TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398473 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 01:49:17 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitanje!!!  (Pročitano 5332 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #2 poslato: Jul 24, 2012, 06:00:31 posle podne »

Pozz svima,nov sam ovde!
Danas su u gradu bili neki ljudi iz nekog wellness tima,pa su radili merenja BF,BMI itd...dugo vec treniram,fokusiran sam vise na neki fit izgled,izdefinisan...i sad,oni su mi izmerili Body Fat 4,7%. Onda su doveli neku gospodju,koja je rekla da mi je tezina ok,ali da mi je BF nizak. Msm ja znam da je nizak jer se i hranim tako,treniram redovno,pa me zanima je l' ovaj procenat telesnih masti stvarno nesto lose kao sto oni kazu??
Hvala unapred! Ako sam postavio pitanje na pogresnom mestu,ne zamerite,kazem nov sam ovde i trebace mi malo vremena da se snadjem.  ;D

To što su ti oni izmerili je čista glupost, pogotovo kad imas niži procenat telesne masti desavaju se velike greske, a bilo koja metoda merenja masti koja ukljucuje BMI je neko sranje koje postoji samo da bi ti pordalo neko drugo sranje. Garantujem da su htel nesto da ti prodaju?

U svakom slučaju sumnjam da imas tako nizak procenat telesne masti osim ako nisi žgoljo sa 60kg onda je logicno...i naravno da nema nista lose ako je prirodno procenat tako nizak, ali ta gospoĂ°a jeste u pravu da previse nizak procenat telesne masti nije dobra stvar jer sve što je ispod nekih 8% je jako loše za prirodni nivo hormona u telu.

Ukoliko imaš tako nizak procenat telesne masti onda sigurno imaš ozbiljne strijacije na gluteusima ;)

Ovo je negde oko 3 - 4%

Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 24, 2012, 12:32:15 posle podne »

Pozz svima,nov sam ovde!
Danas su u gradu bili neki ljudi iz nekog wellness tima,pa su radili merenja BF,BMI itd...dugo vec treniram,fokusiran sam vise na neki fit izgled,izdefinisan...i sad,oni su mi izmerili Body Fat 4,7%. Onda su doveli neku gospodju,koja je rekla da mi je tezina ok,ali da mi je BF nizak. Msm ja znam da je nizak jer se i hranim tako,treniram redovno,pa me zanima je l' ovaj procenat telesnih masti stvarno nesto lose kao sto oni kazu??
Hvala unapred! Ako sam postavio pitanje na pogresnom mestu,ne zamerite,kazem nov sam ovde i trebace mi malo vremena da se snadjem.  ;D
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.121 sekundi sa 18 upita.