TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399645 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 07, 2025, 04:51:49 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 48 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koliko mozes da izbacis iz benca???  (Pročitano 168262 puta)
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #377 poslato: Oktobar 09, 2007, 10:45:42 posle podne »

jbga na bini te ne pita niko koliko si jak,to i sam znas.A i odakle ti to da cutler nije jak?pominjao si neko mucenje sa one arm rows sa 50kg?pa sa toliko ja radim
Sačuvana
two more...no matter what...!
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #376 poslato: Oktobar 09, 2007, 10:30:55 posle podne »

70 sinoc 2 puta,nie loshe...  :)
Sačuvana

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #375 poslato: Oktobar 08, 2007, 07:21:33 posle podne »

dali je on bodybuilder il powerlifter?
veliko pitanje za vas?
mistika velika

Ne treba ici u krajnosti.Najbolja je zlatna sredina.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #374 poslato: Oktobar 08, 2007, 02:21:00 posle podne »

dali je on bodybuilder il powerlifter?
veliko pitanje za vas?
mistika velika
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #373 poslato: Oktobar 08, 2007, 11:56:30 pre podne »

zashto bise svima svidjao cutler ...??? i 6x vishe cenim snagu od velichine ...naravno da je bolje imati sve ali velichina bez snage je nishta ... stvarno nishta ... moze samo da pozira ..
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #372 poslato: Oktobar 07, 2007, 03:47:57 posle podne »

ti si kralj majke mi,na ovom forumu nisam cesto ali svak post ti je za medalju.Nazivati nekoga shugavim je odraz licne kurtule.Covjek je postigo onoliko koliko ti nebi ni da zivis 3 zivota sa svim parama.Al ajd nema veze

Da,to je moja "kurtula".Tvoja "kurtula" je sto si ti prvi reagovao,ocigledno iz neke opsednosti shupkovima....
Covek je postigao,ali nikad nece imati postovanje kakvo i dan danas ima Arnold.To je dusa bb-a a ne katler D biznismen.
Sačuvana
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #371 poslato: Oktobar 07, 2007, 10:10:15 pre podne »

ti si kralj majke mi,na ovom forumu nisam cesto ali svak post ti je za medalju.Nazivati nekoga shugavim je odraz licne kurtule.Covjek je postigo onoliko koliko ti nebi ni da zivis 3 zivota sa svim parama.Al ajd nema veze
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #370 poslato: Oktobar 06, 2007, 11:41:27 posle podne »

Ma veruj da iz bez tog benca rastu grudi.. Meni je bitno sta meni u realnom zivotu kazu, da sam nabacio grudi, a ne neko preko neta.. o_O trip.. A i na bencu mozes lako rame sjebati jbg, imam druga koji je sjebao rame na bencu.. pa sad radi samo kosi benc i propadanje, ko i ja, pa lepo napredujemo.. :)

Ja nisam ni kosi ni nista drugo za grudi radio 3 godine(bez grama proteina ili bilo kakve ishrane) pa su grudi napredovale.Ono jes sad imaju lepsi oblik zbog ovih drugih pokretan ali benc je ok.Sto kaze vuksa za snagu je majka.A misici bez snage su nista...Ne zelim da budem ko onaj katler koji se muci da radi pregib sa sipkom sa nekih 50-60kg...Rame mozes samo da ojacas na bencu,to sto ga je sjebao znaci da ima losu formu izvodjenja,neces se nikad povrediti ni sa cim ako ti je forma savrsena.
jbte ti si genetski freak kao sto ti kazes kad napredujes bez proteina mozda imas u sebi neki konverter glukoze u aminokiseline...haha ovo za katlera je najace,kad bi ti nabio nogu u prkno preleceo bi dunav.

Svako dete napreduje kad prvi put dovati tegove,hormoni su to.
Kad bi katler mogo da podigne nogu hahahaha,mesina sugava
Sačuvana
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #369 poslato: Oktobar 06, 2007, 11:32:03 posle podne »

Ma veruj da iz bez tog benca rastu grudi.. Meni je bitno sta meni u realnom zivotu kazu, da sam nabacio grudi, a ne neko preko neta.. o_O trip.. A i na bencu mozes lako rame sjebati jbg, imam druga koji je sjebao rame na bencu.. pa sad radi samo kosi benc i propadanje, ko i ja, pa lepo napredujemo.. :)

Ja nisam ni kosi ni nista drugo za grudi radio 3 godine(bez grama proteina ili bilo kakve ishrane) pa su grudi napredovale.Ono jes sad imaju lepsi oblik zbog ovih drugih pokretan ali benc je ok.Sto kaze vuksa za snagu je majka.A misici bez snage su nista...Ne zelim da budem ko onaj katler koji se muci da radi pregib sa sipkom sa nekih 50-60kg...Rame mozes samo da ojacas na bencu,to sto ga je sjebao znaci da ima losu formu izvodjenja,neces se nikad povrediti ni sa cim ako ti je forma savrsena.
jbte ti si genetski freak kao sto ti kazes kad napredujes bez proteina mozda imas u sebi neki konverter glukoze u aminokiseline...haha ovo za katlera je najace,kad bi ti nabio nogu u prkno preleceo bi dunav.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #368 poslato: Oktobar 06, 2007, 03:38:21 posle podne »

Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #367 poslato: Oktobar 06, 2007, 02:22:54 posle podne »

benc kao vezba za snagu je extra
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
obrnutaPsihologija
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #366 poslato: Oktobar 06, 2007, 12:31:24 posle podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #365 poslato: Oktobar 03, 2007, 05:17:05 posle podne »

Pa nesto ti se ne primecuje,drzi se ti benca sad u pocetku i naravno menjas svakih 6 nedelja vezbe.Cucanj je fala bogu bolja vezba,ali i benc i cucanj su powerlifting discipline,i imaju veliku vaznost.
Sačuvana
obrnutaPsihologija
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #364 poslato: Oktobar 03, 2007, 05:10:38 posle podne »

Ma oke bate.. kontam ja to kao benc benc.. bilo ko te pita koliko guras, a ti pitas na cemu? Svi ce reci, pa na bencu.. ono.. Niko ne pita koliko mozes da cucnes ? Sto je mnogo bolja vezba od benca, neuporedljivo.. Ja inace taj benc retko kad radim.. Uglavnom je to propadanje, i mogu ti reci da mi sise rastu ko prave :D :D :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #363 poslato: Oktobar 03, 2007, 12:41:52 posle podne »

Brate, dizaci tegova nikako ne rade benc 100%, ne znam gde si to video, ali ajde..

Rekoh u zvezdi.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 48 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.104 sekundi sa 18 upita.