TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 09:47:28 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 29 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: hmm... Bol u kolenu,rukama...  (Pročitano 76596 puta)
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #125 poslato: Novembar 23, 2012, 07:35:34 posle podne »

Evo mene sa jos jednog treninga

Oped isto za podlaktice
pa onda Ramena 6 serija sa sipkom ispred glave i 6 serija potiska na masini sve to sa 40 kg ili ti 50% tezine

onda uso 4 serije stuanja za noge da ih zagrejem pa onda 7 serija cucnjeva 110,115,120,120,125,130,140 kg          8-10 puta.   osim ovih 130,140 tu sam se smorio pa sam po 1 ili 2 ponavljanja. 4 serije za zadnju lozu na masini

onda malo trubsnjaci i onda istezajna  -> kod istezanja sam osetio sitan bol u predelu levog sgloba sake pri jednoj varijaciji vezbe istezanja( ruka ispred tela,prsti okrenuti ka podu , a drugom rukom potiskivati ovu ka sebi )-> znaci sitan bol u predelu zgloba.

Evo dosao sam kuci . danas smrdim kao tigar . odo da se okupam

Sutra cu totalno da odmorim, mozd malo trbusnjaci
Oped vas pozdravljam! Ziveli mi Pedja i Bjelica ! xD

i da   uvek pred spavanje izlediram  se ,namazem liiotonom , pa malo posle deeprelefom. Znaci to radim jednom dnevno uvece i to je to.

cezare to je ok. Podlaktice možeš da isteeš odmah kad završiš vežbanje za njih, onda su mišići i tetive podlaktica najelastičniji..
pošto nemaš bolova možeš da mažeš lioton posle ledenja uveče još tri dana, deep ne treba da koristiš.
živeo i ti nama tigre  :)

Necu da se hvalim alo posle ova dva dana treninga dobio sam upalu zivota... Da se nazovem kao srednje iskusan vezbac znam sta je upala i kako da  zivim sa njom... Al ovakve upale ne pamtim kad sam dobio  (grudi,podlaktice,noge) ne znam jer ima gore kombinacije... E da danas su me u skoli bolele ruke... ne znam jel to od upala ili sta? Ako nije od upala onda da i dalje praktikujem 3 puta dnevno led + lition + na kraju deepreleif?
Sačuvana
SAX!
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #124 poslato: Novembar 23, 2012, 11:43:28 pre podne »

Izgleda da i ovde imamo slučaj nesrećnog detinjstva ...
:D
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: Novembar 23, 2012, 11:42:48 pre podne »

Ma OK ... verovatno intenzitet povrede nije isti ...
osetio sam ja bol na treningu al mi nije smetao...
Nego me je nerviralo to recimo kad igram odbojku pa serviram pa me ruka otkine od bolova ili imam kuci sipke za susenje vesa na koje volim da se kacim i da  celu duzinu predjem koristeci samo ruke... al vraga kad pustim sipku bol ...
nekoga udarim malo jace mene boli ruka... xD
i onda reko nema vise zajebavanja moram to da sredim.
šipka se odnosila na onu za veš...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: Novembar 23, 2012, 11:38:47 pre podne »

Oped isto za podlaktice
pa onda Ramena 6 serija sa sipkom ispred glave i 6 serija potiska na masini sve to sa 40 kg ili ti 50% tezine

onda uso 4 serije stuanja za noge da ih zagrejem pa onda 7 serija cucnjeva 110,115,120,120,125,130,140 kg          8-10 puta.   osim ovih 130,140 tu sam se smorio pa sam po 1 ili 2 ponavljanja. 4 serije za zadnju lozu na masini

onda malo trubsnjaci i onda istezajna  -> kod istezanja sam osetio sitan bol u predelu levog sgloba sake pri jednoj varijaciji vezbe istezanja( ruka ispred tela,prsti okrenuti ka podu , a drugom rukom potiskivati ovu ka sebi )-> znaci sitan bol u predelu zgloba.

i da   uvek pred spavanje izlediram  se ,namazem liiotonom , pa malo posle deeprelefom. Znaci to radim jednom dnevno uvece i to je to.

cezare to je ok. Podlaktice možeš da isteeš odmah kad završiš vežbanje za njih, onda su mišići i tetive podlaktica najelastičniji..
pošto nemaš bolova možeš da mažeš lioton posle ledenja uveče još tri dana, deep ne treba da koristiš.
živeo i ti nama tigre  :)
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: Novembar 23, 2012, 12:00:36 pre podne »

Ne treba da mažeš istovremeno Lioton i Deep Relief.

Lioton se maže u fazi kada samo miruješ, ne radiš ništa.

Kada kreneš sa laganim radom smanjenog intenziteta, prestaješ Lioton i onda mažeš sa Deep Relief.
k
Sačuvana
SAX!
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

Ko nema u glavu - ima u ruke !

« Odgovor #120 poslato: Novembar 22, 2012, 11:12:14 posle podne »

Ne treba da mažeš istovremeno Lioton i Deep Relief.

Lioton se maže u fazi kada samo miruješ, ne radiš ništa.

Kada kreneš sa laganim radom smanjenog intenziteta, prestaješ Lioton i onda mažeš sa Deep Relief.
Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #119 poslato: Novembar 22, 2012, 10:27:17 posle podne »

Oped isto za podlaktice

Sačuvana
SAX!
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #118 poslato: Novembar 22, 2012, 10:21:58 posle podne »

Cezare, tebi baš dosadno ... ?!
sto?
Sačuvana
SAX!
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #117 poslato: Novembar 22, 2012, 09:04:34 posle podne »

Cezare, tebi baš dosadno ... ?!
Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #116 poslato: Novembar 22, 2012, 08:27:44 posle podne »

Nego me je nerviralo to recimo kad igram odbojku pa serviram pa me ruka otkine od bolova ili imam kuci sipke za susenje vesa na koje volim da se kacim i da  celu duzinu predjem koristeci samo ruke... al vraga kad pustim sipku bol ...
na tu šipku zaboravi to mnogo opterećuje podlaktice (fleksore šake i prstiju) tj golferski lakat. Moguće da si sa tim isprovocirao i sam problem...
I nemoj nikoga da udaraš  ;)
pa kako da zaboravim  sipku uglavnom se sve svodi na sipku...? Osim te piramide.
Sačuvana
SAX!
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #115 poslato: Novembar 22, 2012, 10:35:50 pre podne »

Nema na čemu. I drugi put ... :)
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #114 poslato: Novembar 22, 2012, 10:31:46 pre podne »

Izgleda da i ovde imamo slučaj nesrećnog detinjstva ...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #113 poslato: Novembar 22, 2012, 07:53:42 pre podne »

Sa takvim treningom napravi posle 2 dana treninga dan pauze, da se odmore mišići...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: Novembar 22, 2012, 07:44:34 pre podne »

na tu šipku zaboravi to mnogo opterećuje podlaktice (fleksore šake i prstiju) tj golferski lakat. Moguće da si sa tim isprovocirao i sam problem...
I nemoj nikoga da udaraš  ;)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #111 poslato: Novembar 22, 2012, 07:37:03 pre podne »

Za podlaktice ne moraš raditi piramide, dosta opterećuju podlaktice. No, ako ti prija to je ok. Pazi samo da se ne forsiraš previše. Budi strpljiv radi postepeno. Loptice možeš raditi i kod kuće, ne moraš u teretani...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 29 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.126 sekundi sa 17 upita.