TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 09:23:46 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 20 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: And It Has Begun...  (Pročitano 43168 puta)
bb
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #163 poslato: Februar 09, 2008, 09:27:09 posle podne »

I ja sam ovo cula od takmicara da ne jedu uopste mlecne proizvode kada su na predtakmicarskoj dijeti. Stalno su na belom mesu, oslicima, belancima i sl. Eto razloga da se ne nervirate kada nema elle da se kupi.
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #162 poslato: Februar 09, 2008, 09:13:15 posle podne »

HANS

Daj ne zezaj, znam da laktoza nije dozvoljena u takmičarskoj dijeti ali se ovde govori o minornim količinama.Na web stranici subotičke mlekare piše na 100gr ima 0.1gr UH e sad ti pogledaj pa ako oni lažu lažem i ja.
Pa i da je 1gr laktoze, zavežeš jednu patiku i eto potrošio si 4kcal, ali nedaj bože da se zajebeš pa da zavežeš drugu onda upadaš u „TEŠKI“ katabolizam jer si na dijeti sa 0UH-zato hodaj bos. ;D :D
Neznam o čemu ovde pričamo + što su svi takmičari na teškom AASu i veruj mi da tih 4kcal ne prestavljaju problem.
Taj isti posni sir je VRLO bitan za sporootpuštanje proteina ili u toku dana ili najbolje noću jer 99.99% ljudi nema para da iskešira za KAZEIN već mu je mnogo lakše da kupi ELLA sir.
HRANA je odmah posle wheya najbitnija stavka u BB, nikakvi praškovi nemogu zameniti čvrst i kvalitetan obrok.
ZaluĂ°uju se ljudi nebulozama a oko MNOGO bitnijih stvari ne vode računa, npr neko će paziti na 0.1UH koji će mu uništiti „definiciju“ a dali se neko zapita „ako unesem previše dextroze dali će mi to poremetiti definiciju (banalizujem da me skontaju pojedinci)?“
Neznam dali si svestan da ovde ima likova koji neznaju osnovne stvari a savetuju kako se šta uzima...alo neka se uozbilje nekom mogu upropastiti mukotrpan trud.

Ne želim da se neko oseti prozvanim zbog ovog ali neke stvari sa kojima nisu upoznati neka ostave iskusnijima, FANATICU, MARKU, PEĂDI, MAXXu...koji isto tako mogu da pogreše ali oni su dupe znojili godinama i dali sve od sebe da nauče,  a ne ko neki klinci (ne mislim na tebe) juče uzeli teg u ruke a već danas experti za BB.

Još malo pa će se proglasiti za savetnike JAYa i RONIa, ma gde je taj PeĂ°a,Goran, Marko,MAXX pa i Miloš Šarčev da ih mi naučimo šta treba i kako treba...smešno.  :D :D :D :D :P :P

The Mickey
Zemo(SVILAJNAC- ja KG) ne zajebavaj nego samo malo razmisli ::)
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
Nitro
Gost
« Odgovor #161 poslato: Februar 09, 2008, 08:31:58 posle podne »

A cekaj izolat nema grama UH?Aj nemojte idete u offtopic...da se vratimo meni...pa evo ovako...danas odradih ramena ...radio sam nesto sto je Sharcev preporucio po 2 vezbe za slow twitch i za fast twich vlakna...ZNachi nemogu ruku da pomerim....
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #160 poslato: Februar 09, 2008, 08:22:18 posle podne »

E sad ako ti sponzor kaže da pljuješ ELLU jer je nemaju u prodaji...nije uredu.

Iz ovoga sam zakljucio:
Znaci fanatikov sponzor mu kaze da pljuje ellu....jer njegov sponzor nema ellu u prodaji.....
zbog toga sam napisao......ono sto sam napisao.......Glupo i smesno bi bilo da njegov sponzor uopste i prodaje ellu...:) koliko god da je dobra.

Hans ti je rekao sto se tice laktoze.
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #159 poslato: Februar 09, 2008, 08:11:59 posle podne »

The Mickey

Svaki dan se zadivim kako ljudi ne uključe malo vijuge. >:(
Moju rečenicu čitaj ovako : oni koji prodaju preparate nemaju u ponudi ELLA sir jer imaju zamenske obroke za koje tvrde da su bolji da bi kupio njihov proizvod, veruj mi znam PUNO ljudi koji prodaju preparate pa i PANSPORTOVE a kupuju ELLA sir, jer hranu ništa ne može da zameni još naročito ako je ovakvog idealnog sastava za ovaj sport.
E sad razmii dali sam LUPIO o ELLI, pročitaj ovo ispod i razmisli dali sam upravu i da znaš nema ničega loše ako nekad neko prizna da nije upravu, ja to nisam 100% a ni u tome što taj pogreši nema ništa loše. ???

Hans
Ja ne pričam bez argumenata nikad, zato:
ELLA sir 100gr
kcal 59
proteina min 12
masti max 0.5
UH (laktoze) min 0.1 ili (0,4 kcal)

Ubeđen sam da nema boljeg proizvoda pre spavanja, mislim da će se svaklo složiti da 0.1gr UH ti neće stvoriti naslage sala...zato...
Pogledaj sastav pa razmisli dal tvoja i FANATICOVA  tvrdnja ima smisla.
Gore pomenuti Goran Ilić mi je vrhunski PRIJATELJ i veruj mi da ako on kao 7mi na svetu upotrebljava ELLU pred spavanje pomešanu sa DYMATIZE izolatom pred spavanje onda stvarno neznam šta bi nam trebalo da se pravimo pametni kako nevalja(ne mislim na tebe). ::)

Nitro

Itekako postoje dijete sa 0UH ali se to odnosi na skrobaste UH ne na vlaknaste.

Ljudi slušajte savete od iskusnih ljudi, FANATICA, HANSA, PEĐE PETROVIĆA, MARKA DIMITRIJEVIĆA i ostalih ali nekad o tome što Vas savetuju pokušajte ne samo da primite zdravo za gotovo već pokušajte da shvatite pa ako Vam nešto nema smisla recite "čekaj kako, zašto..."
Niko nije savršen da ne može da pogreši. :D ;)
Ima gram laktoze po 100grama kao prvo,znaci 4,po grama...a taj bi bio mozda 6i d ane jede ellu :D

Al sad ozbiljno,laktoza je big nono u prettakmicarskom periodu
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #158 poslato: Februar 09, 2008, 06:11:01 posle podne »

The Mickey

Svaki dan se zadivim kako ljudi ne uključe malo vijuge. >:(
Moju rečenicu čitaj ovako : oni koji prodaju preparate nemaju u ponudi ELLA sir jer imaju zamenske obroke za koje tvrde da su bolji da bi kupio njihov proizvod, veruj mi znam PUNO ljudi koji prodaju preparate pa i PANSPORTOVE a kupuju ELLA sir, jer hranu ništa ne može da zameni još naročito ako je ovakvog idealnog sastava za ovaj sport.
E sad razmii dali sam LUPIO o ELLI, pročitaj ovo ispod i razmisli dali sam upravu i da znaš nema ničega loše ako nekad neko prizna da nije upravu, ja to nisam 100% a ni u tome što taj pogreši nema ništa loše. ???

Hans
Ja ne pričam bez argumenata nikad, zato:
ELLA sir 100gr
kcal 59
proteina min 12
masti max 0.5
UH (laktoze) min 0.1 ili (0,4 kcal)

UbeĂ°en sam da nema boljeg proizvoda pre spavanja, mislim da će se svaklo složiti da 0.1gr UH ti neće stvoriti naslage sala...zato...
Pogledaj sastav pa razmisli dal tvoja i FANATICOVA  tvrdnja ima smisla.
Gore pomenuti Goran Ilić mi je vrhunski PRIJATELJ i veruj mi da ako on kao 7mi na svetu upotrebljava ELLU pred spavanje pomešanu sa DYMATIZE izolatom pred spavanje onda stvarno neznam šta bi nam trebalo da se pravimo pametni kako nevalja(ne mislim na tebe). ::)

Nitro

Itekako postoje dijete sa 0UH ali se to odnosi na skrobaste UH ne na vlaknaste.

Ljudi slušajte savete od iskusnih ljudi, FANATICA, HANSA, PEĂDE PETROVIĆA, MARKA DIMITRIJEVIĆA i ostalih ali nekad o tome što Vas savetuju pokušajte ne samo da primite zdravo za gotovo već pokušajte da shvatite pa ako Vam nešto nema smisla recite "čekaj kako, zašto..."
Niko nije savršen da ne može da pogreši. :D ;)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #157 poslato: Februar 09, 2008, 05:08:08 posle podne »

Ella je losa za takmicare zbog laktoze.Kao sto znate cak s ei whey koncentrat izbacuje  kako s etakmicenje blizi bas zbog laktoze.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Nitro
Gost
« Odgovor #156 poslato: Februar 09, 2008, 03:23:04 posle podne »

Dijeta na 0 UH?A jel postoji uopte namirnica koja ima totalno 0 uh ili se to misli na ne izvorne UH?
Sačuvana
The Mickey
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #155 poslato: Februar 09, 2008, 03:08:30 posle podne »

ako se to odnosi na mene, ja znam sta je ella, obican bljutawi sir sa wise proteina, i smanjenim procentom ugljenih hidrata i masti...inace ukus je grozan...znam to jer sam jeo...

Nisam mislio na tebe :)

Sačuvana

The Mickey
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #154 poslato: Februar 09, 2008, 02:57:25 posle podne »

Ma ja po neki put pomislim da ljudi i neznaju sta je Ella kad ovako nesto lupe.
Sačuvana

The Mickey
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #153 poslato: Februar 09, 2008, 02:30:00 posle podne »

Pa nece valjda fanatikov sponzor da prodaje Ellu......LOL :D
Ella ti je obican bezukusan sir koga proizvodi Suboticka mlekara.....nece valjda Pansport da pocne da prodaje i sir...haha

Fanatilk je ovo sigurno rekao zbog drugih razloga.

riiight...think, think...

Nasta si konkretno mislio kad si rekao "riiight...think, think..."???
Sačuvana

The Mickey
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #152 poslato: Februar 09, 2008, 02:01:29 posle podne »

Pa nece valjda fanatikov sponzor da prodaje Ellu......LOL :D
Ella ti je obican bezukusan sir koga proizvodi Suboticka mlekara.....nece valjda Pansport da pocne da prodaje i sir...haha

Fanatilk je ovo sigurno rekao zbog drugih razloga.
Sačuvana

bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #151 poslato: Februar 09, 2008, 11:52:21 pre podne »

FANATIC

Jeli brate a zašto je ELLA smrt za takmičarsku dijetu?
Mislim da savršenija hrana za pred spavanje ne postoji kod nas, nema masnoća a kako beše UH mislim da ni njih nešto nema?
Znaš npr Gorana Ilića pobednik u Bodi Bulding Clasicu i 7-mi na svetu, on koristi pred samo takmičenje ELLU+WHEY pred spavanje i neverovatno je zadovoljan, ali samo da napomenem da je on 3meseca na dijeti sa 0 UH, verovali ili ne i opet uzima ELLU, i kao što bi rekli rezultati su očigledeni.

Mislim da ne stoji ta tvoja tvrdnja za ELLU voleo bi da me argumentovano razuveriš u to.

Ja nemam ovde da je kupim(BiH) ali kad god mogu donosim je iz Srbije za svoje potrebe.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #150 poslato: Februar 09, 2008, 11:03:34 pre podne »

Pa jedu najcescje isto piletinu kao ja al najvse ono zamrznuto meshano povrcje itd...mada ja to nejeddm

aj bez nepotrebnih komentara pls?
Sačuvana
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #149 poslato: Februar 09, 2008, 01:42:56 pre podne »

Sta, oni vole smrznuto? Zilavi neki ljudi. .  .
Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 20 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.041 sekundi sa 14 upita.