TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 04:33:08 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening Program  (Pročitano 9428 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #41 poslato: Februar 10, 2008, 12:43:46 pre podne »

Mislis cisto malo da digne heart beat. . . Nisam mislio na staticko iztezanje, nego dinamicko po 1-2 sekunde, kruzni pokreti, razgibavanje, cisto da pokrenem telo. Nakon toga uradim 1-2 seta izolacionih vezbi za misic koji cu raditi, cisto malo da ga prokrvim. . .

Bojim se odmah navaliti na heavy setove da ne bi doslo do povreda. Ovaj lactic deo ima da mi se nahebe mame. . .

Koloka je pauza izmedju sprintova?
ma da,to ja i ne zovem istezanje :)
Izmedju sprintova po 5 min
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Februar 10, 2008, 12:42:43 pre podne »

Mislis cisto malo da digne heart beat. . . Nisam mislio na staticko iztezanje, nego dinamicko po 1-2 sekunde, kruzni pokreti, razgibavanje, cisto da pokrenem telo. Nakon toga uradim 1-2 seta izolacionih vezbi za misic koji cu raditi, cisto malo da ga prokrvim. . .

Bojim se odmah navaliti na heavy setove da ne bi doslo do povreda. Ovaj lactic deo ima da mi se nahebe mame. . .

Koloka je pauza izmedju sprintova?
Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #39 poslato: Februar 10, 2008, 12:38:33 pre podne »

ma bez istezanja pre treninga.Ja uvek kad se zagrevam bukvalno uradim po jedbu seriju da zagrejem taj misic i to je to...al ti mozes ono 5 min da trcis il nesto
Sačuvana
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Februar 10, 2008, 12:35:51 pre podne »

@ Hans - u vezi onog programa sa t nationa. Kako da radim zagravanje za heavy days? Klasicno zagrevanje, dinamicni streching nista posebno plus par setova sa laksim ponavljanjima, ili kako?
Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Februar 09, 2008, 08:44:14 posle podne »

Ma ok to,ali uglavnom ima veze s aploajem dlanova,pothvat vise radi dugu glavu,nathvat sve tri a neutralan lateralnu najvise.
duga glava ti radi najbolje u vezbama u kojima su nadlaktice u uzrucenju
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
Nitro
Gost
« Odgovor #36 poslato: Februar 09, 2008, 03:24:12 posle podne »

Primecjujem da ovde ljudi cim ostanu bez argumenata odma krenu da vredjaju...ccc tebrex ala si ti ogranichen...idi i radi nesto pametno ..
End
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #35 poslato: Februar 09, 2008, 03:18:40 posle podne »

E ajde smirite se obojca....ako nemate sta da kazete u vezi teme onda nemojte nista ni da postujete.
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

Nitro
Gost
« Odgovor #34 poslato: Februar 09, 2008, 03:12:25 posle podne »

Brate ti meni govoris da sam glup a tvrdis da je misicj odradjen tek kada imas upalu?jel si ti svestan sta pricas?a inache covek koji nezna gde se kupuju ovsene mi bash ne deluje kao da je u stanju da sudi ichiju pamet tako da me nisi mnogo uvredio  ;D
Rock on pro boy
Sačuvana
BB Man
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Februar 09, 2008, 02:55:34 posle podne »

offtopic!!!
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #32 poslato: Februar 09, 2008, 10:58:29 pre podne »

Ma nisam mislio na tebe...inache sta najbolje pogodi onu glavu tricepsa sto seze iza ramena...mislim ako svatate sta hocu da kazem...onu sto je najvise gore...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #31 poslato: Februar 09, 2008, 05:21:59 pre podne »

Ma ok to,ali uglavnom ima veze s aploajem dlanova,pothvat vise radi dugu glavu,nathvat sve tri a neutralan lateralnu najvise.
Sačuvana
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Februar 09, 2008, 02:55:03 pre podne »

razlicita sirina hvata, pogadja triceps drugacije. Znaci i push dow na sajli i scull crushers mogu da se rade sa sirim i uzim hvatom, i sa raznim sipkama (prava, ez, v. . .)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #29 poslato: Februar 09, 2008, 01:52:02 pre podne »

I ja kontam jedna uska i jedna siroka, ali ne znam uopste kako pogoditi trecu glavu. Radim scull crusher na decline klupi, isto decline bench potisak uski hvat, s tim da laktovi ne idu uz telo nego kao  formiraju T sa telom, radim lat push down sirokim hvatom.

Triceps, pa odamh biceps, takve superserije radim.
ne kontam,sta uski i siroki?Sve je u hvatovima....nathvat,pothvat,neutralan hvat
Sačuvana
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Februar 09, 2008, 01:38:21 pre podne »

Au stvarno je nebuloza teska, mozak mi je na 10%. . .  ;D ;D ;D

Evo iz pocetka. Radim super serije bic i tric. Od vezbi za tric radim gore navedene. Jos nesto nije jasno?
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #27 poslato: Februar 09, 2008, 01:15:05 pre podne »

?...a ja se ponekad zapitam jel ti razmisljash dal ima smisla dok to kucas sto kucas?
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.04 sekundi sa 12 upita.