TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397971 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: JordanSnots

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 02:29:46 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Umro od steroida !  (Pročitano 28481 puta)
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #152 poslato: Jun 11, 2012, 10:52:31 posle podne »

Suplementacija + ishrana + odmor + trening = USPEH ... Kada se sve to uklopi,dolaze i rezultati.Cim nesto od toga nedostaje,slabije je!
to je formula!

Slucajno ti editovah poruku,umesto da citiram,ali vratio sam...:) Naravno,ali mnogi ne postuju to...A posle nema rezultata!
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #151 poslato: Jun 11, 2012, 04:55:35 posle podne »

Inace,za nas mladje,a i sve koji nisu takmicari - Lepomir Bakic : ''Nikako ne uzimajte steroide,ne unistavajte svoje telo!Ne idete vi na takmicenje,ja imam neke druge ciljeve.Sasvim lepo se moze napredovati i bez toga!''. U pitanju je gostovanje na TV Novi Pazar...

Jesi odgledao njegov seminar u NP? Okačio sam ga bio ovde na forumu.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #150 poslato: Jun 11, 2012, 03:31:41 posle podne »

Suplementacija + ishrana + odmor + trening = USPEH ... Kada se sve to uklopi,dolaze i rezultati.Cim nesto od toga nedostaje,slabije je!
to je formula!
« Poslednja izmena: Jun 11, 2012, 10:51:46 posle podne od strane neko tamo » Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #149 poslato: Jun 11, 2012, 03:30:22 posle podne »

Poptuno se slažem da je san nekad mnogo efikasniji od suplementacije
džabe supl bez sna...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #148 poslato: Jun 11, 2012, 03:29:13 posle podne »

Pa o tome i pricam.Ovih 3kg nije slucajno stavljeno. :) Kaze mi drug : ''Uzecu protein i kreatin.Jedem solidno,3 puta dnevno,na spavanje idem oko 3-4.'' . I onda pita sam sebe : ''Samo se nadam,da li ce mi ta kombinacija dati jedno 2-3kg?''.

E,i onda kada uzme protein i kreatin,bez ishrane i odmora,bice ''ovo ne valja,ne radi nista!PU!''.

ne kažu za džabe da svaki sat sna pre ponoći vredi kao dva :) živa istina...
odgovor je melatonin!  ;)
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #147 poslato: Jun 11, 2012, 09:36:36 pre podne »

Inace,za nas mladje,a i sve koji nisu takmicari - Lepomir Bakic : ''Nikako ne uzimajte steroide,ne unistavajte svoje telo!Ne idete vi na takmicenje,ja imam neke druge ciljeve.Sasvim lepo se moze napredovati i bez toga!''. U pitanju je gostovanje na TV Novi Pazar...
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #146 poslato: Jun 11, 2012, 09:34:07 pre podne »

Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #145 poslato: Jun 10, 2012, 01:59:09 posle podne »

Poptuno se slažem da je san nekad mnogo efikasniji od suplementacije
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #144 poslato: Jun 10, 2012, 09:28:09 pre podne »

Pa o tome i pricam.Ovih 3kg nije slucajno stavljeno. :) Kaze mi drug : ''Uzecu protein i kreatin.Jedem solidno,3 puta dnevno,na spavanje idem oko 3-4.'' . I onda pita sam sebe : ''Samo se nadam,da li ce mi ta kombinacija dati jedno 2-3kg?''.

E,i onda kada uzme protein i kreatin,bez ishrane i odmora,bice ''ovo ne valja,ne radi nista!PU!''.

tako je...a razlog je sto se tada luci hormon rasta..
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #143 poslato: Jun 09, 2012, 11:13:40 pre podne »

Tada je i najbitnije spavati.Sve posle toga bukvalno nije ni 50%...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #142 poslato: Jun 09, 2012, 10:50:06 pre podne »

Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #141 poslato: Jun 09, 2012, 09:09:52 pre podne »

Ako želiš samo da budeš zdrav, antioksidanti, vitamini, minerali, zdrave masnoće - spadaju pod najbitnije suplemente namenjene prosečnom čoveku... 
Uvo je upravo poenta svega. Whey nije neophodan da bi neko poboljsao svoje zdravlje. Druga stvar je ako je nekom potreban jer hoce da poveca misicnu masu. A Pedja jeste u pravu da je suplementacija neophodna profesionalcima. Ali, da Pansport zivi od profesionalnih sportista, ugasio bi se jos pre mnogo godina. Zato mislim da neobavestenim kupcima treba objasiniti da konzumiranje wheya nakon treninga moze da pomogne 5-10% najvise u njihovom napretku. Rekreativcu je mnogo lakse uneti dovoljnu kolicinu proteina ishranom, za razliku od potreba organizma za nekim vitaminima i mineralima i zbog toga bi trebalo da objasniti rekreativcima da su supsi koje je Monika navela primarni u odnosu na whey.

Takodje povećanje mase mišića za 5% može biti veoma značajno i tu je presudna uloga dobre supl.
right...
Sačuvana
Arbeit macht frei.
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #140 poslato: Jun 08, 2012, 06:50:45 posle podne »

Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #139 poslato: Jun 08, 2012, 02:48:28 posle podne »

O tome da tek ne pricamo,isto i ja imam gomilu tih iskustava
Sačuvana
Be Happy!!!
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #138 poslato: Jun 08, 2012, 02:10:57 posle podne »

A kada od kreatina i 500g proteina ne dobiju 3kg misica,krece pljuvanje.A to sto su po gradu do zore...

istina, imala sam za ovih 5 godina koliko sam u Pansportu različite situacije... pa i te da dolaze da se žale jer ih suplement " ne radi" 
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.128 sekundi sa 18 upita.