TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 03:34:18 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitanje oko suplementacije (početnik sam)  (Pročitano 20006 puta)
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Oktobar 09, 2011, 03:00:07 posle podne »

Nitro gold je odlican protein, tako da ti je to i moj savet. A ako ces ga piti samo posle treninga, onda ces moci i da uzmes i neki kreatin i to ce ti biti bas tako negde oko 4000 mesecno. Nitro gold + Labradin kreatin oko 7300. Ako whey uzimas samo posle treninga, a kreatin 5g pre i 5g posle treninga, trajace ti najmanje 2 meseca, pa cak iako terniras svaki dan. Oba suplementa sam probao i imaju odlican efekat. To je u principu i neka kombinacija suplemenata koju i ja  uzmimam.

Edit: ako bas zelis neki kvalitetniji protein uzmi Elite Whey od Dymatizea. Skuplji je od Nitro Golda za nekih 600-700 din, a svi kazu da je on najbolji. Ja sam pola godine uzimao Elite, ali ne primecujem da je nesto mnogo bolji od Nitro GOlda. To su nijanse u pitanju.
« Poslednja izmena: Oktobar 09, 2011, 03:12:43 posle podne od strane next Cutler » Sačuvana
mare90vet
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Oktobar 09, 2011, 02:24:52 posle podne »

da gledacu da uvek imam whey posle treninga, mesecno da izdvojim do 4000 pa je mozda i bolje da uzmem neki biolji protein, eto jos jedno pitanje preporuka za neki dobar protein? nista vise hvala za savete :))
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #53 poslato: Oktobar 09, 2011, 12:36:31 posle podne »

Neka jeftinija kombinacija bi bila Biotech Nitro Gold + Scitec Nutrition kreatin.

Pazi, ako ćeš imati para samo za mesec-dva suplementacije, možda je bolje i da ne ulaziš u tu priču, već novac uloži u kvalitetnu hranu. Ovako ćeš morati da imaš i supse i kvalitetnu hranu, tj. veći izdatak.

Gledaj da uvek imaš whey, za sve ostalo samo kada i ako možeš da priuštiš. Inače, whey će ti dugo trajati. Uzimaj ga samo posle treninga(dozer-dozer i po), tako da je to najekonomičnija varijanta.
Sačuvana
mare90vet
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Oktobar 09, 2011, 12:29:42 posle podne »

Hvala, ako bi mogao da napises koji tacno protein i koji kreatin da spojim posto me to jako zanima...pre sam pio whey al nisam nikad zajedno sa kreatinom(finansije razlog) sad trenutno mogu da priustim sebi oba.. :) al da nije mnogo skupo :DDD

Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #51 poslato: Oktobar 09, 2011, 12:18:02 posle podne »

Gde god da želiš da dobiješ masu(mada ne znam što samo ruke), od suplementacije, whey je osnova. Sa kreatinom predstavlja odličnu kombinaciju.

To je što se tiče suplementacije. Naravno, mnogo bitnija stvar od toga je ishrana. Bitno je da imaš dosta proteina u ishrani(neka orijentacija 2g/kg), od ugljenih hidrata akcenat na kompleksne(ovsene, pirinač, krompir), proste ugljene hidrate možda samo posle treninga, esencijalne masti(riblje/maslinovo ulje). To samo smernice. U delu foruma posvećenom ishrani imaš dosta primera programa ishrane u cilju povećanja mišićne mase.
Sačuvana
mare90vet
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Oktobar 09, 2011, 12:11:06 posle podne »

preporuka za neku suplementaciju, visok sam 186cm i imam 82 kg zeleo bih da malo dobijem masu (ruke) plivam 3 nedeljno po 3- 5 km a pre toga teretana sat vremena pozz :)
Sačuvana
Stefan94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Oktobar 07, 2011, 05:22:42 posle podne »

trcim ujutru na prazan stomak u teretanu idem uvece ili obrnuto radim cistu misicnu masu ali noge su mi problem
Sačuvana
Stefan94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Oktobar 07, 2011, 05:21:02 posle podne »

visok sma 185 imam 85kg i imam problem sa noge veoma su velike i hteo bi da  ih smanjim trcim svaki dan nekad kad nemogu svaki drugi ali slabo mi ide?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #47 poslato: Oktobar 06, 2011, 11:39:17 posle podne »

Zoltam Kozma nije problem da mi posaljes ishranu ako ti nije tesko unapred hvala i sta da uzmem od suplemente?:D

Sve zavisi sta je cilj ali evo linka mojih tema pa pogledaj malo..

http://www.pansport.rs/forum/index.php?board=181.0
Sačuvana
Stefan94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Oktobar 06, 2011, 07:32:35 posle podne »

Zoltam Kozma nije problem da mi posaljes ishranu ako ti nije tesko unapred hvala i sta da uzmem od suplemente?:D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #45 poslato: Oktobar 06, 2011, 09:04:13 pre podne »

Svako treba da shvati da je ishrana kljuc uspeha a supsi dopuna.Sto pre se to shvati to bolje.A kada uklopite i jedno i drugo kako treba onda ni rezultati nece izostati.
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #44 poslato: Oktobar 05, 2011, 09:15:33 posle podne »

sto je kreatin mnogo bolji sto treba popijem 20kg whey da bi postigo nesto sa svoje telo

Drago mi je sto ne znam nista vise o tebi osim ovih par postova. Veoma drago. Osecam se blagosloven sto te nisam sreo.
Zaista. :)

On topic, dobra strana je sto nisi ti kriv. Svaki  "average joe" ili mozda jos bolje reci "average bro" misli da ce da se nagruva od kutije kreatina. Neki cak idu toliko daleko da nece ni da vezbaju ako nemaju kreatin, pre workout (koji je najbitniji jelda, NOT) itd.

Jos bolje po tebe je sto samo sa ishranom i treningom mozes da napravis ogromne promene. Cak sta vise verovatno neces primetiti razliku sa ili bez suplemenata. Uhvatio si se za sitnicu a propustio si najbitniji deo

Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Markovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Oktobar 05, 2011, 08:02:34 posle podne »

:D :D :D onda ostani bez bubreg

ps. probaj da postignes i nesto za svoju pismenost a ne samo za telo,prijateljski savet ;)
« Poslednja izmena: Oktobar 05, 2011, 08:04:43 posle podne od strane Markovic » Sačuvana
Stefan94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Oktobar 05, 2011, 07:27:46 posle podne »

pa stvarno :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #41 poslato: Oktobar 05, 2011, 07:17:02 posle podne »

A, to je, znači. Znao sam. :D Bojane, preuzmi! :D
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 18 upita.