TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:41:11 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: gain fast  (Pročitano 48536 puta)
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: Maj 19, 2012, 04:53:38 posle podne »

Inace,provalio sam da svi prvo primete gejner na kome pise 1000 kalorija. Hmmm,ne znam zasto niko ne gleda i koliko ima proteina unutra.Ima mnogo dobrih gejnera,ali ima i onih losih! Bukvalno secer,a ne gejner!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #120 poslato: Maj 19, 2012, 10:01:44 pre podne »

Neko tamo@..veruj mi da je jako dobar.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #119 poslato: Maj 18, 2012, 11:58:14 posle podne »

Kod gejnera se najlakše vidi da li je dobar ili ne, i bez slušanja utisaka ostalih - sastav mu sve govori. :) Kod čistih proteina odstupanja u sastavima su nekako manja, pa su nam maltene svi isti. No, kod gejnera su razlike drastične i jednim pogledom na sastav može se proceniti kvalitet.
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #118 poslato: Maj 18, 2012, 11:20:19 posle podne »

Hmmm,mnogi hvale Elite Mass. Mora da je dobar!!!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #117 poslato: Maj 17, 2012, 10:03:11 pre podne »

Meni su pomogli bas pred takmicenje kada mi je trebala masa ali kvalitetna.Uzimao sam elite mass i zadovoljan sam.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #116 poslato: Maj 17, 2012, 09:15:12 pre podne »

gejneri su pokazali odlične rezultate kod osoba koje iz nekog razloga imaju preslab apetit, jako su mršave i treba im hitno da se ugoje... postoje situacije kad preporučim gejner pre nego protein.

A da se može samostalno napraviti gejner, naravno da može
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #115 poslato: Maj 17, 2012, 02:36:22 pre podne »

. . .i ako pravis gejner/mrp sam, koji koristis u toku dana a ne posle treninga, pravis ga sa kazeinom. . .
. . .i da, pocetnicima, koji su ekto, a tek pocinju da treniraju, vise se isplati u nekoliko prvih meseci da piju taj industrijski gejner, jer em ne dobijaju slanine, plus guraju kalorije, plus mnogo brze startuju u misicnoj masi, pogotovo uz jak i dobar trening, a ako tek prvi put pocinju sa teretanom, taj inicijalni fizioloski sok kod tog somotipa uz takav vid suplementacije daje veoma dobre rezultate, ali u prvih nekoliko meseci samo. . .
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #114 poslato: Maj 17, 2012, 02:20:38 pre podne »

Roberte ti si jedan u milion. Svi bi se odmah okrenuli prema gejneru u nadi da je to laksi nacin, mislim, mozda i jeste, zaista ne znam, nisam nikada pio, nisam ekto itd, ali opet, ti si dokaz da se moze.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #113 poslato: Maj 17, 2012, 12:28:10 pre podne »

Definitivno mi ne treba gejner. Zasto kupovati gejner, kada su tu plazma i nutela? :D :D
salim se, pitao sam onako informativno. Meni je ok da posle treninga popijem shejk u odnosu proteina i Uh 1:1. Ja bih se sigurno zamastio od gejnera. Slazem se s tim da je zaista jaaako retko kome potreban gejner, a s druge strane, znamo da je upravo jedan od najpopularnijih suplemenata. Pocetnici i neinformisani, uglavnom navale na gejnere, jer im je to prihvatljivija cena od proteina. I guess ???
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: Maj 17, 2012, 12:16:10 pre podne »

Upravo tako.Ali,iz iskustva vam kazem da batalite gejner.Mislim,ako mozete prirodno,bolje da idete na protein! ;)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #111 poslato: Maj 16, 2012, 11:39:44 posle podne »

Vidi ovako, polako su iza nas vremena kada su gejneri bili sinonim za gomilu šećera i malo wheya. Danas su gejneri sve kompleksnijeg sastava, sa mnogo vrsta proteina i ugljenih hidrata u svom sastavu, plus obogaćeni zdravim mastima.

Ako na gejner gledamo samo kao na kalorijsku bombu, onda nam je svakako odlična opcija da ga sami pravom pomoću wheya i dekstroze. Ipak, ja to nisam niti ću raditi. Evo, poslednji gejner koji sam testirao bio je Nutrabolicsov Mass Fusion, a on je sve samo ne "gomila šećera".

Neću reći da su gejneri glupost, ali ih isto tako retko kada i preporučujem. Po meni, oni su za ekstremno mršave osobe(-120 ili više u odnosu na visinu u cm), koje uz to imaju i slab apetit.

Ja sam nekada bio ekstremno mršav ali, iako ni sada ne spadam u krupne osobe, postigao sam veliki skok u kilaži bez  gejnera. Dakle, ako sam ja, kao težak ektomorf i čovek sa slabim apetitom, uspeo u tome, ne vidim razloga da i drugi sa sličnim problemom ne učine isto. Ko bi rekao da ektomor može da nabaci 15kg mase za 3 i po meseca? :) Ja sam bio uspeo u tome i samo zbog toga ne verujem drugima koji kažu da jedu kao nenormalni i ne mogu da se ugoje. Gejneri su meni više odmagali jer su mi zatvarali i to malo apetita što imam. Danas, kada ih testiram, koristim ih isključivo nakon treninga.

Dakle, odgovor na tvoje pitanje bio bi u sledećem obliku:

- da li ti je zaista potreban bilo kakav gejner?
- ako jeste, onda je bolje da kupiš neki kvalitetniji nego da ga praviš od wheya i dekstroze.
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: Maj 16, 2012, 10:45:22 posle podne »

Roberte, evo jedno pitanje za tebe. Mozda nije dobra tema, ali nije ni daleko od toga. Dakle, pitanje u vezi s gejnerom.
Da li je po tebi bolji (jeftinjije svakako) da pravimo samo gejner mesajuci protein i dex jer tako mozemo da prilagodimo sebi odnos secera i proteina, nego da kupujemo gejnere. Ne ocekujem da potvrdis i da kazes da su gejneri glupost i da ih niko ne treba kupovati (ipak radis u PS-u). Ali bar malo obrazlozi. Podrazumeva se da kreatin svakako uzimamo uz to. Tebi verujem, a imas i iskustva sa svakojakim supsima.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #109 poslato: Maj 16, 2012, 09:48:08 posle podne »

Kad mi je nešto baš bitno da precizno odredim, koristim digitalnu vagicu. :) Kad god kupim neki novi proizvod, najpre mu proverim dozer, tj. da li zaista zahvata onoliko praha koliko piše na kutiji.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #108 poslato: Maj 16, 2012, 07:33:02 posle podne »

Da, tako je najbolje. Ja sve sem proteina lopatam kasikom.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
ZivacKV
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #107 poslato: Maj 16, 2012, 07:28:01 posle podne »

Kad sadrzaj iz dozera stavim na kasicicu,ispadne skoro puna,a na pakovanju pise da 2 dozera su 6.04g...uzimacu sa kasicicama tu nema greske :D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.158 sekundi sa 17 upita.