TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398616 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 10:54:35 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: U cemu spremate hranu?  (Pročitano 20213 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2139


Today is my future!

« Odgovor #29 poslato: Novembar 16, 2011, 09:24:43 pre podne »

Imam i ja Zepter ali mi je zakonom zabranjen od strane moje mame :P Ruke bi mi odsekla da vidi da joj diram zepter :D
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #28 poslato: Novembar 16, 2011, 12:53:37 pre podne »

Uz Zepter posuĂ°e sve je lako. ;D :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12954


Never give up!

« Odgovor #27 poslato: Novembar 15, 2011, 11:48:55 posle podne »

Uzmem zepter stavim piletinu ili crveno meso u zavisnosti koji je period, sipam malo vode i kuvam.Nema neke nauke ;)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2139


Today is my future!

« Odgovor #26 poslato: Novembar 15, 2011, 11:12:27 posle podne »

Odlichan je, ne mogu da zamislim dan bez njega, ali pravo da ti kazhem, mnogo mi je efikasniji toster za tople sendviche. Sredim meso (poskidam kozhure, operem ga - da, fuj, ali radim to i super mi je, zachinim), zamotam u foliju, i bukvalno se malo skuva od isparenja, malo ispeche :) I najbolje od svega, bude gotovo za bukvalno 10 minuta! :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Biochemo
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2338


« Odgovor #25 poslato: Novembar 15, 2011, 11:05:02 posle podne »

el roštilj ftw
Sačuvana
Explorer
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 161


« Odgovor #24 poslato: Novembar 15, 2011, 10:46:01 posle podne »

Mogao bih da preporucim FLAWOR WAVE samo sto on isusi i ono malo vode iz mesa ....
Sačuvana
HARDCORE IS THE ONLY WAY...
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2139


Today is my future!

« Odgovor #23 poslato: Novembar 15, 2011, 08:06:46 posle podne »

Ja sve pechem na el. roshtilju i u tosteru :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
aleksandar@
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 51

« Odgovor #22 poslato: Novembar 15, 2011, 05:55:43 posle podne »

Ovaj sto ja imam se opere za 5 minuta maksimum,samo se sundjerom prebrise povrsina i na kraju sa 2 do 3 ubrusa izglancas podlogu i to je to.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #21 poslato: Novembar 15, 2011, 03:55:44 posle podne »

Smao jedan je zez oko tih grilova - morate ih dobro oprati nakon korišćenja
Sačuvana
Explorer
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 161


« Odgovor #20 poslato: Novembar 15, 2011, 03:20:02 posle podne »

Imam jeftinije moguće rešenje - probajte kese za pečenje...

Skoro sam probao kod drugara spremap je junetinju i odusevio sam se a nema mnogo muke ni spremanja...
Sačuvana
HARDCORE IS THE ONLY WAY...
mrki.vuk
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 56


« Odgovor #19 poslato: Novembar 14, 2011, 08:57:45 posle podne »

evo iste stvari samo vivax i to na akciji! http://www.tehnomanija.rs/katalog/vivax-rostilj-eg-4832.html . a po meni je ovo jos bolje zbog poklopca http://www.tehnomanija.rs/katalog/rohnson-gril-r-250.html
Sačuvana
aleksandar@
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 51

« Odgovor #18 poslato: Novembar 14, 2011, 08:09:46 posle podne »

Nadji sliku da znamo o cemu je rec!
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #17 poslato: Novembar 14, 2011, 08:03:58 posle podne »

U Grileru,proizvodi ga Fagor,ne mogu da trazim sad sliku na netu ili link,ali prava je stvar,bez ulja i bilo kakvih dodataka samo ubacis meso i to je to a moze i tost da se sprema ili recimo da se peku kore za tortu,itd. visenamenska stvarcica a veoma dobra.Cena je oko 5-6 hiljada din...Ostalo sve kuvam.
Sačuvana
aleksandar@
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 51

« Odgovor #16 poslato: Novembar 14, 2011, 07:28:10 posle podne »

Našao sam ga. http://www.tehnomanija.rs/katalog/gorenje-rostilj-tg-2300-b.html

To je taj,samo sto je keva htela da uzme isti takav samo kinez,oko 1500din je manja cena ali mu je garancija bila godinu dana manje tako da je uzela ovaj sa linka.
« Poslednja izmena: Novembar 14, 2011, 07:29:43 posle podne od strane aleksandar@ » Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1267


BRO-SLAYER

« Odgovor #15 poslato: Novembar 14, 2011, 07:12:51 posle podne »

Kolač u tiganju - NEMOGUĆE
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.088 sekundi sa 18 upita.