TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 04:25:34 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Omiljeni slatkis posle treninga?  (Pročitano 32631 puta)
Markoni015
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Januar 12, 2012, 09:31:19 posle podne »

Plazma torta sa dodatkom svezeg voca (banane, kivi) je divna.  :D
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #47 poslato: Januar 12, 2012, 08:28:14 posle podne »

Ne znam da li ste jeli Grcku tortu,ime joj je bez veze,ali je torta fenomenalna.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Januar 12, 2012, 08:06:30 posle podne »

U ofu nista lepse od plazma torte.A moze coko riza posle treninga.

Joj plazma torta je ubedljivo najaca torta :)
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Januar 12, 2012, 08:02:49 posle podne »

Kad sam uhvatio sebe da jedem kuvanu piletinu,koju nikad u zivotu nisam hteo ni da prinesem ustima,rekao sam..."Jos malo ces i zabe da jedes da bi uneo dovoljno Proteina". :D

Ja bih mogla da zivim na piletini, OBOZAVAM je i pecenu i kuvanu, kako god :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #44 poslato: Januar 12, 2012, 10:47:58 pre podne »

U ofu nista lepse od plazma torte.A moze coko riza posle treninga.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #43 poslato: Januar 12, 2012, 10:01:56 pre podne »

A ovo ima puno veze sa slatkisima??? :D
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #42 poslato: Januar 12, 2012, 10:01:24 pre podne »

Kad sam uhvatio sebe da jedem kuvanu piletinu,koju nikad u zivotu nisam hteo ni da prinesem ustima,rekao sam..."Jos malo ces i zabe da jedes da bi uneo dovoljno Proteina". :D
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Januar 11, 2012, 11:24:26 posle podne »

Eeeee zato se ja prebijam od mesa, pa se dobro drzim :)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #40 poslato: Januar 11, 2012, 10:26:27 posle podne »

To je vec ok :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Stefan L.
Gost
« Odgovor #39 poslato: Januar 11, 2012, 10:24:25 posle podne »

Ono sto moras da radis kada si natakvoj dijeti su vece kolicine multivitamina,zatim glutamin oko 30 g dnevno,kao i BCAA i cist leucin,grejp i limun.
Sad na dijeti idem 80 g Glutamina i 40-50 g BCAA(ako imam BCAA),Whey 2 merice,Kreatin i Beta Alnin i oko 1 kg mesa u 2 obroka,plus 4 jajeta...Problem mi je jedino povrce,ne volim nista sem graska,sargarepe i luka.Ostalo me sve tera na povracanje pa ga ne jedem,zato trpam grasak i sargarepu svaki dan.

Nije ti puno 1kg u 2 obroka? :O
ups,ne 2 nego u 4 obroka...
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #38 poslato: Januar 11, 2012, 10:20:55 posle podne »

Ono sto moras da radis kada si natakvoj dijeti su vece kolicine multivitamina,zatim glutamin oko 30 g dnevno,kao i BCAA i cist leucin,grejp i limun.
Sad na dijeti idem 80 g Glutamina i 40-50 g BCAA(ako imam BCAA),Whey 2 merice,Kreatin i Beta Alnin i oko 1 kg mesa u 2 obroka,plus 4 jajeta...Problem mi je jedino povrce,ne volim nista sem graska,sargarepe i luka.Ostalo me sve tera na povracanje pa ga ne jedem,zato trpam grasak i sargarepu svaki dan.

Nije ti puno 1kg u 2 obroka? :O
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Stefan L.
Gost
« Odgovor #37 poslato: Januar 11, 2012, 10:18:38 posle podne »

A glavni junk pada kad naidje neka stresna situacija ili se izgubi volja za treningom mada bar kod mene i kad se pojavi to ne traje vise od neki dan... verujem da vecina tad ne gleda sta jede i sta radi :P
Iako nemam veze sa BB-om i takmicenjima,imao sam dve situaciji kad sam se razboleo od krajnosti dijete,nista ozbiljno ali sam bio toliko iscrpljen da sam se prehladio,dobio temperaturu i pao u krevet,tek kad se to desilo potegao sam za cokoladom.Tako je to kad petljas sa necim a nemas dovoljno znanja da to uradis kako treba a budes tvrdoglav i radis protiv sebe.Sreca pa je to davno bilo i nece se vratiti,naucio sam neke stvarcice.

I meni se isto to desilo. Nisam zapatio temperaturu ali jesam abnormalnu malaksalost i zhestok pad snage, vechita pospanost...
Ja sam dosao dotle da ne mogu da potrcim 50 m a da se ne umorim ili da ne mogu benc ni sa 40 kg da odradim kako treba,a bio sam 2 meseca na dijeti...Tipicna budala,ne zna nesto a petlja,sva sreca pa se dobro zavrsilo,poceli treninzi u klubu pa sam morao da jedem ili ne bi mogao da potrcim...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #36 poslato: Januar 11, 2012, 10:16:31 posle podne »

Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #35 poslato: Januar 11, 2012, 10:13:56 posle podne »

A glavni junk pada kad naidje neka stresna situacija ili se izgubi volja za treningom mada bar kod mene i kad se pojavi to ne traje vise od neki dan... verujem da vecina tad ne gleda sta jede i sta radi :P
Iako nemam veze sa BB-om i takmicenjima,imao sam dve situaciji kad sam se razboleo od krajnosti dijete,nista ozbiljno ali sam bio toliko iscrpljen da sam se prehladio,dobio temperaturu i pao u krevet,tek kad se to desilo potegao sam za cokoladom.Tako je to kad petljas sa necim a nemas dovoljno znanja da to uradis kako treba a budes tvrdoglav i radis protiv sebe.Sreca pa je to davno bilo i nece se vratiti,naucio sam neke stvarcice.

I meni se isto to desilo. Nisam zapatio temperaturu ali jesam abnormalnu malaksalost i zhestok pad snage, vechita pospanost...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #34 poslato: Januar 11, 2012, 10:03:24 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.135 sekundi sa 19 upita.