TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398471 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 11:37:19 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Sta kazete ? :)  (Pročitano 5166 puta)
MrCollie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Avgust 06, 2012, 01:28:32 pre podne »

Znaci moze ovako ?
ustajem oko 10h popijem Animal i dorucak : Ovsene sa whey-om i mlekom ili vodom , onda kardio trening (trcanje na traci 30 min ),rucak oko 14h: 200 g pileceg belog ,krompir i salata ..
Sad Marko ne razumem ovaj treci obrok jel mi to dodje kao uzina ? oko koliko to da jedem ?
I vecera u 18h jel moze tunjevina pomesana sa salatom ?
trening sa tegovima u 20h i whey posle treninga...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #13 poslato: Avgust 02, 2012, 12:45:02 posle podne »

Probaj mozda da u obrocima pre treninga pojacas unos UH,a manji unos nakon treninga.ako ne osetis nesto na bolje pojacaj i unos UH nakon treninga,uglavnom slusaj svoj organizam!
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Avgust 02, 2012, 10:55:35 pre podne »

Za dorucak unesem 15o gr. ovsenih sa whey-om i nesto suvih brusnica, drugi obrok je proteinski(belanca i 2 zumanceta) i omega 3,rucak je meso i pirinac,onda NO reaktor i trening.
Nakon treninga uzmem mericu whey-a,1o grama glutamina,5 grama kreatina,15 grama tecnih AK i 1o gram deksa. Pitam ovo jer trenutno posle PWM-a jedem belo i pirinac,ali posle nekih sat vremena naglo osetim neku slabost,kao da sam na low carb danu,bas budem ''prazan''. Kontam da nastavim sa pirincem i u obroku nakon PWM-a,kao i do sada..citao sam i da postoje periodi kada se ljudima vise jede generalno(zimi najcesce),samo meni bas leti,kad svi nesto imaju problema da ispostuju ishranu....ne radim rotacije,osim u danima kada ne treniram malo smanjim unos UH,a jednom nedeljno kad ne treniram smanjim unos proteina,pa putem ''cheat meal''-a unesem vecu kolicinu UH.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Avgust 02, 2012, 10:24:01 pre podne »

To uglavnom zavisi i od tvojih obroka u toku dana i koliko si uneo uh kao i od toga u kojoj fazi treninga si.Generalno ,mislim da dextroza ti nije potrebna jer sam whey u sebi ima nesto malo uh,obavezno bcaa ,glutamin ,ako ides i kreatin...i onda kada dodjes kuci meso,pirinac ,salata.Ukoliko si na nekoj dijeti,minimalna kolicina uh,ali moras imati i nakon toga jedan jak proteinski obrok sa salatom bez uh.
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Avgust 02, 2012, 09:03:26 pre podne »

Pozz!!! Pitanje za Marka...da li je bolja opcija da posle treninga u PWM stavim 3o grama dekstroze pa da mi nakon 45 minuta obrok bude pilece belo meso i salata,ili da u pwm stavim 1o gr. deksa samo za pokretanje insulina,pa da nakon 45 min. pojedem 15o gr. belog i 75 grama pirinca sa salatom,naravno??
Ovde cesto nailazim na neslaganja,pa sam hteo i tvoje misljenje. Taj obrok mi je oko 19h,posle tog imam jos 15o gr. Elle sa kazeinom. Hvala unapred! :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Avgust 01, 2012, 09:08:54 pre podne »

6 belanaca i jedno zumance proprzeno na teflonskom tiganju bez ulja,2 kom integralnog hleba za dorucak,sledeci obrok 200 gr belog mesa 1 veci kuvan krompir,salata,sledeci obrok 200 g belog mesa 200 gr pirinca,salata,uvece moze neka riba i salata...ovo ti je jedna od opcija...
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Avgust 01, 2012, 04:28:03 pre podne »

Za dorucak recimo ovsene sa whey-om i vodom ili mlekom, ili jaja sa ovsenim ili integralnim hlebom, za veceru najbolje neku ribu sa salatom, ili meso sa salatom, ili jaja sa salatom...
Sačuvana
MrCollie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jul 31, 2012, 11:50:52 posle podne »

Aha a sta konkretno da jedem a dorucak i veceru ??' ::)
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 30, 2012, 05:03:54 posle podne »

Kardio je najbolje da odradis na prazan stomak...jednostavno gledaj da u dorucku, obroku pred trening i posle treninga imas pored dosta proteina i malo slozenih UH uvece samo proteinski obrok i mozes kao sto Marko rece pred spavanje whey sa mlekom...posle treninga sa vodom...Whey je dovoljno da koristis posle treninga, eventualno ujutru sa vodom ili uvece sa mlekom, nema potrebe da ga pijes u toku dana, tada gledaj da imas kvalitetne cvrste obroke ;)
Sačuvana
MrCollie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jul 28, 2012, 10:25:15 posle podne »

Pa jel imate neki konkretan predlog kako treba da mi izgleda ishrana i trening...?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 27, 2012, 08:56:53 pre podne »

Protein sa mlekom pa ides na kardio1Bolja opcija sa vodom ,a pre spavanja mozes sa mlekom.Moras ubaciti jos dva jaka proteinska obroka sa slozenim hidratima.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 27, 2012, 06:23:41 pre podne »

Dorucak ne prespavas nego samo doruckujes malo kasnije..elem moras imati vise obroka i moras unositi vise proteina i moras jesti vise povrca..za veceru mozes bilo sta proteinsko sa salatom ( piletinu, jaja, ribu)..Posle zadnjeg treninga moras imati jos jedan obrok...
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #2 poslato: Jul 27, 2012, 02:06:30 pre podne »

ti nista ne jedes....ne valja ti to...
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
MrCollie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 27, 2012, 01:51:21 pre podne »

Pozdrav drustvo ....Do pre 4-5 meseci imao sam 105 kg pa sam sa nekom dijetom i polovinom Animal Cutsa skidao postepeno i sada imam 92-3.Medjutim moj cilj je nekih 87-88 kg (s'obzirom da sam visok 180cm) i zelim sada da opet krenem na dijetu kako bih dosao do te tezine...
Mislio sam da vam dam moj plan dana ( ishrane ) pa da vi ispravite ako ne valja nesto ..( od suplemenata cu da korisim Whey Isolate i Animal Cuts(23pak)
Budjenje (10-11h) uzmem paket Animala  ( popijem protein sa mlekom ) i ovsene  (ali obicno prespavam dorucak znam da to nevalja al na raspustu sam sta da radim :D )
Kardio trening (12h ) 30min trcanja na traci ...
Rucak(15h) Pilece belo i integralni pirinac...
Uzina (17 h ) Potein sa mlekom
Vecera (18-18:30 h) E to mi je problem ne znam sta bih za veceru ,pre sam jeo junetinu sa povrcem ali mi je to posle 2 dana vec odvratno :D
Trening (20h) Posle treninga naravno preotein sa vodom...
Ocekujem da ispavite sta ne valja i dodate sta mislite da treba pozz...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 18 upita.