TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 04:22:16 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening Program  (Pročitano 9426 puta)
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Februar 09, 2008, 01:14:14 pre podne »

I ja kontam jedna uska i jedna siroka, ali ne znam uopste kako pogoditi trecu glavu. Radim scull crusher na decline klupi, isto decline bench potisak uski hvat, s tim da laktovi ne idu uz telo nego kao  formiraju T sa telom, radim lat push down sirokim hvatom.

Triceps, pa odamh biceps, takve superserije radim.
Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #25 poslato: Februar 08, 2008, 10:54:49 posle podne »

Pa ovo sto je Markoni rekao,samo sto ja recimo radim propadanja pa skullcrushere i z akraj na sajli obrnut hvat po jednu ruku radim potisak(za zadnju glavu)...milsim medial head i nemozete bas posebno gadjati jer ona ide ispod.

i naravno uvek radim u superserijama sa bicepsom
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Februar 08, 2008, 10:16:01 posle podne »

propadanja , decline db scull crush , uski benc
Sačuvana
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Februar 08, 2008, 09:32:17 posle podne »

Mislim da je 12 serija puno za biceps, ja bih odradio 9, maksimalno 10. . . 

@Hans - koje su po tvom misljnju tri dobre vezbe za triceps, za svaku glavu po jedna?
Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
BB Man
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Februar 08, 2008, 08:40:05 posle podne »

Da ne otvaram novu temu,nastavicu na ovoj mojoj staroj.Moze li neko da mi pojasni pojmove superserije(setove),i gigantske serije?I negde na drugim forumima sam procitao da nevalja sistem "povecavanje opterecenja sa tedencijom smanjivanje ponavljanja"Zasto?
Sueperserija...imas nekoliko misljenja sta je to....nekima je superserija kada uradis recimo noznu ekstenziju pa odmah cucanj,neki to zovu prezamor...nekima je superserija uradis vezbu z abiceps pa odmor 60sek pa vezba za triceps pa odmor 60 sek,pa sve tako...A gigantska serija ti je nesto slicno,uzmes recimo 4-5-6 vezbi z aledja recimo,i radis po jednu seriju svake vezbe,al cim zavrsis jednu seriju prve odmah ides na prvu seriju druge vezbe....znaci to bi znacilo d anemas odmora izmedju vezbi...kad zavrsis jedan takav krug onda imas odmor.

Hans.Hvala ti na objasnjenju.To bi trebao odraditi jednom mesecno za svaku misicnu grupu,zar ne?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #21 poslato: Februar 08, 2008, 05:08:12 posle podne »

Da ne otvaram novu temu,nastavicu na ovoj mojoj staroj.Moze li neko da mi pojasni pojmove superserije(setove),i gigantske serije?I negde na drugim forumima sam procitao da nevalja sistem "povecavanje opterecenja sa tedencijom smanjivanje ponavljanja"Zasto?
Sueperserija...imas nekoliko misljenja sta je to....nekima je superserija kada uradis recimo noznu ekstenziju pa odmah cucanj,neki to zovu prezamor...nekima je superserija uradis vezbu z abiceps pa odmor 60sek pa vezba za triceps pa odmor 60 sek,pa sve tako...A gigantska serija ti je nesto slicno,uzmes recimo 4-5-6 vezbi z aledja recimo,i radis po jednu seriju svake vezbe,al cim zavrsis jednu seriju prve odmah ides na prvu seriju druge vezbe....znaci to bi znacilo d anemas odmora izmedju vezbi...kad zavrsis jedan takav krug onda imas odmor.
Sačuvana
BB Man
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Februar 08, 2008, 11:45:47 pre podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #19 poslato: Januar 27, 2008, 04:34:49 posle podne »

I ja cu se sloziti sa Hansovim predlogom i programom koji je napisao.Ako vec toliko ides na biceps najbolje je ovako da izolujes ruke kao sto je on vec napisao.
Jos nesto,mozda se ja slucajno nalazim u takvom krugu ljudi,ali mnogi imaju problem da osete upalu bicepsa,a ipak napreduju i rade ispravno.Cak i ja,iako sam zensko i normalno biceps mi je slaba misicna partija,retko kad imam neke nenormalne upale dok triceps npr drugacije reaguje.Znaci zavisi od osobe verovatno i nemoj da te obeshrabri to sto te ne odvaljuju upale kod bicepsa.
Bitno je da se fokusiras na vezbu koju izvodis,experimentisi i nadji pokret i hvat koji te najbolje "gadja" i sa punom koncentracijom napred do cilja
Meni se to desava,odradim neverovatno dobro,biceps mi gori na treningu...a posle mi s esamo podlaktica upali...dok triceps kao sto kazes,nemogu ruku da ispravim :)

Al to i nije lose buduci d avecina ljudi(pa i ja) ima razvijeniji biceps od tricepsa
Sačuvana
BB Man
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Januar 27, 2008, 04:11:29 posle podne »

I ja cu se sloziti sa Hansovim predlogom i programom koji je napisao.Ako vec toliko ides na biceps najbolje je ovako da izolujes ruke kao sto je on vec napisao.
Jos nesto,mozda se ja slucajno nalazim u takvom krugu ljudi,ali mnogi imaju problem da osete upalu bicepsa,a ipak napreduju i rade ispravno.Cak i ja,iako sam zensko i normalno biceps mi je slaba misicna partija,retko kad imam neke nenormalne upale dok triceps npr drugacije reaguje.Znaci zavisi od osobe verovatno i nemoj da te obeshrabri to sto te ne odvaljuju upale kod bicepsa.
Bitno je da se fokusiras na vezbu koju izvodis,experimentisi i nadji pokret i hvat koji te najbolje "gadja" i sa punom koncentracijom napred do cilja

Imacu to na umu.Thanks!
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #17 poslato: Januar 27, 2008, 03:51:32 posle podne »

Sačuvana
Be Happy!!!
Lokk1
Gost
« Odgovor #16 poslato: Januar 27, 2008, 12:24:09 pre podne »

svakih 6 nedelja treba menjati trening

hmmm .. puno mi je to ... ja dobro reagujem na promenu i mnogo ranije ..

ali to je individualno .. ne treba se drzati svega shto prochitash ... ono osetish kada krenesh da stagnirash .... ;)
Sačuvana
M_A_E_S_T_R_O
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TWISTED

« Odgovor #15 poslato: Januar 26, 2008, 10:33:39 posle podne »

je nemam takvih problema koje  god vezbe da odradim za bilo koj misic ja dobijem upalu ali ta upala prodje za dan-dva
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #14 poslato: Januar 26, 2008, 10:18:05 posle podne »

svakih 6 nedelja treba menjati trening
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #13 poslato: Januar 26, 2008, 09:37:46 posle podne »

pa to i ja kontam ... 

ljudi su u sushtini obajsnili sve ... bitan ti je princip ... mora svaka vezba i  svaki pokret da ima poentu .. i da znash shta se deshava ...  svaka pauza mora da postoji sa razlogom .. svako podizanje ...

shta cesh dobiti sa tvojim biceps treningom .. ?? losh izbor vezbi .. i kombinacija ...

pokushavaj razlichite kombinacije ... probaj da ga shokirash nekim spec treningom ...

menjaj trening svakih par meseci ...

srecno ; )

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #12 poslato: Januar 26, 2008, 04:28:11 posle podne »

Brate fora je da osetis da je misicj zategnut a ne da imas stalno upale...upalu treba da imas kada neradis pa krenes da radis pa dan posle..kakve su to budalastine?
Da treba imati upale,to je znak da si napravio mikrotraume na misicu sto dovodi do superkompenzacije rastom.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.035 sekundi sa 12 upita.