TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 04:41:23 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Umro od steroida !  (Pročitano 28515 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #137 poslato: Jun 08, 2012, 01:19:23 posle podne »

To je ok, fitnes  ;)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #136 poslato: Jun 08, 2012, 12:50:53 posle podne »

Ja sam zadovoljan. Ne idem u ekstreme
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: Jun 08, 2012, 12:42:22 posle podne »

Al ne dobijaš 3kg mišića  ;)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #134 poslato: Jun 08, 2012, 12:32:22 posle podne »

I ja sam po gradu do zore.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #133 poslato: Jun 08, 2012, 12:29:18 posle podne »

A kada od kreatina i 500g proteina ne dobiju 3kg misica,krece pljuvanje.A to sto su po gradu do zore...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #132 poslato: Jun 06, 2012, 05:45:59 posle podne »

Ako želiš samo da budeš zdrav, antioksidanti, vitamini, minerali, zdrave masnoće - spadaju pod najbitnije suplemente namenjene prosečnom čoveku... 
Uvo je upravo poenta svega. Whey nije neophodan da bi neko poboljsao svoje zdravlje. Druga stvar je ako je nekom potreban jer hoce da poveca misicnu masu. A Pedja jeste u pravu da je suplementacija neophodna profesionalcima. Ali, da Pansport zivi od profesionalnih sportista, ugasio bi se jos pre mnogo godina. Zato mislim da neobavestenim kupcima treba objasiniti da konzumiranje wheya nakon treninga moze da pomogne 5-10% najvise u njihovom napretku. Rekreativcu je mnogo lakse uneti dovoljnu kolicinu proteina ishranom, za razliku od potreba organizma za nekim vitaminima i mineralima i zbog toga bi trebalo da objasniti rekreativcima da su supsi koje je Monika navela primarni u odnosu na whey.
kod suplementacije je važno odrediti cilj koji se želi postići. Ako je u pitanju povećanje mase to je whey i ak. odredjene ak imaju neke specifične efekte - glutamin, beta alanin... Ako je cilj smanjenje oksidat vnog stresa i oporavak intenzvnih treninga to su antiox. Dobijanje mase gejneri... Povećanje snažne  izdržljivosti i eksplozivnost. Redukcija bf itd...
Takodje povećanje mase mišića za 5% može biti veoma značajno i tu je presudna uloga dobre supl. Baza je svakako kvalitetna ishrana. Jedino sa pravilnom ishranom suplementacija radi posao.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #131 poslato: Jun 06, 2012, 02:55:08 posle podne »

jednostavno način života, loše navike u ishrani, loš san, stressss.... zvuči poznato?  - ovo nije dovoljno za pravilno funkcionisanje organizma.  Ljudi gledaju na suplemente kao na neko super sredstvo koje će im doneti 5 kg mišića kao 5 kg krompira za mesec dana, a to baš i ne ide tako.. ja se ipak vrtim oko priče - zdravlje, energija, dobar osećaj.. a to podrazumeva pravilno izbalansiran trening , ishranu i kao dodatak svemu tome - suplementaciju.
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #130 poslato: Jun 05, 2012, 04:11:10 posle podne »

Ako želiš samo da budeš zdrav, antioksidanti, vitamini, minerali, zdrave masnoće - spadaju pod najbitnije suplemente namenjene prosečnom čoveku... 
Uvo je upravo poenta svega. Whey nije neophodan da bi neko poboljsao svoje zdravlje. Druga stvar je ako je nekom potreban jer hoce da poveca misicnu masu. A Pedja jeste u pravu da je suplementacija neophodna profesionalcima. Ali, da Pansport zivi od profesionalnih sportista, ugasio bi se jos pre mnogo godina. Zato mislim da neobavestenim kupcima treba objasiniti da konzumiranje wheya nakon treninga moze da pomogne 5-10% najvise u njihovom napretku. Rekreativcu je mnogo lakse uneti dovoljnu kolicinu proteina ishranom, za razliku od potreba organizma za nekim vitaminima i mineralima i zbog toga bi trebalo da objasniti rekreativcima da su supsi koje je Monika navela primarni u odnosu na whey.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #129 poslato: Jun 05, 2012, 03:39:47 posle podne »

Pravilan trening+dobra ishrana+suplementacija dobro odabrana prema cilju - formula za uspeh u savremenom sportu!  vrhunski sport bez suplementacije, teško...
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #128 poslato: Jun 05, 2012, 02:13:31 posle podne »

Dostigneš vrhunac napretka, pa posle ti trebaju suplementi da nastaviš da napreduješ?! hehe
Suplementi su SUPLEMENTI - DODACI i NIŠTA DRUGO. Neće ti kreatin pomoći da digneš 10kg više, već tvoj trening, ishrana, posvećenost i fokus.
Stvar napretka u snazi i mišićnoj masi je bekonačan proces kod mladog i zdravog čoveka. Ne postoji plafon, granica, naturalni maksimum, posle koga je potrebno uključiti ''suplementaciju'' da bi se taj proces nastavio.

Kad početnik počne da radi napredak je evidentan i jako brz. Kako vreme ide taj napredak se usporava, ali ne prestaje kod muškarca koji ima normalno lučenje testosterona. Neke ozbiljne godine će smanjiti mišićnu masu, ali time frame od 18 godine pa do neke 40 godine ne postoji ograničenje ili stagnacija. Najbolje je kada momci od 25 godina zaključuju da su dostigli svoj naturalni maksimum i da je vreme za hemiju. Po meni, to su jednostavno neistine. U pitanju je samo strpljenje i istrajnost. Kada starost zakuca na vrata onda je potrebna (ne i neophodna) igla sa testom/hgh koja ide u debelo meso.

E, sad, to što Svi hoće SVE preko noći ili preko leta, ili pomisle da je kraj napretka u masi i snazi kada se taj napredak uspori u odnosu na onaj koji je bio u prvih par godina --onda posežu za testosteron-u-guz formulom. Zapravo kamo sreće da je tako, nego se trpaju oralima kao kiki bonbonama.

Niko ne umire od ''upotrebe steroida'', nema tu overdose-a, nikom se neće osušiti mozak. Ljudi koji imaju naopak stav o životu, oni koji bildaju za sezonu 3-4 meseca, oni koji gutaju plava srca -- od njih je sve počelo i na njima se sve završava kad pričamo o suplemetaciji i steroidima -- ONI SU TI koji prave urbane legende/mitove o ovim stvarima, i u ne znanju koriste i jedno i drugo naopako, kao što i sam život koriste naopako. Oni su ti koji kukaju kako su se izduvali od kreatina (nakon progutanih 300 srca) čim su prestali da uzimaju ''kreatin'' (a ustvari uzimali plava <3).
Sačuvana
Arbeit macht frei.
coffeebreak
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #127 poslato: Jun 05, 2012, 02:06:34 posle podne »

slazem se sta god uzmem u pansportu sam zadovoljan ...od kofeina do vitamina
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #126 poslato: Jun 05, 2012, 02:01:17 posle podne »

Svakako da je novim pravilnikom zabranjeno nešto što ljudi koriste godinama bez neeljenih posledica, a da su zabranama samo šire otvorena vrata crnom tržištu...

Pre svega, bzvz ste ispamovali temu i pokvarili je.

Vezano za ovaj citat, to je upravo ono sto i jeste poenta. Umesti da sire suplementaciju kao antidoping sredstvo sada klinci imaju jos vise razloga da se dopuju, i nazalost tako ce biti.

evo još jedan zajednički seminar Pansporta i antidoping agencije u junu, što ukazuje na to čime se mi bavimo... ;)   još jednom ponavljam, da u Pansportu možete biti sigurni šta kupujete.
Sačuvana
coffeebreak
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #125 poslato: Jun 05, 2012, 12:21:38 posle podne »

sto se kvarenja teme tice...bolje i da se malo nasalimo nego  da se svadjamo...  a inace kad god  negde postavim pitanje (ozbiljno)moram da cekam na strucan odgovor minimum 24 casa....o cak  onda dobijem malte   uvredljiv odgovor i cak i skroz beskoristan... na pitanje  koliko je dobar kre alkalin dobio sam odgovor  " sta si se njega uhvatio nije to carobna pilula...." znaci odgovor ravan nuli  i podastavanje  kao da sam ja budalcina..od strucnog lica.; tako da nemojmo o neozbiljnosti  na temama jel ima mali milion nepravilnosti i nebuloza... a nerviranje nigde ne vodi..i skodi lepoti.ja sam i dalje za kafu....
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #124 poslato: Jun 05, 2012, 11:27:19 pre podne »

Slažem se.. ovako je obrisana razlika izmeĂ°u suplementacije i dopinga.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #123 poslato: Jun 05, 2012, 10:41:50 pre podne »

Svakako da je novim pravilnikom zabranjeno nešto što ljudi koriste godinama bez neeljenih posledica, a da su zabranama samo šire otvorena vrata crnom tržištu...

Pre svega, bzvz ste ispamovali temu i pokvarili je.

Vezano za ovaj citat, to je upravo ono sto i jeste poenta. Umesti da sire suplementaciju kao antidoping sredstvo sada klinci imaju jos vise razloga da se dopuju, i nazalost tako ce biti.
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.113 sekundi sa 18 upita.