TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 11:40:23 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: TW Ripped Fuel vs. Dyma Burn Extreme?  (Pročitano 15453 puta)
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Oktobar 27, 2012, 10:08:24 pre podne »

dobro je sto si mi ovo rekla.potrudicu se da tako radim preko leta... na zalost na faksu sam ujutru(od 7 do 12-1) uglavnom i to je problem,i tako ce verovatno biti do maja :( al dobro sta sad : ) molio bih vas za savet,kako ovo da uskladim?

Nebitno je to.. Neodgovara svakom isti tajming..Ja trening sa opterecenjem uvek radim poslepodne, a ako radim kardio to je obavezno ujutru na prazan stomak..

Nije bitno kako neko radi, pa bila to ti ili ja ili neko treci- jednostavnom logikom na taj nachin postizesh maximum snage i mishicne mase, i minimum masti, shto je svima cilj nadam se. Jutarnji kardio na prazan stomak bih ostavila ljudima koji tek ulaze u trening i primarni cilj im je skidanje masti. Zashto bi neko utreniran radio jutarnji kardio na prazan stomak, sem u mazohistichke i katabolichke svrhe?
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #22 poslato: Oktobar 27, 2012, 09:42:34 pre podne »

Sto se tice vecernjeg termina pazi,jer moze izazvati nesanicu.Mada to zavisi od osobe do osobe.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #21 poslato: Oktobar 27, 2012, 08:39:28 pre podne »

kardio obicno radim ujutru...rano,tada mi najvise odgovara.i to je uglavnom brza setnja,jer od trcanja po betonu ili nekoj tvdjoj podlozi dobijam vodu u kolenu...hhm..da li je 45 min - 1h ok? uzimao bi jednu kapsulu ujutru pre setanja i jednu uvece pre treninga u teretani,da li je ovo ok? :) hvala na brzim odgovorima :)

ako ti ne ometa san onda možeš uveče popiti...

45 min do 1 h srednjim intenzitetom je sasvim ok...super... na prazan stomak?   zeleni čaj popiješ i to je to..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #20 poslato: Oktobar 27, 2012, 12:08:21 pre podne »

da, ali tvoja ishrana je maksimalno sreĂ°ena....   ;)  pretpostavljam da prosečan rekreativac nema toliko dovedenu ishranu u red, a malo kvalitetnog kardia ne samo da će pospešiti sagorevanje masti nego će i pospešiti kondiciju i opšte zdravlje ;)  

Nije uvek maksimalno sredjena jer i to se razlikuje od perioda u kojem se nalazim.A znam mnoge rekreativce koji se veoma dobro hrane i pridrzavaju pravila.Nisam protivnik kardia ali ni ne savetujem ga nesto posebno jer mislim da moze i bez njega da se odlicno napreduje.Ali ponekad kardio to da.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Oktobar 27, 2012, 12:07:52 pre podne »

dobro je sto si mi ovo rekla.potrudicu se da tako radim preko leta... na zalost na faksu sam ujutru(od 7 do 12-1) uglavnom i to je problem,i tako ce verovatno biti do maja :( al dobro sta sad : ) molio bih vas za savet,kako ovo da uskladim?

Nebitno je to.. Neodgovara svakom isti tajming..Ja trening sa opterecenjem uvek radim poslepodne, a ako radim kardio to je obavezno ujutru na prazan stomak..
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Oktobar 26, 2012, 11:00:26 posle podne »

uskladi kako god tebi najvishe odgovara, prvi slobodan tajming posle budjena iskoristi za tegove a posledji za kardio- jedi dovoljno, treniraj jako i odspavaj koliko ti je potrebno, i imash sve uslove za napredak ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Bulaja
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Oktobar 26, 2012, 10:17:36 posle podne »

Sačuvana
The important thing is positive thinking!
Budi jaci od samog sebe!
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Oktobar 26, 2012, 09:10:54 posle podne »

a zashto bi neko radio kardio ujutru- u vreme kad jede slozene hiratre, ako nije na zero carb?! pa chak i ako jeste?! Ujutru odradish tegove a uveche odradish kardio, potroshish hirate pred spavanje, a tezinnski trening odradish ujutru kad si najjachi i kad je najveca koncentracija hormona rasta u organizmu...
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Oktobar 26, 2012, 07:34:31 posle podne »

Mogao bi da praktikujes voznju bajsa u teretani ako ti ne prija trcanje...ok je pred kardio trening i kasnije pred trening sa opterecenjem...
Sačuvana
Bulaja
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Oktobar 26, 2012, 05:46:03 posle podne »

kardio obicno radim ujutru...rano,tada mi najvise odgovara.i to je uglavnom brza setnja,jer od trcanja po betonu ili nekoj tvdjoj podlozi dobijam vodu u kolenu...hhm..da li je 45 min - 1h ok? uzimao bi jednu kapsulu ujutru pre setanja i jednu uvece pre treninga u teretani,da li je ovo ok? :) hvala na brzim odgovorima :)
Sačuvana
Budi jaci od samog sebe!
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Oktobar 26, 2012, 04:45:16 posle podne »

da, ali tvoja ishrana je maksimalno sreĂ°ena....   ;)  pretpostavljam da prosečan rekreativac nema toliko dovedenu ishranu u red, a malo kvalitetnog kardia ne samo da će pospešiti sagorevanje masti nego će i pospešiti kondiciju i opšte zdravlje ;) 
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #12 poslato: Oktobar 26, 2012, 04:41:49 posle podne »

Pozdrav svima.KaD smo vec kod TW Ripped..nikada pre nisam koristio sagorevace,pa me interesuje doziranje.Da li bi bilo ok da za pocetak recimo u prvoj nedelji pijem po jednu kapsulu da bi navikao organizam itd...mislim da necu imati problema sa kofeinom koji on sadrzi,jer inace pijem kafu... a u drugoj nedelji sam mislio da uzimam jednu ujutru a jednu pre treninga.. jos jedno pitanje...da li ce sagorevaci (okvirno pitanje,ne bitno koji je sagorevac) davati bolje rezulate ako se uzimaju pre kardio treninga ili ce to ipak biti slucaj ako se uzimaju pre treninga sa tegovima? naravno...dobra ishrana,odmor i sl. se podrazumeva.... ;) hvala unapred ;)

Mozes tako sa doziranjem a sto se tice kada daju najbolje rezultate...veruj mi da ja nisamkardio radio skoro uopste u zadnjim pripremama ali sam se hranio jako dobro i trenirao sa tegovima extremno pa i rezultati nisu izostali.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Oktobar 26, 2012, 04:39:02 posle podne »

Pozdrav svima.KaD smo vec kod TW Ripped..nikada pre nisam koristio sagorevace,pa me interesuje doziranje.Da li bi bilo ok da za pocetak recimo u prvoj nedelji pijem po jednu kapsulu da bi navikao organizam itd...mislim da necu imati problema sa kofeinom koji on sadrzi,jer inace pijem kafu... a u drugoj nedelji sam mislio da uzimam jednu ujutru a jednu pre treninga.. jos jedno pitanje...da li ce sagorevaci (okvirno pitanje,ne bitno koji je sagorevac) davati bolje rezulate ako se uzimaju pre kardio treninga ili ce to ipak biti slucaj ako se uzimaju pre treninga sa tegovima? naravno...dobra ishrana,odmor i sl. se podrazumeva.... ;) hvala unapred ;)

ćao, rezultati zavise ne direktno samo od sagorevača već od toga kako ćeš da treniraš i da se hraniš...sagorevač je samo mala pomoć, u ovom slučaju da te malo pokrene i da ti taj dodatni "kick" pre treninga...

za početak možeš uzimati 2 puta dnevno po 1 kapsulu, i postepeno povećavaš do doze 2 puta dnevno po 2 kapsule....

ako štediš onda samo pre treninga, to je najbitnije

slobodno uzimaj pre svakog treninga, bilo da je teretana ili kardio, mada bih ja ubacila neki manji kardio na kraju posle tegova sa opterećenjem, npr 20-30 minuta  srednjeg intenziteta (da možeš da pričaš u isto vreme)

Sačuvana
Bulaja
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Oktobar 26, 2012, 03:50:04 posle podne »

Sačuvana
Budi jaci od samog sebe!
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Oktobar 21, 2012, 12:08:59 posle podne »

Pa sto se redukovane ishrane tice, tu nema price..to dovodim u red bas.. ali sam mislio da i pored toga uzmem barem jedno pakovanje Ripped Fuel-a, ako ce mi dati malo podsticaja na treningu..posto sam nesto smoren u poslednje vreme do radim, kao da nemam bas previse volje..sto me na kraju dovede do treninga koji nije odradjen do maximuma.. A Dyma mi je nekako davala tu volju i neku razbudjenost tokom treninga, pa se nadam da cu to dobiti i od Ripped Fuel-a..

Mozes da probas i sa kofeinom...Dyma Burn sadrzi dosta kofeina...
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.312 sekundi sa 17 upita.