TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 05:12:10 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: hmm... Bol u kolenu,rukama...  (Pročitano 76535 puta)
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #380 poslato: April 25, 2013, 11:41:50 posle podne »

Cezare, uf!  ajde probaj vežbe- stiskanje i opružanje prstiju šake bez ičega 20 ponavljanja, tri serije. Posle toga istezanje: prava ruka u laktu rame 90° ispred, dlan gore i povlačiš prste ka sebi na dole (što više sa zadržajem od minut). isto radi i sa prstima na gore. Istezanje radi 5 minuta. Posle led i gel.....
Javi za tri dana kako je...
Ne radi ništ a drugo od tren...
Moze li antibol da zameni lioton gel?
i sta mislis o akopunkturi,ima li efekta?
Sačuvana
SAX!
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #379 poslato: April 25, 2013, 12:38:03 posle podne »

Cezare, uf!  ajde probaj vežbe- stiskanje i opružanje prstiju šake bez ičega 20 ponavljanja, tri serije. Posle toga istezanje: prava ruka u laktu rame 90° ispred, dlan gore i povlačiš prste ka sebi na dole (što više sa zadržajem od minut). isto radi i sa prstima na gore. Istezanje radi 5 minuta. Posle led i gel.....
Hocu, ali ti  i meni dalje nisi odgovorio na pitanje, treba li uopste raditi  to sa bucicama ako imas cak i najmanji bol?
Sačuvana
SAX!
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #378 poslato: April 25, 2013, 07:49:52 pre podne »

Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #377 poslato: April 24, 2013, 06:15:16 posle podne »

Pretpostavljam da si još na mirovanju...?
probao sam 1vezbe za podlakticu.Ali me zanima,treba li to uopste pocinjati dok ima boli (Nema pri vezbanju ali ima posle..... imam osecaj kao da bi sebi narjadije na to bolno mesto zabo neku iglu.....,a to za kost to je sa unutrasnje strane izmedju one glave kosti i neke sitne , pa kontam taj prostor).

Sačuvana
SAX!
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #376 poslato: April 24, 2013, 02:17:33 posle podne »

Pretpostavljam da si još na mirovanju...?
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #375 poslato: April 24, 2013, 01:59:18 posle podne »

Ok, nastavi to što radiš još 3-4 dana, pa javi kako je da idemo dalje....
E zanimaju me detalji tog treninga:
1.Da li u toj fazi treninga treba da bude bola?(Hocu reci ,trebam uopste pocinjati tu fazu iako jos imam bolove u predelu  sa unutrasnje strane,nekad manje,nekad vise).

2.Daj mi spisak tih vezbi,spomenuo si pregib sa bucicama, pa mi molim te napisi sve vezbe na koje si mislio,koliko ponavljanja,koliko serija,koliko puta nedeljno
i ono najvaznije sta je poenta tog dela treninga.

3.I da da li bi mi ikakva suplementacija pomogla pri resavanju ovog problema?
suplementacija posebno ne utiče, vežbe imaš i u novom ps biltenu... Da li ima bolova i dalje?
hmmm pa ima... bude malo bolje pa se vrati i tako....sad ne znam da li haluciniram ali osetim sitan bol u kosti lakta, jel to moguce?
Sačuvana
SAX!
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #374 poslato: April 24, 2013, 10:33:04 pre podne »

1.Da li u toj fazi treninga treba da bude bola?(Hocu reci ,trebam uopste pocinjati tu fazu iako jos imam bolove u predelu  sa unutrasnje strane,nekad manje,nekad vise).

2.Daj mi spisak tih vezbi,spomenuo si pregib sa bucicama, pa mi molim te napisi sve vezbe na koje si mislio,koliko ponavljanja,koliko serija,koliko puta nedeljno

suplementacija posebno ne utiče, vežbe imaš i u novom ps biltenu... Da li ima bolova i dalje?
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #373 poslato: April 19, 2013, 07:14:57 posle podne »

Sačuvana
SAX!
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

Ko nema u glavu - ima u ruke !

« Odgovor #372 poslato: April 18, 2013, 11:47:18 posle podne »

Bravo Cezare. Počeo si da slušaš.

A i da čitaš.

Da si toliko čitao u školi gde bi ti bio kraj ?!

:)
Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #371 poslato: April 18, 2013, 10:53:18 posle podne »

Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #370 poslato: April 17, 2013, 04:06:42 posle podne »

Da li boli na dodir, pri nekim pokretima?
a sta znam ...znas kako  evo ti jedne scene gde moze da zaboli na levoj ruci....Kad pocnem da lediram,posle prodje al ti prvi kontakti,ili ne znam da li znas ono cuveno ,,iztezanje kicme -_-'' kad stavis ruke oko vrata a ovaj te sa ledja ,,nategne'' i citav zivot ti tako poremeti.... ne daj boze da tako nesto uradim... mislim da bi mi laktovi otpali.... al kako povreda duze traje tako je ja bolje poznajem i otprilike znam koji pokrete da izbegavam, kao sto sam rekao najvise iritira tipkanje tastatura/mis ili recimo kad drzim savijenu ruku tako da mi je samo dlan naslonjen na stol, a lakat u vazduhu .. i tako zna da boli.Mnogo pokrete sam izbacio iz zivota ili ih bar radim pazljivo... al bol ako postoji to je ona podmukla....-_- nije jaka al imas osecaj kao da ti ruka vene da je slaba.....

A sto se tice iztezanja... radim ga.Uzeo sam 2 vezbe iz tvog clanka ovog zadnjeg biltena i jos 4 vezbe sa neta. Svaku primenim na obe ruke po45-60 sec.
Sačuvana
SAX!
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #369 poslato: April 17, 2013, 02:20:39 posle podne »

Da li boli na dodir, pri nekim pokretima?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #368 poslato: April 17, 2013, 02:19:54 posle podne »

Teniski lakat je upala gornjeg pripoja mišića opružača prstiju, a ti mišići su aktivni dok radiš mišem... Ortozu za teniski treba da postaviš 2-3cm ispod pripoja mišića, tj bolnog mesta. predlažem da nastaviš gumicu i lopticu još tri dana, dugo traje problem pa i lečenje treba d produžimo.
Da li primenjuješ led i gel?
Najvažnije - da li radiš istezanja i da li radiš pravilno?
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #367 poslato: April 17, 2013, 12:56:39 posle podne »

Hej, ne stižem da gledam priv mail.
Instilacije tj blokade su efikasne u momentu davanja, ali nisu carancija d se problem neće vratiti. Tako d j program rehabilitacije opet nepohodno proći.
Vežbe sa bučicama za podktice su sledeći korak u rehab posle gumice/loptice...
E hvala ,kontam te skroz.Mozda sam ja nekad prenaporan,al staces zanima me svaka sitnica.
Imao bih jos par pitanja :) ->Ti bi trebao da stavis cenu za svako pitanje/odgovor od mene bi zaradio puno xD
1.Proslo je 7 dana loptice/gume, da li da produzim jos na nedelju dana (Jer i dalje ponekad osetim bolove)
2.Ili mozda da krenem sa tim bucicama?
3.Zanima me da li je ovo ok sto radim?->Izbegavam kontak sa tastaturom,ali kad bas moram,dok kucam(trudim se sto manje) nosim one ortoze (kontam da tipkanje aktivira teniski lakat pa onaj trougao sam namestio na teniski jer sam toliki bakzus da na levoj ruci bolujem od oba).
Sačuvana
SAX!
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #366 poslato: April 16, 2013, 10:11:56 posle podne »

Hej, ne stižem da gledam priv mail.
Instilacije tj blokade su efikasne u momentu davanja, ali nisu carancija d se problem neće vratiti. Tako d j program rehabilitacije opet nepohodno proći.
Vežbe sa bučicama za podktice su sledeći korak u rehab posle gumice/loptice...
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.086 sekundi sa 18 upita.