TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 12:23:11 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trbusnjaci... dilema  (Pročitano 26983 puta)
Srdjan31
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: Oktobar 10, 2012, 10:56:32 posle podne »

Creatin moze sa vodom ili sokom,obroke nosi sa sobom ,whey ne moze da ti zameni obrok,vec da ga dopuni.
Brate, to bi bilo super kad bi moglo, ne daju, krsim brodska pravila o hrani... :) Sad, jos jedno pitanje, kako se racunaju, UH i proteini, to mi nije jasno? Jasno mi je koliko treba po kg coveka, ali mi nije jasno kako se racunaju, a citao sam o tim rotacijama i ako hocu da skinem to malo sala sa stomaka sto je ostalo, da se vide plocice (koliko - toliko), da popravim definiciju kako bi trebao da baziram ishranu prema UH ili prema proteinima. PS. Jel mi ok da uvece klopam piricnac, rizoto, krompir, znam da je najbolje piletina sa salatom, ali jbg, nisam uvek u mogucnosti, nekad neko mesiste naravno bez hleba.... i da ne zaboravim, da li fat burner-i povecavaju agresivnost. Ne smem to da kupim, plasim se jer su na brodu stroga pravila oko ponasanja (podavicu ih kao macice)! :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #58 poslato: Oktobar 10, 2012, 06:44:57 posle podne »

Creatin moze sa vodom ili sokom,obroke nosi sa sobom ,whey ne moze da ti zameni obrok,vec da ga dopuni.
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Oktobar 10, 2012, 06:08:13 posle podne »

Sta je ovo mrtva tema? daj te neko pitanje ili slicno.
Evo pitanje ili dva... jasno mi je za hranu da mora da se koriguje i da se hranis pravilno za neke rezultate, posto radim na brodu, ne mogu da ispratim sva pravila najbolje. Da li je dovoljno, bar za pocetak, da svaki dan imas raznovrsno, piletina, riba (ponekad i pohovana), povrce voce, salate, 4 obroka dnevno, e sad, posto nekad ne mogu da jedem izmedju 11h i 17 h,(ne radi menza) da li taj period moze Whey da mi popuni? Da li je ok piti creatin sa vodom i dextrozom ili samo sa sokom, znam da samo sa vodom nema full efekat. PS. Sta je za potpuno izbegavanje od hrane (ne pusim, ne pijem).
upravo to sto si rekao.. sokove izbegavaj.. to za creatin prvi put cujem... slobodno ga ti krljaj sa vodom... dobar si ... poprilicno sto se tice ishrane . naravno da moze whey... sve ti je super! pozdrav od mene...
Sačuvana
SAX!
Srdjan31
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Oktobar 10, 2012, 04:07:31 posle podne »

Evo pitanje ili dva... jasno mi je za hranu da mora da se koriguje i da se hranis pravilno za neke rezultate, posto radim na brodu, ne mogu da ispratim sva pravila najbolje. Da li je dovoljno, bar za pocetak, da svaki dan imas raznovrsno, piletina, riba (ponekad i pohovana), povrce voce, salate, 4 obroka dnevno, e sad, posto nekad ne mogu da jedem izmedju 11h i 17 h,(ne radi menza) da li taj period moze Whey da mi popuni? Da li je ok piti creatin sa vodom i dextrozom ili samo sa sokom, znam da samo sa vodom nema full efekat. PS. Sta je za potpuno izbegavanje od hrane (ne pusim, ne pijem).
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Oktobar 10, 2012, 03:49:22 posle podne »

Sačuvana
SAX!
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Oktobar 08, 2012, 07:17:46 posle podne »

Da bi dobila precizan ili sto detaljniji odgovor moras napisati kako se sada trenutno hranis i kako izgleda taj kardio(intezitet,obim,srcana frekvencija) ?
Pa ovako,za dorucak nemam nista odrednjeno,mislim ne mogu svako jutro da jedem isto,na primer ponekada jedem ovsene sa bezmasnim jogurtom,a ponekada integralni hleb sa semenkama i jogurt,nekada taj integralni hleb sa ella sirom i salamom od pilecih prsa...Za rucak,hm,pa posto zivim sa roditeljima,jedem to sto mama skuva,e sad npr ako je to nesto sto skuva "opasno" :P onda ne jedem to uopste,nego napravim nesto sebi,npr belo meso i neku salatu,ali ako pravi nesto manje opasno,onda jedem to,ali u manjim kolicinama...Npr. izbegavam pohovano i pomfrit,pa joj kazem da meni ne upohuje belo meso,nego ga ja ispecem na maslinovom ulju,a krompir skuvam,pa malo propecem...A vecera uvek nesto lagano,uglavnom proteinsko,a za uzine,tj medjuobroke jedem voce,uglavnom grozdje,dok ne prodje sezona,ili pojedem jednu rizanu galetu,juce sam nasla neki integralni keks sa ukusima,kupila sam od brusnice,jedan ima 54kcal , a dva su mi sasvim dovoljna,i nadam se da ce mi to pomoci da se odviknem malo od slatkisa
Sto se tice treninga,pa uglavnom trcim nekih pola sata,a brzina,pa ne znam,kao neko sporo trcanje,vise dzogiranje,a puls nisam merila,inace mi je bas povisen,mislim veci je od normalnog,izmericu veceras taj drugi :)
Procenat masti u jogurtu nije presudan,za dorucak moras uneti nesto od kvalitetnih proteina u vidu belanaca(pileca prsa NE!) ,meso nemoj da przis na ulju (maslinovo se takodje termickom obradom izgubi svojstva koja ima),mozes rostilj,kuvano,uvece bez hidrata samo proteinska ishrana.
Kardio trening niskog inteziteta dugog obima,do sat vremena ..okvirno dok radis taj trening mozes nesmetano da pricas i da nisi zadihana je oko 65% od maksimalne srcane frekvence.
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: Oktobar 06, 2012, 03:06:02 posle podne »

Da bi dobila precizan ili sto detaljniji odgovor moras napisati kako se sada trenutno hranis i kako izgleda taj kardio(intezitet,obim,srcana frekvencija) ?
Pa ovako,za dorucak nemam nista odrednjeno,mislim ne mogu svako jutro da jedem isto,na primer ponekada jedem ovsene sa bezmasnim jogurtom,a ponekada integralni hleb sa semenkama i jogurt,nekada taj integralni hleb sa ella sirom i salamom od pilecih prsa...Za rucak,hm,pa posto zivim sa roditeljima,jedem to sto mama skuva,e sad npr ako je to nesto sto skuva "opasno" :P onda ne jedem to uopste,nego napravim nesto sebi,npr belo meso i neku salatu,ali ako pravi nesto manje opasno,onda jedem to,ali u manjim kolicinama...Npr. izbegavam pohovano i pomfrit,pa joj kazem da meni ne upohuje belo meso,nego ga ja ispecem na maslinovom ulju,a krompir skuvam,pa malo propecem...A vecera uvek nesto lagano,uglavnom proteinsko,a za uzine,tj medjuobroke jedem voce,uglavnom grozdje,dok ne prodje sezona,ili pojedem jednu rizanu galetu,juce sam nasla neki integralni keks sa ukusima,kupila sam od brusnice,jedan ima 54kcal , a dva su mi sasvim dovoljna,i nadam se da ce mi to pomoci da se odviknem malo od slatkisa
Sto se tice treninga,pa uglavnom trcim nekih pola sata,a brzina,pa ne znam,kao neko sporo trcanje,vise dzogiranje,a puls nisam merila,inace mi je bas povisen,mislim veci je od normalnog,izmericu veceras taj drugi :)
S pecenjem gubis odredjeni procenat zdravih ,,delova,, u odrejdenoj hrani... recimo ja belo meso i krompir uopste ne jedem peceno.. samo kuvano... Uglavnom samo kuvane bez masne namirnice.. i to je to nema filozofije
Sačuvana
SAX!
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Oktobar 06, 2012, 11:27:33 pre podne »

Ovde imas i recept za puding koji je fantastican

http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=141081.0
Sačuvana
Dunya
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Oktobar 06, 2012, 11:26:09 pre podne »

Da,to sam bas planirala :) mozes mi napisati recept za palacinke,verujem da znas :) to mi je omiljena poslastica od koje cu se najteze odvici,ali ako nadjem dobru zamenu,mozda i nece biti tako tesko :P

Uh palacinke klasicne nista ne moze da zameni ali mozes napraviti neku proteinsku verziju koja biti dosta znacila tipa;
Namutis tri belanceta stavis u to mericu i po do dve whey-a i sipas u neki kvalitetan tiganj gde ti ne treba uopste ili vrlo manje ulja ( sto se ovih palacinkica tice ja koristim Dry cooker jer ih u njemu takodje nema potrebe ni okretati ) Kad sipas smesu u tiganj stavis po zelji odozgo neke vockice tipa, borovnice, jagode, maline...kad se zapeku izvadis i to je to...

Hvala puno,probacu :)
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Oktobar 06, 2012, 11:23:34 pre podne »

Da,to sam bas planirala :) mozes mi napisati recept za palacinke,verujem da znas :) to mi je omiljena poslastica od koje cu se najteze odvici,ali ako nadjem dobru zamenu,mozda i nece biti tako tesko :P

Uh palacinke klasicne nista ne moze da zameni ali mozes napraviti neku proteinsku verziju koja biti dosta znacila tipa;
Namutis tri belanceta stavis u to mericu i po do dve whey-a i sipas u neki kvalitetan tiganj gde ti ne treba uopste ili vrlo manje ulja ( sto se ovih palacinkica tice ja koristim Dry cooker jer ih u njemu takodje nema potrebe ni okretati ) Kad sipas smesu u tiganj stavis po zelji odozgo neke vockice tipa, borovnice, jagode, maline...kad se zapeku izvadis i to je to...
Sačuvana
Dunya
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Oktobar 06, 2012, 11:09:47 pre podne »

Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Oktobar 06, 2012, 11:01:18 pre podne »

Ja sam puno citala o pojedinim suplementima koje sam smatrala da bi meni bili od pomoci,ali uvek sam nasla nesto drugo,bolje,i na kraju sam sve zapisala u telefon i htela sam da odem u pansport radnju i da dobijem misljenje nekog strucnog,ali nikako vec da odem
Pa evo,ja cu napisati kakve rezutate ja zelim da postignem,pa neka mi neko napise koji supementi bi bili najbolji. Ps. jos mesec ipo cu raditi kardio,i onda krecem u teretanu,pa bi volela da znam sta bi sada bilo dobro da koristim i sta kasnije
Hocu da skinem visak sala sa butina i bokova,a kada krenem u teretanu zelim lepu definiciju
Naravno,svesna sam da moram korigovati ishranu,nije jos savrsena,ali verujem da to ne moze odjednom,i postala sam svesna sta nije dobro,pre sam jela masno,sad sam sebi stvorila neku sliku u glavi i sada mi se gadi kada vidim masno,e sad jos kada bi za cokoladu nasla nesto sto ce me spreciti :P
I unapred hvala osobi koja ce mi dati dobar i konkretan odgovor :)
++

Sticetov 100 % Whey cokolada bi ti mogao pomoci da pa kad ti se jede nesto slatko popijes njega ili napravis neku finu poslasticu...
Sačuvana
Dunya
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Oktobar 06, 2012, 10:35:49 pre podne »

Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #46 poslato: Oktobar 05, 2012, 08:20:43 pre podne »

@Dunja   kreatin koriste i devojke, ono sto bih ti preporucila ako se odlucis na kupovinu istog je EFX kre alkalyn
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Oktobar 04, 2012, 09:31:27 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.089 sekundi sa 19 upita.