkvalitetniji mogući MMA trening koji će vas umoriti, Vrnjačka Banja je mesto koje pruža mnogo više i možete gledati na ovaj kamp kao na aktivni odmor. Socijalni momenat nam je bitan koliko i trenažni.

RAD U PRIJATELJSKOJ ATMOSFERI LIŠENOJ BOLESNOG HIPER-TAKMIČARSKOG DUHA:
Tu smo da treniramo i da napredujemo, a ne da se povreĂ°ujemo. Iako postoji kliše da se na MMA treningu ljudi “izvaljuju”, takav način rada se NE UPRAŽNJAVA NA KAMPU. Stimulisanje prijateljske atmosfere, korišćenje najviše 20 % snage udarca (ili manje) pri sparingu i obraćanje pažnje na trenutno stanje polaznika su samo neke od mera bezbednosti koje primenjujemo. Bilo bi neiskreno reći da je nemoguće povrediti se. To se može dogoditi i u teretani, a ne samo u borilačkom sportu. Primenom ovakvih metoda takva mogućnost je svedena na MINIMUM jer je bezbednost polaznika je naš PRIORITET BROJ 1.

MENTALNE VEŽBE I OVLADAVANJE PRAVILNIM DISANJEM:
Korišćenje psiho-kibernetičkih i NLP alata na treningu da bi polazici brže usvajali znanje (ovo NIKO u MMA svetu ne radi). TakoĂ°e ćemo Vam pokazati tehnike disanja i objasniti zašto i koliko su važne.

POVRAĆAJ NOVCA AKO NISTE ZADOVLJNI POSLE PRVOG DANA + 100 EVRA:
Ako niste zadovoljni…u stvari ako niste POTPUNO ODUŠEVLJENI kampom posle prvog dana vratiću Vam sav novac bez pitanja i rastaćemo se kao prijatelji. Ne samo da ću Vam vratiti novac već ću izvaditi novčanik i dati Vam 100 evra iz svog džepa. S obzirom da maksimalno možemo da primimo 30 učesnika, potencijalno mogu biti “osušen” za 3.000 evra. Zašto Vam onda nudim ovako nešto? Zato što sam toliko siguran da će te “otkinuti” na naš sistem treninga da Vam neće biti ni na kraj pameti da pomislite o odlasku.

GOSTUJUĆI TRENERI:
Pored Kaizen instruktora, na kampu ćete imati prilike da učite i od drugih vrhunskih borilačkih stručnjaka. Ko su oni? To Vam nećemo odati sada i neka to bude naše iznenaĂ°enje.  :)  Jedno je sigurno, apsolutno ćete uživati u ono što će Vam ti stručnjaci pokazati.

Znam šta se pitate sada: “Mark, to zvuči fantastično ali koliko košta”?

Koliko bi ste platili za 5 dana najkvalitetnijeg mogućeg MMA treninga sa eminetnim stručnjacima?
Da bi Vam omogućili ovakav kvalitet treninga, putujemo širom sveta da bi smo se usavršavali. Japan, Velika Britanija, SAD, Rusija, Nemačka, Finska su samo od nekih zemalja gde smo putovali ne bi li se usavršili u svim aspektima borenja. Potrošili smo preko pedeset hiljada evra, takmičili se na najprestižnijim svetskim takmičenjima i saraĂ°ivali sa preko 30 najvećih stručnjaka da bi ovladali sa MMA veštinom. Takodje smo trenirali sa najelitnijim borcima koji se takmiče u UFC-u, Cage Rage-u, Zone FC, olimpijskim i svetskim sampionima. Tolika je bila nasa strast za učenjem da nismo štedeli niti pravili kompromise da bi došli do vrhunskog znanja. Nismo samo učili od najboljih. Borimo se se sa najboljima preko 20 godina i to veoma uspešno a to znači da je nas sistem TESTIRAN i isproban u najtežim uslovima. Mi smo prošli pakao da bi naučili najprimenjivije borbene tehnike ali vi NE MORATE. Konačno ćete imati kvalitet treninga koji zaslužujete na lak, zabavan i bezbedan način.
Ovakvi kampovi se u inostranstvu naplaćuju više hiljada dolara. Ali svestan sam da bi većinom ljudi iz inostranstva mogli da priušte takav seminar pa zato ga i nećemo toliko naplatiti. Prioritet nam je da nam ljudi iz Srbije i zemalja regiona doĂ°u na kamp i iskuse MMA na pravi način.
Koliko je onda? 1000 evra? 500 evra? Ni toliko.
Cena kampa je samo 282 evra i time je pokriveno sve osim transporta do Vrnjačke Banje. Krajnji rok za uplatu je 10. Jul i posle toga više nećemo primate zahteve.
Kada sam rekao prijatelju iz Švedske koliko planiram da tražim za kamp, počeo je glasno da se smeje rekao mi je da sam lud što ga praktično poklanjam.
Tačno je praktično poklanjam kamp s obzirom na količinu MMA znanja koja će biti “učitana” u mozak učesnika, ali izuzetno mi je stalo da što više ljudi može da priušti kamp jer znam koliko je teško doći do kvalitetnog MMA znanja u Srbiji i regionu.
Ljudi su “gladni” MMA znanja i ko zna koliko sam mailova dobio gde su naši video snimci koji kruže internetom ishvaljeni do neba. Uvek uz takve mailove ide i molba da snimimo još video snimaka.
Mi u Kaizenu razumemo Vašu situaciju, i niste vi krivi što nema puno kvalitetnih MMA stručnjaka u regionu. Tu smo da Vam pomognemo i MMA Letnji Kamp je idelna prilika da naučite najprimenjenije MMA tehnike.

Šta će se tačno učiti na kampu?

•   Jednostavne i oprobane strategije udaranja.
Ulazak u razmenu udaraca je opasna stvar, ali mi ćemo vam pokazati oprobane strategije uz pomoć kojih se značajno povecava šansa da ćete vi biti taj koji izlazi kao pobednik iz razmene. Davno mi je jedan bokserski trener rekao: “Nije cilj tući se već istući”. Slažemo se s tim i zbog toga imamo naučni pristup udaranju uz pomoć koga postepeno pripremamo nokaut i oštećujemo protivnika uz minimalnu ili nikakvu štetu po nas. Vodimo računa o uglovima, distanci, tajmingu, odbrani i kretanju da bi mogli bezbedno da ulazimo ili izlazimo iz “zone opasnosti”.

•   Kako da dominirate protivnika u klinču, na kavezu ili na sredini borilišta.
Mi ćemo vam pokazati kako a na vama je da odlučite hocete li da koristite udarce (koleno, lakat, pesnica…čak i rame) ili da svodite borbu u parter sa našim oprobanim rvačkim i džudo bacanjima. Čak cete naučiti ono što niko ne radi a to je destabilizacija u klinču zarad lakšeg dolaženja do bacanja ili udaraca – zamislite da kontrolišete protivnika kao što lutkar kontroliše marionetu u dečijem pozorištu.

•   Kako da se izvadite iz bilo kog zahvata.
U MMA nam se može desiti da upadnemo u nepovoljne pozicije iz kojih je veoma teško izvaditi se. Pokazaćemo Vam tehnike koje možete upotrebiti da bi ste se izvadili iz BILO KOG zahvata i to sa MINIMALNIM NAPOROM. Ako ste se ikada našli u mount-u i bespomoćno pokušali da izaĂ°ete iz istog, znate koliko je teško i frustrirajuće biti u toliko podreĂ°enom položaju dok udarci “pljušte”. Nemojte brinuti, mi ćemo Vas naučiti kako.

•   MMA principi.
Mnoge MMA škole uče samo tehnike bez ikakvog objašnjenja principa koji stoje iza tih tehnika. Da se ne bi dogodilo “ko shvati, shvatio je”, mi ćemo Vam pokazati principe koji će Vam višetruko povećati razumevanje tehnike. Princip postupnosti, selekivne tenzije, distribucije težine, “uvek na vrhu” su samo neki od principa koje ćete naučiti kod nas na kampu.

•   Modifikovani Džudo za MMA.
Što bi rekao jedan moj prijatelj: “Svi znaju da se brane od double leg-a i single leg-a, ali niko ne zna da brani ta â€fancy’ džudo bacanja”. U pravu je u potpunosti i pokazaćemo vam sve prednosti korišćenja Džudo-a u klinču. Nije se mnogo džudista probilo u MMA svetu i razlog tome je što nisu znali kako da modifikuju džudo za situacije bez kimona. Vi nećete imati taj problem jer sam proveo godine rafinirajući moj “džudo za no gi” sistem za koji smatram da je meĂ°u najboljima na svetu (ako ne i najbolji). Dokaz tome su brojna bacanja koja sam izveo na grappling, rvačkim i MMA takmičenjima i medalje sa istih.

•   Najefikasnije tehnike iz rvanja.
Rvanje je najvažniji deo MMA. Ako želite da vodite borbu u stojećem stavu potrebno Vam je defanzivno rvanje da ne bi bili “bačeni”. Ukoliko Vam je cilj da svedete borbu u parter treba Vam ofanzivno rvanje. U svakom slučaju rvački trening je preko potreban svakome ko želi da nauči MMA. U kombinaciji sa našim modifikovanim džudo tehnikama imaćete toliku prednost u odnosu na ostale da će to izgledati kao borba izmeĂ°u Randy Couture-a i kadetskog prvaka Male Moštanice u rvanju. 

•   GNP dominacija.
Mnogi još uvek ne shvataju da MMA parter nije BJJ parter već mešavina rvanja, grapplinga i udaranja koja ima svoje principe. Mi ćemo Vam pokazati kako dominirati udarcima u svim pozicijama u parteru i kako to povezati sa završnicama.

•   Najefikasnije završnice za MMA.
Pokazaćemo Vam završnica viskog procenta uspeha koje “prolaze” u MMA, i upozoriti vas na rizike onih tehnika koje su možda dobre za BJJ i Grappling, ali ne toliko za MMA.

•   Kako da kondicionirate um i telo da “vole i uzivaju” u naporu tako da će vam svaki trening biti sve lakši i lakši.
Da se ne lažemo, MMA trening je izuzetno naporan i mnogima je teško da se stalno motivišu da treniraju. Uz dve male promene u pristupu treningu više nikada nećete imati taj problem.

•   â€śUmni bioskop” tehniku koja ce odagnati tremu iz vas jednom za svagda i pomoci vam da vam um funkcioniše kao Švajcarski sat.
Nikada vise nećete morati da se osećate lose zato što se izgubili meč “zbog glave” (ukoliko ste takmičar).

•   Tehnike disanja.
Disanje je veoma bitan ali često zapostavljen deo borilačkih veština. Poboljšanjem tehnike disanja možete dobiti čak i do 60 % na izdržljivosti – bez ikakvog rada na samoj kondiciji.

http://www.youtube.com/watch?v=fFLulZw1ovg&feature=player_embedded
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1136 poslato: Jun 15, 2012, 11:52:17 pre podne »

BRANKO CIKATIĆ:

Brаnko Cikаtić promovisаo knjigu nа fаkultetu u Novom Sаdu.

Nа Fаkultetu zа sport i fizičko vаspitаnje u Novom Sаdu promovisаnа je knjigа „Put do vrhа K-1”, čiji su аutori Brаnko Cikаtić i prof. dr Sаfet Kаpo.
Cikаtić je jedаn od pionirа kik-boksа u bivšoj Jugoslаviji. Osvojio je sve što se osvojiti može, а vrhunаc mu je bilа titulа nаjjаčeg tаkmičenjа u K-1 u Jаpаnu. On je svetskа legendа ovog borilаčkog sportа, počаsni je doktor nа tri strаnа univerzitetа, а stаnovnik je Zаgrebа.

Profesor dr Slаvko Obаdov, nаš nаjuspešniji džudistа, istаkаo je dа se divio Cikаtiću kаo borcu i dodаo dа je knjigа vrhunskа i kаo udžbenik zа one koji se bаve ovim sportom. Profesor dr Borislаv Pelević, predsednik KBS, evocirаo je uspomene nа Brаnkа kаo borcа, te i selektorа reprezentаcije SFRJ.

Ćikatić je nаglаsio dа je knjigа krunа njegove kаrijere, u kojoj prаktično opisuje svoj život. Ovo delo promovisаno je i u Tokiju, gde su izrečene nаjveće pohvаle. Promociji su prisustvovаli dr. Drаgаn Arlov, Pаvle Bаjčetić,  Milorаd Dokmаnаc, Miodrаg Jotić,  nаš i u svetu nаjbolji tаkmičаr u K-1 Nenаd Pаgonis, profesori, studenti i poštovаoci borilаčkog sportа.

Knjigu je izdala “ŠKOLSKA KNJIGA “Zagreb (Hrvatska), ali u Novom Sadu se može poručiti u Mladinskoj Knjizi ( u MERKATOR-u), a sve druge informacije možete dobiti na adresi: knjizarans@mladinska.rs.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1135 poslato: Jun 15, 2012, 11:50:37 pre podne »

CAIN VALESQUEZ:

Cain Velasquez ipak će se boriti na UFC 152 priredbi. Tako bar tvrdi njegov glavni trener Javier Mendez.
- Ništa se nije menjalo. Cain nema problema sa povredom i 22. septembra će ući u ring u Kanadi.
Trener Jiu-jitsu majstora i aktuelnog teškaškog šampiona UFC-a Yuri Carlton objavio je u sredu da je Velasquez u duelu sa Antonio Silvomna UFC 146 polomio ruku, te da će morati da pauzira više od pola godine. Demant je ipak brzo stigao.
Tako će se Junior dos Santos i Cain Velasquez drugi put za teškaški pojas boriti 22. septembra u kanadskom Torontu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1134 poslato: Jun 15, 2012, 11:49:54 pre podne »

Tito Ortiz:

Tito Ortiz trebao bi da svoju poslednju borbu karijere odradi sedmog jula protiv Forrest Griffina na UFC 148 priredbi. Iako je i dalje aktivan, ovaj borac je prava legenda najpopularnije svetske MMA promocije, a uskoro će ući i u Kuću slavnih ove organizacije. Njegovim stopama već sada, tvrdi „The Huntington Beach Bad Boy“ mogao bi i Jon Jones, aktuelni šampion poluteške kategorije.
- Jon Jones je spektakularan borac. Mislim da će iz ovog sporta otići kao jedan od najvećih. U stvari, on je već sada jedan od najvećih. Mnogo razmišlja, uvek vas prijatno iznenadi i nikada ne ponavlja stvari. Sem što je zanimljiv, on je odličan rvač, a Muay Thai veštine koje poseduje su mu veoma, veoma dobre. Gledao sam ga protiv Rashada i bukvalno ga je razbio.
Ortiz se tu nije zaustavio, pa je nastavio sa pohvalama na račun 24-godišnjeg borca.
- On predstavlja novu generaciju boraca i to je ono što čini MMA tako velikim. Više boraca kao što je on može samo dobro da uradi ovom sportu. Ako su Ken Sharmock i Royce Gracie bili prva generacija, ja druga, onda je Jon Jones treća generacija. Ne mogu ni da zamislim kakve će biti naredne generacije.
Popularni Tito kazao je i da je sportista kakav je Jones dobar za UFC, te da daje pravi primer deci koja se bave MMA sportom.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.212 sekundi sa 17 upita.