TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399984 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 11:48:51 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: treba mi pomoc u vezi treninga  (Pročitano 22275 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #25 poslato: Decembar 24, 2011, 11:46:57 pre podne »

Naravno, ne porichem. Postoje 1000 stvari koje utichu na sve to. Ishrana i trening su stvarno bili HC. Sve sam pisao, pratio, i jako dobro radio.

Opet, vrlo je moguce da je do konstantne dijete. Nisam pravio pauze u dijetama sem tih 10 dana od jednog sagorevacha do drugog. Mozhda da sam ostavio malo vishe razmaka.

Opet, moj drugar je postigao odlichne rezultate sa njim. Meni jednostavno nije delova, shta sada, hvala Bogu pa imamo shiroku ponudu :D
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #24 poslato: Decembar 24, 2011, 11:41:39 pre podne »

Slazhem se sa svime shto si rekao.

Opet, pio sam i Xenedrine koji vazhi isto za jedne od jachih i kompleksnijih sagorevacha i opet, sa njim nisam ni grama skinuo (bukvalno). Naravno, ne kazhem da je losh sagorevach, daleko bilo, vec jednostavno na mene nije imao uticaj shto ne znachi da na nekog drugog nece imati...

Samo strpljivo, nema potrebe za zhurbom, a i nishta se ne mozhe preko noci...

teško je reći da je to samo do sagorevača, možda se metabolizam inače malo usporio zbog konstantne dijete, period stagnacije... možda je vreme za promene u treningu, ishrani
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #23 poslato: Decembar 24, 2011, 11:29:54 pre podne »

Kada ljudi konacno shvate da kljuc lepog izdefinisanog izgleda ne lezi u sagorevacima vec ishrani,bice mnogo svima lakse.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #22 poslato: Decembar 23, 2011, 10:28:41 posle podne »

Nije isto kada neko unosi vise UH nego sto je potrebno i nema kardio trening,kao neko ko je na rigoroznom rezimu ishrane uz kardio i jak trening i u odnosu na to ce i sagorevac da radi losije odnosno bolje u drugom slucaju.Zato je bitno prvo poceti sa treninzima i regulisati ishranu pa tek onda poceti sa nekim sagorevacem.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Decembar 23, 2011, 12:37:52 posle podne »

Uz savet koji je dala mira po pitanju akrdija treba dosta obratiti pažnju na gubitak mišićne mase te tako intenzivne treninge propratiti ozbiljnom ishranom (bogatom proteinima) i dobrigm PWM
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #20 poslato: Decembar 23, 2011, 11:22:02 pre podne »

Slazhem se sa svime shto si rekao.

Opet, pio sam i Xenedrine koji vazhi isto za jedne od jachih i kompleksnijih sagorevacha i opet, sa njim nisam ni grama skinuo (bukvalno). Naravno, ne kazhem da je losh sagorevach, daleko bilo, vec jednostavno na mene nije imao uticaj shto ne znachi da na nekog drugog nece imati...

Samo strpljivo, nema potrebe za zhurbom, a i nishta se ne mozhe preko noci...

Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #19 poslato: Decembar 23, 2011, 10:51:13 pre podne »

Nije najjaci cuts vec mozda najkompleksniji.Ali to opet zavisi od osobe do osobe.Ne pricam ja ovo dzaba,jer zaista imam mnogo iskustva sa sagorevacima koje sam na sebi testirao a i ljude koje sam trenirao.Isto tako pratim kako ostalima reaguju itd..bitna cinjenica je da nismo svi isti i ako nekom treba dyma burn da bi ostvario rezultat ok,ali samo ako je krenuo od slabijeg prvo a ne odma na taj.Onaj ko se odmah lati jakih ni ne zna jel mogao sa slabijim nesto uraditi.Neko je spomenuo da dyma burn nije jak? uf..ako toliko kofeina ga ne svrstava u jake onda ja zaista ne znam sta ce drugo.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #18 poslato: Decembar 23, 2011, 09:40:55 pre podne »

To stoji, ali chak i pored toga ne bih savetovao kao prvi...

Iako deluje kao naivan sagorevach, niska cena ovo ono, uopshte nije takav. Negde sam ja vec pisao o odnosu cene i kvaliteta ovog sagorevacha i definitivno mu dajem 10+

Uglavnom, ko pochinje sa sagorevachima, neka se strpi mesec dana, uzme neki slabiji za pochetak pa neka predje na dyma :)
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Decembar 23, 2011, 08:26:23 pre podne »

Istina je da je Animal Cuts najjachi ali necemo da zapostavimo Dyma Burn.
Shta je poenta dyma burn-a?
Iako deluje kao slab sagorevach nije takav, pazite, on ima chak 910 mg kofeinske meshavine shto je za oko 200mga vishe od Animal Cuts-a za koji svi znamo da je najjachi shto se tiche sastava!!

Ukoliko je neko osetljiv na kofein ne preporuchujem ga uopshte, a kamoli kao prvi sagorevach.

Zbog tolike kolichine kofeinske meshavine ja ga stavljam u sam vrh. Daje bash puno fokusa.

Pio sam ga i bio mi je prvi, bash zato ga ne preporuchujem drugima kao prvi sagorevach. Bio mi je jak, nisam mogao prvih par dana da spavam kako treba, da ne kazhem uopshte...

Uchite na tudjim greshkama ljudi :)

Slobodno kreni sa slabijim, ali opet stojim iza toga da iskoristish maximalno moc ishrane i jakog treninga i kada tu dodjesh do neke granice kada ti treba malo pomoci, onda uzmi sagorevach i "probi" tu granicu.

Sve najbolje, pozdrav! :)

Da samo ima osoba koje definitivno nisu osetljive na kofein i kojima dyma burn prvenstveno moze da pruzi fantastican priliv energije..
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #16 poslato: Decembar 23, 2011, 01:25:11 pre podne »

Istina je da je Animal Cuts najjachi ali necemo da zapostavimo Dyma Burn.
Shta je poenta dyma burn-a?
Iako deluje kao slab sagorevach nije takav, pazite, on ima chak 910 mg kofeinske meshavine shto je za oko 200mga vishe od Animal Cuts-a za koji svi znamo da je najjachi shto se tiche sastava!!

Ukoliko je neko osetljiv na kofein ne preporuchujem ga uopshte, a kamoli kao prvi sagorevach.

Zbog tolike kolichine kofeinske meshavine ja ga stavljam u sam vrh. Daje bash puno fokusa.

Pio sam ga i bio mi je prvi, bash zato ga ne preporuchujem drugima kao prvi sagorevach. Bio mi je jak, nisam mogao prvih par dana da spavam kako treba, da ne kazhem uopshte...

Uchite na tudjim greshkama ljudi :)

Slobodno kreni sa slabijim, ali opet stojim iza toga da iskoristish maximalno moc ishrane i jakog treninga i kada tu dodjesh do neke granice kada ti treba malo pomoci, onda uzmi sagorevach i "probi" tu granicu.

Sve najbolje, pozdrav! :)
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Decembar 23, 2011, 12:52:36 pre podne »

Pa ne znam...zato sto znam osobu koja je sa najmanje muke postigla rezultate upravo sa dyma burn a pre toga se zanosio slabijim sagorevacima, a opet najjaci je animal cut ili gresim?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #14 poslato: Decembar 23, 2011, 12:43:11 pre podne »

Uzmi Dyma Burn od Dymatize Nutrition, udri po kardio treninzima, treninzima sa opterecenjem i regulisi ishranu.....

Dzaba ja savetujem pocetnike da krenu polako u pocetku kada evo opet se spominje jedan od najjacih.Pa zar je moguce da niko nije krenuo od pocetka vec svi od kraja?  Ne bih rekao da je tako zar ne?  Protivnik sam da pocetnicima prvi sagorevac treba da je te jacine.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Decembar 23, 2011, 12:31:40 pre podne »

Uzmi Dyma Burn od Dymatize Nutrition, udri po kardio treninzima, treninzima sa opterecenjem i regulisi ishranu.....
Sačuvana
bojanmeda
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Decembar 23, 2011, 12:15:04 pre podne »

a recite mi gde se moze naci ovaj fat burner!jel ga ima u apotekama ili gde vec
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #11 poslato: Decembar 20, 2011, 08:52:42 pre podne »

dali mogu poceti sa nekim od ovih L-Carnitine+Chrome Liquid ili    
Liquid L-Carnitine ili Fat Burners sta bi mi predlozio od ovoga i hvala bolje da pitam nego sam da radim ono sto neznam

ja sam za L carnitine chrome, vrlo povoljan, kvalitetan, lepa doza L-karnitina plus hrom za regulaciju šećera u krvi.... meni je malo i ubio apetit... super stvar

piješ jednu kašiku pre treninga i drugu eventualno pre doručka
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.12 sekundi sa 17 upita.