TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 01:31:07 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Treninzi sa tegovima i gubitak sala  (Pročitano 10447 puta)
MIAMIHEAT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Decembar 06, 2011, 11:09:28 posle podne »

riba,ćuretina,piletina...otprilike
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #14 poslato: Decembar 06, 2011, 09:23:19 posle podne »

...ali unositi kvalitetne kalorije
Sačuvana
MIAMIHEAT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Decembar 06, 2011, 01:19:15 posle podne »

Kod mršavljenja u najprostijem smislu ovako:potrošiti više kalorija nego što se unese.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Decembar 06, 2011, 11:27:39 pre podne »

Zapravo najvise misicne mase dobices u fazi visoko proteinske dijete .
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #11 poslato: Decembar 06, 2011, 07:17:13 pre podne »

Nemam puno sala, sve sam skinuo, ostalo je bash malo ali i do hocu da skinem, mase iam... Przhim taj vishak trenutno
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Decembar 06, 2011, 02:23:15 pre podne »

kombinacija velikih tezina manji broj ponavljanja kod osnovnih vezbi i veci broj ponavljanja kod izolacionih vezbi,a 70 % svega zavisi od ishrane,tako da nema univerzalne formule za masu i definiciju.

tako ja treniram npr, da bi dobila masu i definiciju u isto vreme, uz adekvatnu dijetu naravno

@ galleryst, shta cesh izdefinisati ako nemash masu i dzaba ti masa ispod sala, izgledacesh samo krupno i debelo bez definicije, ne vidim logiku raditi jedno bez drugog tj odvajati te dve stvari...
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Decembar 06, 2011, 12:14:09 pre podne »

kombinacija velikih tezina manji broj ponavljanja kod osnovnih vezbi i veci broj ponavljanja kod izolacionih vezbi,a 70 % svega zavisi od ishrane,tako da nema univerzalne formule za masu i definiciju.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #8 poslato: Decembar 05, 2011, 10:42:36 posle podne »

OK, ja sam sada malo zbunjen...

Kakav trening treba okvirno imati za gubitak sala? Da li treba imati vishe ponavljanja ili manje, vece tezhine ili manje?

Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #7 poslato: Decembar 05, 2011, 09:47:49 posle podne »

spreman sam da žrtvujem mišićnu masu,probaću da vežbam  i ekplozivnije,i naravno sa jako malo odmora otprilike : izgruvam benč 12 ponavljanja odma ustajem sa klupe nema ispijanja vode,stavljam nove tegove,vraćam se na klupu po tim principu,kapiram da ću da biti gola voda,plus upašće nekio cardio dva tri puta nedljeno.

a ishranu sredjujem

Pa to je zadnja stvar koju treba da žrtvuješ jer ako izgubiš 1kg mišića to znači da ćeš 23 sata dnevno da trošiš manje kalorija koje bi taj 1 kg mišića inače potrošio, a to što ćeš 1 sat na treningu sagoreti više kalorija će postati zanemarljiva stvar.

BTW znojenje nema nikakve veze sa intenzitetom, ja se znojim čim temperatura preðe 10 stepeni...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #6 poslato: Decembar 05, 2011, 03:07:44 posle podne »

Sredi ishranu ubaci kardio :)

Shto se tegova tiche, ja sam nauchen da radim sa maximalnim tezhinama 8 podizaja... Najvishe sam chitao ovde da je to za dobijanje mishicne mase i skidanja sala...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Decembar 05, 2011, 02:06:14 posle podne »

Ukoliko radis piramidalnoi sistem potrebne su ti pauze izmedju serija,baziraj se na osnovne vezbe i par izolacionih vezbi.Ono sto je najbitnije da korigujes ishranu kako bi skinuo visak.
Sačuvana
MIAMIHEAT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Decembar 05, 2011, 12:58:41 posle podne »

spreman sam da žrtvujem mišićnu masu,probaću da vežbam  i ekplozivnije,i naravno sa jako malo odmora otprilike : izgruvam benč 12 ponavljanja odma ustajem sa klupe nema ispijanja vode,stavljam nove tegove,vraćam se na klupu po tim principu,kapiram da ću da biti gola voda,plus upašće nekio cardio dva tri puta nedljeno.

a ishranu sredjujem
« Poslednja izmena: Decembar 05, 2011, 01:02:51 posle podne od strane MIAMIHEAT » Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #3 poslato: Decembar 05, 2011, 09:25:33 pre podne »

Kad je sam trening u pitanju odna ti je cilj da sagoriš što više kalorija samom aktivnošću.

To automatski znači više ponavljanja, više serija i brži treninzi, ali postoji opasnost da ćeš na ovaj način gubiti i mišićnu masu. Upravo iz tog razloga je neki vid snagaškog trening potreban da bi se održavala snaga i samim time i mišićna masa tokomk ovakvih treninga.

Iz tog razloga, ja sa mojim vežbačima uvek radim snagaške vežbe na početku treninga (potiske, čučnjeve, mrtva dizanja) i potom nastavljam sa kružnim treninzima do kraja treninga.

Po mom mišljenju i iskustvu, kružni treninzi su najefikasniji za ovakvu srvrhu, a oni mogu da budu toliko različiti da gotovo nema kraja varijacijama.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #2 poslato: Decembar 05, 2011, 08:52:27 pre podne »

mislis sta i koliko jesti, a ne kako trenirati

Dobar je reverse pyramid
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
MIAMIHEAT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Decembar 05, 2011, 12:08:46 pre podne »

Kako trenirati sa tegovima a gubiti salo,da li da treniram brzo,manje pauze,da mi bude trening oko 40-45 minuta.

I zanima me koliko je dobro obrnuto piramidalno vežbanje kod gubitka telesne težine..
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.484 sekundi sa 17 upita.