TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:32:40 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: gain fast  (Pročitano 48533 puta)
ZivacKV
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Februar 18, 2012, 02:48:15 pre podne »

189 cm,imao sam oko 73kg sada imam oko 78kg,varira kg gore dole...uzeo sam ono veliko od 4.5 kila...osecam da nema ni M od neke misicne mase,al eto s obzirom da nikad nisam mogao da nabacim vise od 2 kg uz pomoc gejnera dobro je...mada nisam zadovoljan izgledom posle njega...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #45 poslato: Februar 18, 2012, 01:37:48 pre podne »

Koliko beše visok/težak(da ne tražim sada)? 5-6kg si dobio od koliko pakovanja Gain Fasta?
Sačuvana
ZivacKV
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Februar 18, 2012, 12:28:36 pre podne »

Ok hvala puno!
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #43 poslato: Februar 18, 2012, 12:26:48 pre podne »

Hmz ukoliko zelish kvalitetniju masu da nabacish uz gejner moracesh da batalish loshu hranu ;) Izdrzhi dok si na gejneru :) Uzmi bcaa pored toga, dobro ce ti doci svakako.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
ZivacKV
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Februar 18, 2012, 12:24:32 pre podne »

Hahahah istina mada sam se ja pogresno izrazio...meni je ishrana kad jedem sve i svasta bazira na minimum 3 jaka proteinska obroka,a ostali su mi ono sta stignem uglavnom brza hrana...al to je samo nekoliko meseci...sad vec korigujem skroz ishranu...
Imam samo pitanje,uz taj gejner sta bi valjalo da dodam,posto planiram da ne uzimam kreatin jos 2 meseca,jer sam ga isto toliko koristio...bcaa,taurin?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #41 poslato: Februar 18, 2012, 12:20:42 pre podne »

Hmz mislim da je problem u "jeo sam sve i svashta". Probaj Elite, sa njim nema priche, stvarno je u vrhu, ali, pazi na ishranu i dace ti dobre rezultate, u suprotnom - nece, kao shto nece ni jedan drugi suplement.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zivac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Februar 18, 2012, 12:16:59 pre podne »

Pa pazi isprobavao sam kako mi organizam radi kada se hranim planski,i kada jedem sve i svasta...sada sa gain fastom sam jeo svasta ali sam mogao mnogo vise da jedem,valjda zato sto ima ove sastoje za poboljsavanje metabolizma...:)))nisam probao njega on mi je sledeci,po sastavu se ne razlikuje drasticno od volumassa,mada nije ni bas jeftin...trebalo bi da je najkvalitetniji...
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #39 poslato: Februar 18, 2012, 12:09:45 pre podne »

Koliko si pazio na ishranu tokom tih gejnera? I Gain F i Volumass su dobri i kvalitetni gejneri. Jesi probao Elite Mass Gainer?
Sačuvana
Zivac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Februar 18, 2012, 12:07:50 pre podne »

Eto dosao i ja da vam prenesem utiske o gain fastu kao sto sam i obecao...
Sve u svemu,ukratko ako neko zeli da poveca brojke na vagi ovo je pravi preparat za njega...tome ocigledno i sluzi posto od misica nema nista...vidi se napredak na meni al to je verovatno od kreatina...
Inace pio sam volumass nekoliko puta i nijednom me nije odradio sto se tice kilaze kao gain fast,dao mi je 5-6 kg...e sad je problem sto se to lepo raspodelilo po stomaku i zadnjici...:)))
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #37 poslato: Januar 16, 2012, 04:44:20 posle podne »

a kad smo već kod gain fast-a  podsećam da imamo super pakovanje u prodaji, 5440  din  4,5 kg mega pakovanje!
Sačuvana
Nenad.LJ
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Januar 06, 2012, 07:20:11 posle podne »

pio sam i ja fusion i zaista je neverovatno sa kako malo vode se rastvara
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #35 poslato: Januar 05, 2012, 10:33:28 posle podne »

Imamo i drugu krajnost. Recimo, rastvarao sam 120ak grama Mass Fusion u 3dcl vode i više je nego pitak. :) Čudo jedno koliko ima oscilacija u gustini.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #34 poslato: Januar 05, 2012, 10:14:57 posle podne »

Takodje Roberte.
Normalno je da ti je malo gusto, ipak to je 100 gr na pola litre vode.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #33 poslato: Januar 05, 2012, 07:58:58 posle podne »

Nema razloga da nije u redu, iako nema puno praškastih proizvoda koji ne mogu postati potpuno pitki kada se 100g rastvori u 6dcl vode. Recimo, 1 mericu(30ak grama) Nitro Gold wheya sam rastvarao u čak 4dcl vode da bih ga učinio pitkim. Sve ispod toga je bilo previše gusto za moj ukus. :D
Sačuvana
Beli93
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Januar 05, 2012, 07:43:18 posle podne »

sa rastvaranjem je sve ok,super se rastvori,jedini problem je sto se dobije jako gusta tecnost,mada meni ne smeta to toliko,ako vi kazete da je u redu onda vam verujem ;)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.101 sekundi sa 17 upita.