TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398483 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 08:00:09 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc zelim da smrsam!!! A samo se jos vise unistavam  (Pročitano 9361 puta)
chocolategirl
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Februar 18, 2012, 05:15:38 posle podne »

Hvala na odgovorima.

Biochemo: Ovo je moj plan promene ishrane i treninga.

MightyMO: Do sada, unazad nekolko meseci (10meseci) sam se bavila trcanjem, na otvorenom i posle na traci za trcanje u gym pri srcanom intenzitetu 127-144.
I otprilike sam se tako hranila, samo sto bi svakih 3-5 dana imala epizode da mi organizam trazi slatko, i onda pojedem kanticu krema. Nekad se desi da me tako stanje drzi 2-4 dana. Onda opet pocnem po svom zamisljenom rezimu, i tako u krug... I tako sam za ovih 10meseci uspela da nabacim 13kg sala, i solidne kondicije.
Sta je problem sa 3 kasike ovsenih pahuljica?

Taske92: Przeno, masno,pohovano ne jedem uopste. Inace, nisam ljubitelj mesa. Mislim da bih mogla smo da zivim na slatkisima. Takodje ni belog hleba. Samo ponekad.

Dr Markoni, Taske92 : Tacno tako, zensko :)

Znaci da povecam kolicinu hrane.. Znam da proteina treba najmanje 1g po kg telesne mase. A koliko treba UH?
Sačuvana
Taske92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Februar 18, 2012, 04:38:47 posle podne »

budi uporan i straj..... srecno :)

Ona je zensko :)
Ili si uopsteno rekao.

Uzrecica mog trenera .... uopsteno misli :)
Sačuvana
Dr Markoni
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Februar 18, 2012, 01:58:12 posle podne »

budi uporan i straj..... srecno :)

Ona je zensko :)
Ili si uopsteno rekao.
Sačuvana
.............................................................................................................................................................
Taske92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Februar 18, 2012, 01:48:36 posle podne »

Slazem se sa zoltanom u podpunosti.....
i mani se tih gluposti o mlakoj vodi na prazan stomak....
Koriguj ishranu.... izbaci przeno , masno, slano ,slatko, izbaci belo testo,ako moras hleb ubaci integralni,od ugljenih hidrata se baziraj na pirincu i kuvanom krompiru,
Smanji dnevni unos klaorija, i uzmi neki sagorevac......
Nece biti lako ,i nemoze biti brzo,budi uporan i straj..... srecno :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #4 poslato: Februar 18, 2012, 11:29:41 pre podne »

Dzaba tebi i ceo dan da treniras ako se ne hranis kako treba.Ja mislim da ti treba prvo da resis uzroke zbog kojih si pod stresom i tada bice lakse za ishranu.Ili jednostavno da kazes ne losoj hrani! Ali to mogu samo ljudi sa cvrstom voljom.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #3 poslato: Februar 18, 2012, 10:30:15 pre podne »

Pozdrav i dobrodošla na forum.

Pored Biochemovih pitanja, da se nadovežem i ja...

što se tiče treninga, da li si do sada vežbala aktivno?  6 puta nedeljno nije malo.  Može biti preveliki stres za telo.  Pored vežbi za sve mišićne grupe, ja bih ubacila kardio trening, za sada ne sprinteve, nego kardio srednjeg intenziteta (za tvoje godine drži puls u rasponu otprilike  127 - 147,  ne više od toga) i radi duži kardio, bar 45 minuta.  Počni sa 30ak minuta i postepeno povećavaj.  Masti su ovde "meta".

Ovo što si navela jeste dobar izbor namirnica ali je JAKO mala količina hrane.  3 belanceta, nešto malo mesa.... puta dva.  Ako zaista toliko treniraš, minimum puta 2.    3 kašike ovsenih za doručak?

Pazi , ne smeš premalo da jedeš. Metabolizam se uspori jako.  Samo stavi akcenat na proteine (meso, riba, belanca , nešto malo posnog sira)  i vlakna (što više povrća)  a hidrate drži pod kontrolom... od hidrata je ok ovas, pirinač, krompir... leguminoze ponekad.

Vodu pij izmeĂ°u obroka, možeš iscediti limun, biće ukusnije i lakše.
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Februar 17, 2012, 11:25:58 posle podne »

Čelaj, a gde leže ti slatkiši u tom režimu ishrane? Koliko poštuješ treninge i klopu koju si napisala ? Koliko dugo vodiš ovakav režim i kako se to odrazilo na izgled, vagu, snagu i količinu salceta?

ps - jesi ti to napisala da u okviru trećeg kruga radiš sklopku? Sklopku kao sklopku na vratilu?
Sačuvana
chocolategirl
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Februar 17, 2012, 09:26:58 posle podne »

Pozdrav svima. Uhhh, kao sto naslov kaze, moram da smrsam, a samo jos vise padam i padam. Imam 24 god, visoka sam 163cm, teska 60kg. Tip gradje: kruska. Jedem na nervnoj bazi, kad sam tuzna, pod stresom, a u poslednjih nekoliko meseci slobodno mogu da kazem da sam pod nekom vrstom depresije. I tad posezem za slatkisima. Jako puno slatkisa. Postavicu vam ovde svoj plan vezbanja, i nesto sto lici na plan ishrane. Pa vas molim za sugestije.
U solidnoj sam fizickoj kondiciji.
Vezbanje 6x nedeljno.
Svaki od ovih krugova ponoviti 2x i to ukupno iznosi 1h treninga.
Umesto sprinta (sad dok je lose vreme), voznja sobnog bicikla 30sec, prosecnom brzinom oko 18km/h. Ili preskakane vijace najjacim intenzitetom 30 sec.

Prvi krug:                                           
1. Sprint 100m
2. Sklekovi obični
3. Sprint 100m
4. Čučanj duboki
5. Sprint 100m
6.  Trbušnjaci (podizanje trupa)
7. Sprint 100m
8. LeĂ°njaci (podizanje trupa licem prema dole)
9. 1 minuta odmora.

Drugi krug:
1. Sprint 100m
2. Sklekovi
3. Sprint 100m
4. Polučučanj
5. Sprint 100m
6. Trbušnjaci (podizanje nogu)
7. Sprint 100m
8. Podizanje suprotne ruke i noge ležeći 
     licem prema dole
5.1 minuta odmora.
Treći krug:
1. Sprint 100m
2. Sklekovi
3. Sprint 100m
4. Iskorak prema napred
5. Sprint 100m
6. Sklopka
7. Sprint 100m
8. LeĂ°njaci
5. 1 minuta odmora.

Četvrti krug:
1. Sprint 100m
2.  Sklekovi
3. Sprint 100m
4. Podizanje na prste
5 . Sprint 100m
6. Trbušnjaci (podizanje nogu)
7.  Sprint 100m
8. Podizanje suprotne ruke i noge ležeći licem prema dole.

Sad ishrana, koja mi je malo teza..
Ustajem oko podne. Uglavnom nista ne radim tokom dana, citam knjige, gledam tv.. Lezem oko 23h. Pa mi je zbog toga malo problem da imam 5-6 obroka u toku dana.(Kad budem ustajala ranije imacu ih, znam).

Na prazan stomak popijem solju mlake vode i 1 icedjen limun.
dorucak: 200ml jogurta sa o%mm, 3 kasike ovsenih pahuljica, 1 k.kas.cimeta, 50g malina, 1 kas mlevenog lanenog semena.
uzina : 1 jabuka/ 2 kivija
rucak: 100g pirinca, 150g mesa( piletina, oslic- na rostilju), ili urda sira, kupus/ karfiol/brokoli/spanac/sargarepa.
vecera: 3 kuvana belanceta.
Planiram da pocnem da pijem i neki protein jer sam primetila da ishranom ne unosim dovoljno ( ultimate nutrition protein isolate), pa me zanima sta mislite o ovom proizvodu.

Trudim de da pijem vode, ali trenutno pijem do 2l. I to se bas teram.
Izvinite sto sam se tolko raspisala..
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.076 sekundi sa 18 upita.