TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 07:00:07 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koju opremu prava teretana mora da ima?  (Pročitano 31003 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #64 poslato: Jul 24, 2011, 10:00:48 pre podne »

To je miris testosterona Alene, pomeshan sa znojem ;D
Kod nekog budi animalne instikte, nekom se od toga baca pegla- mene jednostavno asocira na teretanu, na kraju habituirash :)

Mo, hvala za link, bash sam htela da naletim do tebe ali bilo zatvoreno, subota do 2 :)

Stefane, slazem se sa tobom u potpunosti, kao i sa Alenom da i instruktor treba dodatno da preuzme ulogu edukatora :)

Možda je u tvojoj teretani tako, ali ovde kod mene ljudi jednostavno smrde zato što se ne kupaju...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #63 poslato: Jul 24, 2011, 12:23:44 pre podne »

Sta bre sipka preteska? Pa sipka se i ne racuna u tezinu koju dizes!
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Jul 23, 2011, 02:00:11 posle podne »

To je miris testosterona Alene, pomeshan sa znojem ;D
Kod nekog budi animalne instikte, nekom se od toga baca pegla- mene jednostavno asocira na teretanu, na kraju habituirash :)

Mo, hvala za link, bash sam htela da naletim do tebe ali bilo zatvoreno, subota do 2 :)

Stefane, slazem se sa tobom u potpunosti, kao i sa Alenom da i instruktor treba dodatno da preuzme ulogu edukatora :)
« Poslednja izmena: Jul 24, 2011, 01:12:44 pre podne od strane Opsenark@ » Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
bato
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Jul 23, 2011, 01:08:27 posle podne »

Obavezno ravne šipke srednje veličine!
Kad hoću da uradim odreðenu vežbu u kojoj mi je potrebna šipka srednje veličine,
uzmem šipku za benč(koja je preteška) ili Z šipku koja je ne praktična i onda
ne uradim zadatu vežbu kako sam zamislio..
Ravna šipka srednje veličine!

Bravo,to ima Sarcev u svojoj teretrani strasna je za ramena stojeci,biceps..
Sačuvana
Tokan
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Jul 23, 2011, 11:52:11 pre podne »

Svajcarska lopta.
Sačuvana
Zivot je teskas,
 brze pesnice od celika,
 ti ne bi da mu predas,
 pa mora da se TRENIRA!
Kalonji
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: Jul 23, 2011, 10:50:49 pre podne »

Obavezno ravne šipke srednje veličine!
Kad hoću da uradim odreðenu vežbu u kojoj mi je potrebna šipka srednje veličine,
uzmem šipku za benč(koja je preteška) ili Z šipku koja je ne praktična i onda
ne uradim zadatu vežbu kako sam zamislio..
Ravna šipka srednje veličine!
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #58 poslato: Jul 23, 2011, 10:18:34 pre podne »

Elem, setih se shta jedna prava teretana treba da ima definitivno, pokushavam godinu dana da ubacim tu ideju ljudima u glavu: bocu sa kiseonim i masku! Lepo dodjesh i udahnesh nekoliko puta pre treninga, isto to uradish na pola i na kraju! Nadam se da cu 2015 trenirati u takvoj teretani, i da cu tu istu bocu imati kod kuce :)

A ja imam još bolji predlog...  tehnika disanja.   Diaphragmatic breathing
http://en.wikipedia.org/wiki/Diaphragmatic_breathing

Na kraju časa svaki put radim vežbe disanja sa grupom, što više snabdeti telo kiseonikom, treba neko vreme da uðeš u štos, ali jako puno znači...  kasnije ćeš da "automatizuješ" ovaj tip disanja i mnogo lakše ćeš izdržati napore.

Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #57 poslato: Jul 23, 2011, 09:51:02 pre podne »

Elem, setih se shta jedna prava teretana treba da ima definitivno, pokushavam godinu dana da ubacim tu ideju ljudima u glavu: bocu sa kiseonim i masku! Lepo dodjesh i udahnesh nekoliko puta pre treninga, isto to uradish na pola i na kraju! Nadam se da cu 2015 trenirati u takvoj teretani, i da cu tu istu bocu imati kod kuce :)

To se u americi odavno fura kroz neku suplementaciju u spreju, ali nisam siguran koliko će uhvatiti maha. Raðe sam za to da teretana ima dobar ventilacioni sistem. Problem je što većina naših teretana zaudara na štalu, pa je i iz tog razlog kiseonik problem LOL

Teretana treba da ima na svakom zidu poster sa recimo 4 najbolje vezbe za grudi,pa na drugom zidu 4 najbolje vezbe za ledja...Pored toga treba da ima i recimo 5 postera za ishranu,jedan za najbolje izvore uh,jedan za proteine,jedan za masti i jedan za vlakna,a peti kao prezent najbolje kombinacije sta i kad jesti...Sad ce neko reci sta ce to,neka sami nauce nisu debili...Najzalije mi je kad udjem u teretanu i vidim ljude koji treniraju godinama a rezultata nema ili ima ali su veoma mali ili losi,a ovako ce se olaksati i zainteresovace ih da nauce nesto,jer veliki procenat ljudi nazalost nema gotov nikakvo znanje o ishrani a BCAA i Glutamin su hemija za njih a opet nazalost kad takvi ne bi isli u teretane onda bi 90% teretana prestalo sa radom jer bi bile prazne,tako da treba narod edukovati. :)

To je OK ideja, ali znamo obojica da neće niko ništa naučiti sa postera. To je opet posao koji instruktori treba da obavljaju u teretani.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #56 poslato: Jul 23, 2011, 01:25:13 pre podne »

Teretana treba da ima na svakom zidu poster sa recimo 4 najbolje vezbe za grudi,pa na drugom zidu 4 najbolje vezbe za ledja...Pored toga treba da ima i recimo 5 postera za ishranu,jedan za najbolje izvore uh,jedan za proteine,jedan za masti i jedan za vlakna,a peti kao prezent najbolje kombinacije sta i kad jesti...Sad ce neko reci sta ce to,neka sami nauce nisu debili...Najzalije mi je kad udjem u teretanu i vidim ljude koji treniraju godinama a rezultata nema ili ima ali su veoma mali ili losi,a ovako ce se olaksati i zainteresovace ih da nauce nesto,jer veliki procenat ljudi nazalost nema gotov nikakvo znanje o ishrani a BCAA i Glutamin su hemija za njih a opet nazalost kad takvi ne bi isli u teretane onda bi 90% teretana prestalo sa radom jer bi bile prazne,tako da treba narod edukovati. :)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Jul 22, 2011, 10:54:01 posle podne »

Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #54 poslato: Jul 22, 2011, 08:58:05 posle podne »

pa sto se tice posla i jesu najpametniji , zato i imaju najvise para

na svom primeru sam naucio da sto vise ulozis u obrazovanje to ti se zarada uveca, i svake godine je tako, e sada treba znati i od koga uciti i odakle uciti

nemam ništa protiv edukacije i definitivno se slažem da ulaganje u obrazovanje nikad nije greška, ali što se mene tiče to nije slučaj, ja sam svoj posao uduplao i lagano ga utrostručujem do kraja ove godine bez ulaganja u obrazovanje, bar ne formalno. Ukoliko autodidaktičko posmatramo tako onda sam uložio koliko i svako drugi, ako ne i više.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #53 poslato: Jul 22, 2011, 04:38:01 posle podne »

na svom primeru sam naucio da sto vise ulozis u obrazovanje to ti se zarada uveca, i svake godine je tako, e sada treba znati i od koga uciti i odakle uciti

konačno da se i mi složimo u nečemu ;)
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Jul 22, 2011, 03:31:36 posle podne »

pa sto se tice posla i jesu najpametniji , zato i imaju najvise para

Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #51 poslato: Jul 22, 2011, 01:12:34 posle podne »

Sorry Markoni, ali tu se baš i ne slažem sa tobom, ali verujem da znam šta hoćeš da kažeš. Pošto da ta krilatica zasita važi, najbogatiji ljudi na svetu bi bili oni najpametniji, a to nije fakat.

Više verujem da stvari nisu tako jednostavne niti da se mogu sumirati u uzrečicu.
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Jul 22, 2011, 12:06:25 posle podne »

ja sam sa 18 napravio pvi 10 year plan :D

naravno da mora biznis plan, bez toga je kao da plivas u mutnom i osudjen si na propast, jedino sreca moze da ti pomogne ali ni ona ne traje vecno

naravno da moze da se zarade pare, ali treba znanja, learn more to earn more, earn more to learn more, i onda svake godine prihod veci, a uz ovo pravilo dodao bi jos, go where knowledge is , uvek kada odem preko vidim koliko ovde nemamo pojma
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.046 sekundi sa 12 upita.