TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 10:58:58 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trbusnjaci... dilema  (Pročitano 26975 puta)
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #89 poslato: Novembar 11, 2012, 11:57:44 posle podne »

Uf..ti zaista gresis.Ako zelis trbusne zaboravi na voce,mlecne proizvode,razne prelive itd..uvece barena piletina ili oslic sa malo salate.
Mislis generalno na te namirnice koje si naveo ili samo uvece?

Generalno,ali to opet zavisi koliko si spreman na odricanja i kakvu definiciju zelis.Sto vise pazis to ce bolji rezultati biti.
Generalno mrzim svoje telo i genetiku... Poznajem tipove koji trpaju svasta u sebe a ni grama sala... a ne vezbaju,,, kako bi to meni dobro doslo da imam.. al bez nekih predispozicija   imam jaku volju kojom  se ponosim
Sačuvana
SAX!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #88 poslato: Novembar 11, 2012, 02:52:26 posle podne »

Uf..ti zaista gresis.Ako zelis trbusne zaboravi na voce,mlecne proizvode,razne prelive itd..uvece barena piletina ili oslic sa malo salate.

Generalno,ali to opet zavisi koliko si spreman na odricanja i kakvu definiciju zelis.Sto vise pazis to ce bolji rezultati biti.
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #87 poslato: Novembar 11, 2012, 12:44:57 pre podne »

Sačuvana
SAX!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #86 poslato: Oktobar 23, 2012, 08:32:51 pre podne »

Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: Oktobar 23, 2012, 06:09:14 pre podne »

Uvece treba da jedes  proteine a ne voce...Uopsteno ne treba da preterujes sa vocem a posebno ne treba da ga jedes u vecernjim casovima...
Sačuvana
Srdjan31
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: Oktobar 23, 2012, 01:08:49 pre podne »

Poceo sam uvece da jedem samo voce i to u vecim kolicinama, ali mi se cini kao da mi se stomak od toga povecava. Da li sam  to umislio ili je to samo nadimanje od voca. I generalno, da li je dobro jesti voce uvece?
Sačuvana
Srdjan31
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Oktobar 20, 2012, 10:20:52 posle podne »

Zenskim vezbama dok ne probaju pa onda kad pocnu da se preturaju i bacakaju kao riba na suvom jer ne mogu da odrze ravnotezu promene misljenje...

;D
Vezbe su totalno kul i ni malo lake... kad sam gledao, malo sam se z.... mislio sam ovo je laganice... kad ono... :) Vrh!
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #82 poslato: Oktobar 18, 2012, 05:07:01 posle podne »

I od mene velika podrska za ove vezbe,i drago mi je sto vidim da ih ljudi sve vise usvajaju.
Ja ih na kraju treninga odradim skoro uvek i bas mi prijaju,a posebno su dobre i za nekoga ko ne sme da radi sad tu sa nekim opterecenjem.
Ma super su stvarno
Sačuvana
Be Happy!!!
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #81 poslato: Oktobar 16, 2012, 08:53:17 pre podne »

Zenskim vezbama dok ne probaju pa onda kad pocnu da se preturaju i bacakaju kao riba na suvom jer ne mogu da odrze ravnotezu promene misljenje...

;D
Sačuvana
TeaMan
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Faith,focus,finish !

« Odgovor #80 poslato: Oktobar 15, 2012, 04:13:25 posle podne »

Vezbe su brutalne,toliko od mene  8)
Sačuvana
Who put sugar in green tea insult god !
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Oktobar 15, 2012, 01:59:59 posle podne »

Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #78 poslato: Oktobar 15, 2012, 08:16:57 pre podne »

Odlicne vezbe za stabilizaciju trupa...nijh bi trebalo cesce raditi...

primetila sam po teretani da ove vežbe često nazivaju "ženskim vežbama" , jer im liči na pilates,  a u stvari vežbe su jako jako teške i odlične za jačanje core-a (centralnog dela tela)...  tako da ohrabrujem momke da probaju :)

neverovatno koliko u tom izdržaju počne da se trese celo telo... kao da si uključen u struju :)

Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Oktobar 14, 2012, 09:39:40 posle podne »

Mislio sam da je 3 malo previse jer onda je samo jedan dan odmora, al probacu onda tako. Hvala ti!

Uopste nije 3 puta previse ako radis po jednu vezbu za gornji i donji deo 3-4 serija, pa stomak radis najvise 15-20 minuta, zasto bi bilo previse :) nije to trening sa opterecenjem pa ce ti biti previse,samo gruvaj i ne sekiraj se :)..Ali mozes i odraditi hiljade trbusnjaka ako nemas kardio i korigovanu ishranu,mlatices u prazno, oni vec postoje unutar, samo ih trebas dovesti na povrsinu :)
yy ishrana je kljucna za trbusnjake + neki trening
Sačuvana
SAX!
pedjoni986
Gost
« Odgovor #76 poslato: Oktobar 14, 2012, 07:56:42 posle podne »

Mislio sam da je 3 malo previse jer onda je samo jedan dan odmora, al probacu onda tako. Hvala ti!

Uopste nije 3 puta previse ako radis po jednu vezbu za gornji i donji deo 3-4 serija, pa stomak radis najvise 15-20 minuta, zasto bi bilo previse :) nije to trening sa opterecenjem pa ce ti biti previse,samo gruvaj i ne sekiraj se :)..Ali mozes i odraditi hiljade trbusnjaka ako nemas kardio i korigovanu ishranu,mlatices u prazno, oni vec postoje unutar, samo ih trebas dovesti na povrsinu :)
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Oktobar 14, 2012, 04:03:15 posle podne »

Moj savet ti je da ih cepas svaki dan po par serija... isto ko sto je pedja rekao 15-20 ponavljanja dosta... Ne boj se neces preforsirati trbusnjake... oni se mnogo brze oporavljaju od bilo kog misica na telu.
Sačuvana
SAX!
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.116 sekundi sa 17 upita.