TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399833 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 02:15:34 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Rast i vezbe za grudi  (Pročitano 15727 puta)
Dr Markoni
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Februar 20, 2012, 02:13:36 posle podne »

Sto vise suzavam ruke tako i mene krece da boli grudna kost.

Bas sam gledao to, isao sam u teretani isto me boli, onda na dva mesta u gradu isto me boli. Mozda ima neke veze sa tim sto sam mrsav :S
Sačuvana
.............................................................................................................................................................
Dr Markoni
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Februar 19, 2012, 01:39:06 posle podne »

Radi ih pravilno,ukoliko imas nekoga da ti pomaze ne bi bilo lose !

Ma nadje se uvek neko, pokusacu tako pa ti javljam.
Sačuvana
.............................................................................................................................................................
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #11 poslato: Februar 19, 2012, 01:19:08 posle podne »

Radi ih pravilno,ukoliko imas nekoga da ti pomaze ne bi bilo lose !
Sačuvana
Dr Markoni
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Februar 16, 2012, 02:06:18 posle podne »

Znaci moglo bi koliko god mogu 5 ponavljanja ?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Februar 16, 2012, 12:12:27 posle podne »

Zgibove radi koliko mozes ali se trudi da ih pravilno radis.
Sačuvana
Dr Markoni
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Februar 16, 2012, 11:18:27 pre podne »

Moguce da je do suzavanja ruku, kako da radim?

Moras da kontrolises svaki deo pokreta i na taj nacin ces izolovati misic koji radis i aktiviraces mnogo vise misicnih vlakana.

Sumnjam da mogu ja da radim po 12-15 zgibova u seriji, nema sanse toliko. A propadanja i nekako.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Februar 16, 2012, 10:19:19 pre podne »

Moras da kontrolises svaki deo pokreta i na taj nacin ces izolovati misic koji radis i aktiviraces mnogo vise misicnih vlakana.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #6 poslato: Februar 16, 2012, 09:56:54 pre podne »

Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Dr Markoni
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Februar 16, 2012, 08:05:00 pre podne »

Hvala Marko.
Trudim se da se spustam i dizem ali ne da cimam. Mozda ne svesno to radim (cimam). Poradicu na tome.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Februar 15, 2012, 09:42:52 posle podne »

Nema potrebe da radis toliko propadanje,radi 4 serije po 12 do 15 ponavljnja,radi zgibove,sklekove 5 serija po 12 ponavljanja i zaboravi na GH i slicne stvari,imas jos 10 godina vremena da porastes.Sternum (grudna kost) te boli verovatno sto nepravilno radis propadanja i cimas,trudi se da osetis u donjem delu grudi istezanje i kontrakciju.
Sačuvana
Dr Markoni
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Februar 15, 2012, 09:33:52 posle podne »

Ne radim sve od jednom.Radim (primer dajem):
Ponedeljak : Biceps i ledja
Utorak listovi i triceps.
Sreda odmor.. Ne radim svaki dan i ne radim sve vezbe od jednom
Sačuvana
kovacevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Cuva Bog Pravoslavca svog!

« Odgovor #2 poslato: Februar 15, 2012, 08:04:30 posle podne »

MOJ preldog ti je da radis lepo a ne sve od jednom.Mozes posle svakog treninga da ubacis nasto sto volis npr zgibove isped glave.Jedi dobro,a posle par meseci se javi pa  ce ti neko preporuciti sta da uzmes.Ali se dobro zagrevaj! :D Pozdrav...Neka te Bog dragi cuva!

Sačuvana
Dr Markoni
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Februar 14, 2012, 01:02:36 posle podne »

Dobar dan.

Ponedeljkom radim vezbe za grudi.
Radim rekreativno.Ne da bi za dva tri meseca nabio neke misice nego polako i postepeno.

Propadanja:

Danas sam radio kao prvu vezbu propadanja.
Radio sam 5 serija po 4, onda 5 serija po 3, 5 serija po 2 i jos 3 serije koliko sam mogao to je jos bilo po 5-6-7.
Znaci ukupno oko 60-70.Problem je u tome kada radim ne znam kakav treba da bude osecaj.Mene boli kost (slika ispod,obelezio sam crvenim).Dok radim vezbu ne osecam neki napor, tek posle vezbe se desi neki osecaj.Ne znam u cemu gresim ako uopste gresim.Prvi dan kada sam uradio jedno propadanje bolela me je ta ista kost jedno 7 dana,planirali su da me vode kod doktora.E sada kada radim nekih 30-40 nista propadanja ukupno nista.Tek posle nekih 50-60 kost pocinje da boli.Nije to kao ono prvi put ,ali ipak ima bol.Covek je u teretani je rekao da bi trebao da radim 2-3 u seriji.I drugarm i je rekao da i treba kost da boli.

Sklekovi siroki:

Radim siroke sklekove kao na ovoj slici.Koliko vidim na ovoj slici a i na klipu na youtube grudi se napnu jako mnogo.Ja dok ih radim imam ja neki osecaj grudi.Ali imam osecaj vise kao da mi ruke imaju ogroman napor triceps,biceps..Ni ne znam dobro da procenim jer kao da mi je sve pod naporom.I radio sam snimak dok radim sklekove.I ne cini mi se kao da gresim negde ali opet nije to to.

U cetvrtak sam radio uske sklekove,nije bilo sanse da uradim 1 do sada.Poceo sam da radim sklekove ,zgibove i to pre 2 meseca,a uske sklekove nikada.Jednom pokusao i uradio 1.Radio sam u petak i uradio 10 komada.I radio sam ih mozda 10min.Posle tog trbusnjake,pa propadanja ,pa na vrhove prstiju sam se penjao (video sam na nekom sajtu da je to za listove),onda sam radio zgibove.Tako reci sve.Da vidim koliko mogu da uradim.A trudio sam se da uradim dosta.Takvu sam upalu dobio ,bicepsa,tricepsa,ledja,trbusnjaci.Znaci sve.I danas me jos nije 100% popustilo.Mene najvise zanima rast.Ali kontam da uz grudi,trbusnjake,ledja,listove i ostalo ide i rast.

Dobio sam upalu grudi,radio sam juce vezbe,sada bar mislim da moji treninzi nisu uzaludni.

Rast:
Meni je rast najbitniji.
Visina:162cm
Tezina:48kg (pre 10-ak dana sam pisao temu ovde i receno mi je kako da se hranim i to ide lepo)
Godine:14,5

Nizak sam za svoje godine,zanima me sta da radim.Da li da uzmem neki hormon rasta ili tako nesto.Sta bi bilo najbolje da se brzo izvucem.
I planirao sam neke Proteine da uzmem ili tako nesto za dobijanje misicne mase,ili zamene za obrok u kesicama,pa osle treninga to da popijem pa da jedem.

Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.117 sekundi sa 18 upita.