TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 04:39:20 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Umro od steroida !  (Pročitano 28510 puta)
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #92 poslato: Jun 01, 2012, 04:09:02 posle podne »

Tuga je kad bilo ko ko ne ide na takmicenja koristi steroide..Sta ce njima to...
Nikako se ne bih slozio, tuga je apsolutno jednaka. Barem kada govorimo o takmicarima sa nasih prostora. Kod nas u drzavi postoji mozda samo nekoliko takmicara koji mogu da se pohvale da su uspesni na nekom visokom nivou takmicenja. Nije tajna da postoje svakojake federacije koje organizuju takmicenja (svetske kupove i ostala ludila) na kojim neki svetski prvaci izgledaju veoma prosecno. Nije mi cilj da omalovazavam nase takmicare, niti bodibilding kao sport. Cinjenica je da svaki sport u kojem nema mnooogo para, nema veliku konkurenciju. Svima je jasno da fudbaleri zaradjuju najvise para. Ni u jednom sportu nije tako tesko doci do svetskog vrha kao u fudbalu. Moze se reci da je kosarka, recimo, deset stepenika nize od fudbala, a treci sport je bar 20 stepenika ispod kosarke. Ali, da ne sirim pricu vec da predjem na poentu. :)
Dobro sam upoznat u bodibilding i jasno mi je da je to mozda jedan od najtezih sportova na svetu. Znam mnogo pojedinaca koji se rekreativno bave bodibildingom koji su mnogo bolji od velikog broja domacih 'takmicara'. Kod nas je pojam takmicara veoma zanimljiva tema. Upotreba steroida ima smisao samo za nekoliko tamicara (5-10 najvise) u nasem regionu. S druge strane, za sve sto radimo u zivotu trebalo bi sami tome da damo smisao. Ako neko vidi smisao u tome da se bode u venu radi vecih misica, rizikujuci svoje zdravlje, neka to cini.

Nazalost kod nas je jako veliki broj onih koji izlaze na takmicenja i pritom koriste iste pa cak i medju devojkama...Ne pravdam nikog, definitivno sam protiv steroida, ali kad vidim da neki rekreativac se trpa tim stvarima to tek ne mogu da shvatim..cemu to...Fenomenalne rezultate moze da ima samo ishranom suplementacijom i treninzima i plus da ocuva svoje zdravlje...
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #91 poslato: Jun 01, 2012, 04:02:09 posle podne »

Tuga je kad bilo ko ko ne ide na takmicenja koristi steroide..Sta ce njima to...
Nikako se ne bih slozio, tuga je apsolutno jednaka. Barem kada govorimo o takmicarima sa nasih prostora. Kod nas u drzavi postoji mozda samo nekoliko takmicara koji mogu da se pohvale da su uspesni na nekom visokom nivou takmicenja. Nije tajna da postoje svakojake federacije koje organizuju takmicenja (svetske kupove i ostala ludila) na kojim neki svetski prvaci izgledaju veoma prosecno. Nije mi cilj da omalovazavam nase takmicare, niti bodibilding kao sport. Cinjenica je da svaki sport u kojem nema mnooogo para, nema veliku konkurenciju. Svima je jasno da fudbaleri zaradjuju najvise para. Ni u jednom sportu nije tako tesko doci do svetskog vrha kao u fudbalu. Moze se reci da je kosarka, recimo, deset stepenika nize od fudbala, a treci sport je bar 20 stepenika ispod kosarke. Ali, da ne sirim pricu vec da predjem na poentu. :)
Dobro sam upoznat u bodibilding i jasno mi je da je to mozda jedan od najtezih sportova na svetu. Znam mnogo pojedinaca koji se rekreativno bave bodibildingom koji su mnogo bolji od velikog broja domacih 'takmicara'. Kod nas je pojam takmicara veoma zanimljiva tema. Upotreba steroida ima smisao samo za nekoliko tamicara (5-10 najvise) u nasem regionu. S druge strane, za sve sto radimo u zivotu trebalo bi sami tome da damo smisao. Ako neko vidi smisao u tome da se bode u venu radi vecih misica, rizikujuci svoje zdravlje, neka to cini.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: Jun 01, 2012, 03:14:26 posle podne »

A ste ce nekom suplementacija ko ne ide na takmcijenje? Ne podrzavam AAS da ne dodje do zabune...

Izvini a zasto ne bi koristio suplementaciju rekreativac?
Sačuvana
bokaadsl
Gost
« Odgovor #89 poslato: Jun 01, 2012, 01:37:03 posle podne »

A ste ce nekom suplementacija ko ne ide na takmcijenje? Ne podrzavam AAS da ne dodje do zabune...
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #88 poslato: Jun 01, 2012, 12:12:34 posle podne »

Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #87 poslato: Jun 01, 2012, 11:59:49 pre podne »

Cinjenica i da zivimo u zemlji gde su suplementi skuplji od hemije takodje doprinosi povecanoj upotrebi hemije...ali sta da se radi,ko nam je kriv sto zivimo u Srbiji...

nažalost, u pravu si... ali ipak, zdravlje nema cenu i ako gledamo iz tog ugla nije mi žao što dajem par hiljada mesečno na suplemente...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #86 poslato: Maj 31, 2012, 11:03:24 posle podne »

Cinjenica i da zivimo u zemlji gde su suplementi skuplji od hemije takodje doprinosi povecanoj upotrebi hemije...ali sta da se radi,ko nam je kriv sto zivimo u Srbiji...
svakako da u zemlji Srbiji mnogo toga treba da se uredi...
Auuu,mnoooogo,mnooogo toga...tuga Bozija koliko toga ne valja.
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #85 poslato: Maj 31, 2012, 11:00:01 posle podne »

Auh... Zeznuta tema,mnogo ! Strasno je sto likovi od 15-17 godina uzimaju steroide,a jos se nisu ni razvili...:S

pa klasika...drugar se uradio od ne znam ni ja cega,sad je full,pa cu i ja isto...tako biva...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: Maj 31, 2012, 10:58:05 posle podne »

300 mg testosterona nedeljno,je dozvoljeno po svetskoj anti-doping kontroli...ima li neko nesto da doda o ovome?
test je doping i ne može biti dozvoljen, jedino ako je terapijsk indikaija TUE
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Maj 31, 2012, 10:56:48 posle podne »

Nisam sigurna. Naime ne meri se samo testosteron u krvi da bi se videlo da li ga neko koristi ili ne. Drugo, normalna količina testosterona u krvi kod mladića, posebno u pubertetu je i preko 1000 mikrograna na litar...
Tako da mi ti tvoji mg baš nešto nisu sigurni..
nisam ekspert, volela bi da se javi neko ko zna više...
moguće je da se radi o TUE (terapeutic under exeption). Proverim pa napišem...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: Maj 31, 2012, 10:55:01 posle podne »

svakako da u zemlji Srbiji mnogo toga treba da se uredi...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #81 poslato: Maj 31, 2012, 10:45:05 posle podne »

Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: Maj 31, 2012, 10:41:53 posle podne »

Auh... Zeznuta tema,mnogo ! Strasno je sto likovi od 15-17 godina uzimaju steroide,a jos se nisu ni razvili...:S
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Maj 31, 2012, 09:29:21 posle podne »

Nisam sigurna. Naime ne meri se samo testosteron u krvi da bi se videlo da li ga neko koristi ili ne. Drugo, normalna količina testosterona u krvi kod mladića, posebno u pubertetu je i preko 1000 mikrograna na litar...
Tako da mi ti tvoji mg baš nešto nisu sigurni..
nisam ekspert, volela bi da se javi neko ko zna više...
Sačuvana
bokaadsl
Gost
« Odgovor #78 poslato: Maj 31, 2012, 02:31:28 posle podne »

300 mg testosterona nedeljno,je dozvoljeno po svetskoj anti-doping kontroli...ima li neko nesto da doda o ovome?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.115 sekundi sa 18 upita.