TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 09:19:33 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 29 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: hmm... Bol u kolenu,rukama...  (Pročitano 76584 puta)
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

Ko nema u glavu - ima u ruke !

« Odgovor #170 poslato: Decembar 18, 2012, 11:29:17 posle podne »

Fudbalom se bave dve vrste muškaraca: oni koji nemaju devojku i oni koji imaju ženu !

:)

Bodybuilding je već nešto drugo ...
Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #169 poslato: Decembar 17, 2012, 04:07:41 posle podne »

Izvinjavam se jer upadam mimo teme.

Hvala Cezare.
Evo  ne znam gde je Pedja pa mogu tebi da kazem ti ipak imas neko iskustvo sa ovim problemom.
Mogu da se pohvalim, laktovi  polako prestaju da me bole i preko dana i tokom treninga ,(Uglavnom sam radio vezbe na tranzeru i nekad slobodnim tegovima manje kilaze , sad vec polako mogu sa vecim kilazama, Pressove sa slobodnim tegovima mislim jos jedno 2-3 nedelje da neradim, tako isto mislim iza mrtvo dizanje) ,a u svakom slucaju najbolje je nigde da ne zurim.

ok, to je odlično. Samo polako, postepeno podiži kilaže, izbegavaj jake hvatove još dve nedelje. 2x nedeljno radi vežbe za podlktice sa šikom ili bučicama, istezanja obavezna... Možeš koristiti i gurtne za zglobove...

Evo da se javim. Terapija mi ide dobro jos cu jedno 20tak dana raditi slabiji trening       (mislim da je to dovboljno , a i ako nije produzicu samo da se resim ovoga) ne boli me  ni dok treniram ni ovako,lediram 1-3 puta dnevno + gelovi,
Nego imam jedno pitanje, kada palcem pritisnem deo malo iznad unutrasnjeg dela lakta ( ja mislim da to vise nije regija lakta nego treciepsa) osetim neki lagani bol. Jel to isto u skolpu ove povrede ili je to nesto vezano za triceps?
najverovatnije u sklopu epikondilita. Ok, dobro napreduješ, nastavi kako radiš, ubaci istezanje za triceps ako ne radiš...
Pozz
Evo danas sam imao trening grudi i ledja , mogu da se pohvalimda sam za gurdi mogao da radim 10 radnih serija Bencha na masini  takodje  i razvlacenje koje nisam ni mogao sanjati pre mesec dana,Bench sa slobodnim tegovima se jos neusudjem da radim jedno 15 dana jos
a za ledja sam radio ekstenziju malo na latu i malo testerice i jedna serija  veslanja.

Sve sam bolji i bolji! xD
samo napred Cezare!   ;)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #168 poslato: Decembar 17, 2012, 04:05:47 posle podne »

Ajde, ajde... mladoženje  :)
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #167 poslato: Decembar 17, 2012, 12:08:27 pre podne »

Znao sam ... :)
Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #166 poslato: Decembar 17, 2012, 12:07:37 pre podne »

Kako si krenuo, možda nadješ i devojku ... :)

Puno sreće.
A koji ce mi... znas onu izreku   .   Hoces ljubav? Neka hvala idem na trening!
Sačuvana
SAX!
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #165 poslato: Decembar 16, 2012, 10:34:19 posle podne »

Kako si krenuo, možda nadješ i devojku ... :)

Puno sreće.
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #164 poslato: Decembar 16, 2012, 07:30:12 posle podne »

Hvala Cezare.
Evo  ne znam gde je Pedja pa mogu tebi da kazem ti ipak imas neko iskustvo sa ovim problemom.
Mogu da se pohvalim, laktovi  polako prestaju da me bole i preko dana i tokom treninga ,(Uglavnom sam radio vezbe na tranzeru i nekad slobodnim tegovima manje kilaze , sad vec polako mogu sa vecim kilazama, Pressove sa slobodnim tegovima mislim jos jedno 2-3 nedelje da neradim, tako isto mislim iza mrtvo dizanje) ,a u svakom slucaju najbolje je nigde da ne zurim.

ok, to je odlično. Samo polako, postepeno podiži kilaže, izbegavaj jake hvatove još dve nedelje. 2x nedeljno radi vežbe za podlktice sa šikom ili bučicama, istezanja obavezna... Možeš koristiti i gurtne za zglobove...

Evo da se javim. Terapija mi ide dobro jos cu jedno 20tak dana raditi slabiji trening       (mislim da je to dovboljno , a i ako nije produzicu samo da se resim ovoga) ne boli me  ni dok treniram ni ovako,lediram 1-3 puta dnevno + gelovi,
Nego imam jedno pitanje, kada palcem pritisnem deo malo iznad unutrasnjeg dela lakta ( ja mislim da to vise nije regija lakta nego treciepsa) osetim neki lagani bol. Jel to isto u skolpu ove povrede ili je to nesto vezano za triceps?
najverovatnije u sklopu epikondilita. Ok, dobro napreduješ, nastavi kako radiš, ubaci istezanje za triceps ako ne radiš...
Pozz
Evo danas sam imao trening grudi i ledja , mogu da se pohvalimda sam za gurdi mogao da radim 10 radnih serija Bencha na masini  takodje  i razvlacenje koje nisam ni mogao sanjati pre mesec dana,Bench sa slobodnim tegovima se jos neusudjem da radim jedno 15 dana jos
a za ledja sam radio ekstenziju malo na latu i malo testerice i jedna serija  veslanja.

Sve sam bolji i bolji! xD
Sačuvana
SAX!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #163 poslato: Decembar 16, 2012, 05:47:55 posle podne »

Hvala veliko.Nego evo juče sam radio sve bez bolova ali vučenje kada je u pitanju sada kao da više unutrašnji bol je u pitanju.Osetim kao sevanje,jak bol koji je trenutan,pa popust sekund dva pa opet.Neopisivo je i bolno dosta.
izgleda da imaš obostrani epikondilitis, tj i spoljašnji i unutrašnji (teniski i golferski). najverovatnije je posledica aw sporta. Treba da se fokusiraš i posvetiš malo pažnje fleksibilnosti mišića podlaktica. Na kraju svakog treninga radi 5 min istezanja za biceps, triceps, pregibače i opružače šake. Kad imaš bol izmasiraj ledom i namaži gel lioton / deeprelief naizmenično...

Hvala velika.Počeo sam da se mnogo teglim i bolje je mnogo.Uzeću tošto si mi rekao.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #162 poslato: Decembar 16, 2012, 03:30:40 posle podne »

Hvala Cezare.

Pozz
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #161 poslato: Decembar 16, 2012, 03:27:47 posle podne »

Hvala veliko.Nego evo juče sam radio sve bez bolova ali vučenje kada je u pitanju sada kao da više unutrašnji bol je u pitanju.Osetim kao sevanje,jak bol koji je trenutan,pa popust sekund dva pa opet.Neopisivo je i bolno dosta.
izgleda da imaš obostrani epikondilitis, tj i spoljašnji i unutrašnji (teniski i golferski). najverovatnije je posledica aw sporta. Treba da se fokusiraš i posvetiš malo pažnje fleksibilnosti mišića podlaktica. Na kraju svakog treninga radi 5 min istezanja za biceps, triceps, pregibače i opružače šake. Kad imaš bol izmasiraj ledom i namaži gel lioton / deeprelief naizmenično...
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #160 poslato: Decembar 15, 2012, 05:31:13 posle podne »

Hvala Cezare.

Sačuvana
SAX!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #159 poslato: Decembar 15, 2012, 11:30:28 pre podne »

Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #158 poslato: Decembar 15, 2012, 10:25:34 pre podne »

Ledovanje lakta može 5-7 minuta 3x na dan. Ako primetiš bol prekin ranije...
Ćao  ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #157 poslato: Decembar 14, 2012, 12:03:30 posle podne »

Hvala ti,samo mi reci koliko vremenski smem ledom to masirati.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #156 poslato: Decembar 14, 2012, 11:11:31 pre podne »

To ti je teniski lakat (lateralni epikondilitis). masiraj ledom bolno mesto kad boli i posle treninga. Obavezno ubaci dobra istezanja za podlaktice (posebno ekstenzore šake i prstiju) na kraju treninga. Zbog AW mišići podlaktica i pripoji su ti puno opterećeni....
Sačuvana
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 29 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.067 sekundi sa 17 upita.