TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398299 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 16, 2024, 04:53:21 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nikolito, pocetak.. 16 godina  (Pročitano 42908 puta)
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #203 poslato: Jun 22, 2012, 10:20:58 posle podne »

Ajde prestanite da smarate lika i da ovde spamujete.

Nikolito, ako imas vremena, posveti ga maksimalno sebi, jako puno jedi, i jako treniraj ;)

Ocu brate hvala imam sada dosta vremena da treniram do septembra ceo raspust bukvalno ceo dan imam
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #202 poslato: Jun 22, 2012, 09:43:53 posle podne »

To ko kakav izgled vise voli je stvar pojedinca, ja isto kao i ti vise volim masivan izgled powerliftera i strongmana, ali brate kada vidim nekoga ovako mrsavog i jos govori kako puno i dobro jede jednostavno mi se plače :S Često čujem od nekih drugarica koje su jako mršave i kad im neko kaže da su mršave one kao kažu "Ajoj ne znaš ti koliko ja mogu pojesti" aaaaaaaaaaa znači ovo kad čujem zakuco bi joj nogu u glavu,uf uf uf... mogu misliti koliko puno pojede, jednom u mjesec dana čak pojede celu kutiju jafa keksa i mi nismo ni svjesni koliko ona puno jede... Brate sve se vidi na tijelu, nema potrebe da se pricaju gluposti...
Ali dobro, ja se iskreno nadam da ce se decko opametiti, tako sam i ja prvi put kad sam krenuo u teretanu odmah se bacio na neki split program 4 puta sedmicno, nista nisam imao isplanirano vec sam samo onako dolazio i odlazio iz teretane, isao tako 2 mjeseca niti sam dobio snage ni mase, dakle mlatio praznu slamu sto bi se reklo, ali eto sad kad sam opet krenuo dobro sam se informisao i ispravio prethodnu gresku od prije 2 godine...
Sačuvana
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #201 poslato: Jun 22, 2012, 05:13:06 posle podne »

Da, tacno sam mislio na stronglifts 5x5, i ja sam radio tacno po njemu mjesec i po, onda sam dva puta uvodio neke promjene ali uvek je ostala ista filozofija: 4 glavne vjezbe, svaki sledeci put 2,5kg teze, i ne zamarati se glupostima. I tako 3 puna mjeseca... Ovaj zadnji mjesec isprobavam 1RM i rasclanio sam liftove na 4 dana, tj idem 4 puta sedmicno i svaki dan jedan glavni lift probavam max i jos par pomocnih vjezbi... Uglavnom ono sto je bitno je to da sam benc povecao sa 1x95kg na 3x105kg ; mrtvo dizanje sa 2x125 na 4x140kg; cucanj sa 1x95kg na 1x130kg; i vojnicki sa 1x50kg na 5x62,5kg (ovo je sve isprobano u teretani)... dobio sam mozda nekih 3-5 kg u tih 3 mjeseca ali to je uglavnom sto nisam jeo dovoljno i sam ssam svjestan toga, a razlog je manjak finansija.... uglavnom naucio sam dosta za ovih 3,5 mjeseca savladao tehnike vjezbi, naucio kako da radim pravilno i sta valja a sta ne valja....
Sačuvana
Colgate Toothpaste
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #200 poslato: Jun 22, 2012, 04:24:47 posle podne »

pogodio si ko prstom u du.e

mogao bi neki ovakav program
http://stronglifts.com/stronglifts-5x5-beginner-strength-training-program/

evo je i ishrana, treba je malo prepraviti, ali to je to
http://stronglifts.com/stronglifts-diet-muscle-gains-strength-building-fat-loss/
Sačuvana
Jedem munje, serem gromove.
Terorisem ovce i kokoske.
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #199 poslato: Jun 22, 2012, 03:48:56 posle podne »

Vidis za 4 mjeseca si mogao mnogo vise da se ugojis... Sada cu malo da pisem svoje pretpostavke tako da ono sto napisem u sledecih par recenica nece sve biti tacno ali nemojte mi zamjeriti...

Vidis ti si jako mrsav a hoces da se ugojis. Kazes da si dobro jeo a to se prema ovim slikama apsolutno ne vidi. Radio si 5 puta sedmicno sto je jako puno za tvoj cilj. Gledaj, ako hoces da se ugojis onda moras i da nabacis malo sala, to dosta zavisi od toga sta jedes ali jednostavno moras unositi vise kalorija nego sto ih potrosis znaci za jedno 500 vise. Ako unosis kalorija onoliko koliko ih potrosis za jedan dan onda ces ostati na istome, ili ces eventualno dobiti misice a gubiti salo ako unosis dosta proteina. Ako unosis manje kalorija nego sto ih trosis onda ces mrsaviti. Dakle kad se uporedi tvoj prvi post i ovaj zadnji ti si se udebljao 5kg sto znaci dovoljno malo da se i ne primjeti.
Ja razumem da svako ima svoje ciljeve, ali ako si toliko mrsav i hoces da se ugojis onda zaboravi na dobijanje ciste misicne mase bez sala, tako ako krenes verujem da ces usljed manjka rezultata brzo odustati. Ok su ovi tvoji trbusnjaci, ali brate kad te neko vidi tako mrsavog niko ti nece zavidjeti na njima. Glupo mi je kad se neko boji sala, kao da su trbusnjaci sve na svetu... Pretpostavljam da hoces da izgledas fit na leto ali ovo brate sto si ti radio je gubitak vremena osim ako nisi dobio dosta na snazi.
I vidis ti sa ovim svojim preobimnim treningom dosta kalorija gubis, dakle 5 dana sedmicno, 6 vjezbi svaki dan sa po  5 serija je jednostavno previse za nekoga ko jede nedovoljno. Nemoj da gledas na pro bodybuildere jer oni imaju 99% izracunatu prehranu imaju sve suplemente koji ce im pomoci pri opravku i najbitnije je da imaju znanje i iskustvo, dakle ljudi znaju sta rade. A ti ako kopiras njihov trening i uz to mislis da jedes dobro a ne jedes jednostavno ne profitiras od toga...

Dakle moj predlog je: smanji trening na 3 puta sedmicno i to samo na osnovne vjezbe (5x5 program), tako ces povecati intezitet a smanjiti obim treninga, povecati svoju snagu i naterati misice na rast. Jedi duplo vise nego sto si jeo dakle izracunaj koliki ti je bazalni metabolizam i izracunaj jedan dan koliko si uneo kalorija i to neka ti bude smernica koliko puno moras da jedes dnevno. I smiri se , nemoj da trcis, da igras fudbal svaki boziji dan i slicno, dakle svaka ti je kalorija dragocena, ne boj se da jedes slatko, beli hleb, mleko i slicno...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #198 poslato: Jun 22, 2012, 03:47:35 posle podne »

Tebi treba hrane,a posto ne mozes dovoljno kalorija uneti samo iz pirinca,mesa,jaja,sira...slobodno posle treninga pojedi neki slatkis,recimo Snikers ili neku crnu cokoladu,to bi moglo i trebalo da ti otvori apetit dok dodjes kuci,kod mene je bar tako.
Sačuvana
Colgate Toothpaste
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #197 poslato: Jun 22, 2012, 03:31:17 posle podne »

mi smo armija spemera
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #196 poslato: Jun 22, 2012, 03:29:07 posle podne »

Ajde prestanite da smarate lika i da ovde spamujete.

Nikolito, ako imas vremena, posveti ga maksimalno sebi, jako puno jedi, i jako treniraj ;)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Colgate Toothpaste
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #195 poslato: Jun 22, 2012, 03:01:12 posle podne »

ajd sto nisi napredovao, al da nisi gace promenio na drugoj slici, tad bih se uplasio
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #194 poslato: Jun 22, 2012, 12:01:14 posle podne »

Mozda se ne vidi na slikama al imam lep napredak za ovo kratko vreme sada od ponedeljka pocinjem jace da grizem sa jacim treninzima, ishrana mi ok jedino dosta stvarno ne lazem sam sebe stvarno se dobro hranim, okacicu opet slike krajem septembra do tada cu slabije ulaziti na forum jace cu trenirate celo leto imam slobodno, cenim i da je do vezba npr za ledja sam radio sam zgibove 15 serija siroke, uske, ledjne.
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Colgate Toothpaste
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #193 poslato: Jun 21, 2012, 11:37:20 posle podne »

Meni deluje da su se samo gace promenile . . .

i meni tako izgleda

i kao da ti je kicma nesto kriva na drugoj slici
Sačuvana
smeker
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

personalni trener

« Odgovor #192 poslato: Jun 21, 2012, 11:34:21 posle podne »

iskreno i realno,tebi se uopste ne vidi da ides u teretanu,dzabe gubis vreme,nemas ni masu ni definiciju,nemas vidljivog misica izuzimajuci trbusnjake,sve ostalo je lose,moras da menjas sistem ishrane i treninga jer to sto si do sada radio ne donosi rezultat
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #191 poslato: Jun 21, 2012, 11:23:50 posle podne »

Meni deluje da su se samo gace promenile . . .
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #190 poslato: Jun 21, 2012, 10:30:14 posle podne »

Mogu neki komentari svi su dobro dosli

pre 4 meseca posle 4 meseca

posle 4 meseca

Ovo je bilo zagrejavanje i upoznavanje mogu samo da kazem od ponedeljka pocinjem uz nov da peglam samo jako!!
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #189 poslato: Jun 21, 2012, 04:44:08 posle podne »

Evo mali update imam jos 1 nedelju i kraj 4 meseca, ulazim u 5 i nov program, ishranu sam sredio skroz ponekad 2,3 puta nedeljno mi se desi da uzmem jednu bananicu il 1 komadic cokolade al posle 4 meseca cu se maksimalno truditi da sve to izbegavam i samo meso,jaja,sir,salate,tunjevina,voce,voda... Radim na tome da se ugojim al ono nije lako trudim se baba me kune da nema para vise da me nahrani al ono :D Kaze sta ces u teretani vidis li ti koliko jedes? Hahahaaha

187cm 77kg

« Poslednja izmena: Jun 21, 2012, 10:16:53 posle podne od strane Nikolito » Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.254 sekundi sa 18 upita.