TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 09:24:07 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: misici trbusnog zida  (Pročitano 26786 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #62 poslato: Januar 13, 2008, 12:49:24 pre podne »

U maratonu moze moj ortak od 120kila sala da me pobedi...al sprintam ko lud najozbilnije...dosta vi sa offovima :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Lokk1
Gost
« Odgovor #61 poslato: Januar 13, 2008, 12:47:14 pre podne »

zato shto ce da uzme efedru :D :D

btw ... pravimo kladju ovde ...

kvota na nitra 1.7

hans           3

REALNO :D :D

Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #60 poslato: Januar 13, 2008, 12:46:56 pre podne »

Ja cu da navijam ;D
Ti si iz bg?

hans ce da pobedi ...
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #59 poslato: Januar 13, 2008, 12:46:40 pre podne »

Ja cu da navijam ;D
Ti si iz bg?

Sto pitas?
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

djole123
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Januar 13, 2008, 12:45:24 pre podne »

ja cu pokusati zadnje 3 nedelje lactic acid ja mislim da ide 3 ili 4 puta nedeljno , 3x HIIT , 2x plivanje, 1x bajs normalno. tu ce da ode jedno 20kg glutamina i 40kg bcaa da me sacuva :):)
Bice to valjda ok,pogotovo ako imas dobru teretanu jer Lacid zahteva mnogo sprava i tegova

ma nije teretana nista posebno...ono ima spravica....al snacicu se ! nego jel nije mnogo radit odmah posle tegova, tj. LA HIIT
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #57 poslato: Januar 13, 2008, 12:45:07 pre podne »

Ja cu da navijam ;D
Ti si iz bg?
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #56 poslato: Januar 13, 2008, 12:41:49 pre podne »

Ja cu da navijam ;D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #55 poslato: Januar 13, 2008, 12:29:27 pre podne »

Lol to sto ti mozda dizes vece tezine to nema veze sa zivotom generalno tvoja  kondicija je pretpostavljam u svakom slucaju jako slaba...pritom imas ti mnogo da naucis i da se oznojis dok budes radio kardio sa tolikom masom...bolje smanji hranu i baci se na znojenje matori oticicje ti srce...dzaba ti sve omege 3 posle...
Nema to veze sa tezinama,Ti imas svoj 1rep max ja imam svoj i prema tome se gleda kako i sta.Ako si nekad gledao Sarcevov fitshow onda znas na sta mislim...Za takav trening ti treba ekstra kondicija,kao da trcis i dizes tegove,a na kraju uvek bude pegla...A moja kondicija...Sta kazes na to da se vidimo na tasu?Vidim plivas tamo pa da otplivamo par krugova a?Il na stadionu da sprintamo?A mogli bi i komparaciju side-by-side?

oces da plivamo?a tek da sprintamo?OK javi kad i gde lol ...
Ozbiljno oces samnom da sprintas??Moze marakana posto tamo obicno radim sprint?
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #54 poslato: Januar 13, 2008, 12:27:33 pre podne »

Lol to sto ti mozda dizes vece tezine to nema veze sa zivotom generalno tvoja  kondicija je pretpostavljam u svakom slucaju jako slaba...pritom imas ti mnogo da naucis i da se oznojis dok budes radio kardio sa tolikom masom...bolje smanji hranu i baci se na znojenje matori oticicje ti srce...dzaba ti sve omege 3 posle...
Nema to veze sa tezinama,Ti imas svoj 1rep max ja imam svoj i prema tome se gleda kako i sta.Ako si nekad gledao Sarcevov fitshow onda znas na sta mislim...Za takav trening ti treba ekstra kondicija,kao da trcis i dizes tegove,a na kraju uvek bude pegla...A moja kondicija...Sta kazes na to da se vidimo na tasu?Vidim plivas tamo pa da otplivamo par krugova a?Il na stadionu da sprintamo?A mogli bi i komparaciju side-by-side?

oces da plivamo?a tek da sprintamo?OK javi kad i gde lol ...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #53 poslato: Januar 13, 2008, 12:02:14 pre podne »

ja cu pokusati zadnje 3 nedelje lactic acid ja mislim da ide 3 ili 4 puta nedeljno , 3x HIIT , 2x plivanje, 1x bajs normalno. tu ce da ode jedno 20kg glutamina i 40kg bcaa da me sacuva :):)
Bice to valjda ok,pogotovo ako imas dobru teretanu jer Lacid zahteva mnogo sprava i tegova
Sačuvana
djole123
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Januar 12, 2008, 11:17:01 posle podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #51 poslato: Januar 12, 2008, 05:10:56 posle podne »

/salute za cheda hate :D :D

;) :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #50 poslato: Januar 12, 2008, 05:09:46 posle podne »

aj dosta....tje oko cega se vi raspravljate.... ni jedan ni drugi se nepoznajete licno i lupate o predpostavkama !

hans pricas li o lactic acid treningu ? Pitam posto ja planiram da zadnje 3 nedelje moje defke odrdaim taj trening sa HIIT-om u kombinaciji !
Radicu neku kombinaciju sa lactic acid... Imas cetiri "vrste" treninga tokom nedelje...strength,lactic acid,kratak kardio,sprintevi...Izgleda zanimljivo,pogotovo sto stalno u toku nedelje nesto drukce radis
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #49 poslato: Januar 12, 2008, 05:07:17 posle podne »

Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #48 poslato: Januar 12, 2008, 04:32:28 posle podne »

Ja to i sada radim...Inache ja idem na 8% bf sad to nije mnogo nisko to je savrsheno ..a 5% cju videti jos to je mnogo tesko a i mislim da sam se odlucio da to batalim...
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.041 sekundi sa 13 upita.