TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 11:55:57 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: TW Ripped Fuel vs. Dyma Burn Extreme?  (Pročitano 15454 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #8 poslato: Oktobar 21, 2012, 12:03:38 pre podne »

Pa sto se redukovane ishrane tice, tu nema price..to dovodim u red bas.. ali sam mislio da i pored toga uzmem barem jedno pakovanje Ripped Fuel-a, ako ce mi dati malo podsticaja na treningu..posto sam nesto smoren u poslednje vreme do radim, kao da nemam bas previse volje..sto me na kraju dovede do treninga koji nije odradjen do maximuma.. A Dyma mi je nekako davala tu volju i neku razbudjenost tokom treninga, pa se nadam da cu to dobiti i od Ripped Fuel-a..

Dace ti i Ripped fuel to isto veruj mi.Nije on slab uopste i fino radi posao kada je ishrana sredjena.
Sačuvana
john doe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Oktobar 20, 2012, 10:33:27 posle podne »

Pa sto se redukovane ishrane tice, tu nema price..to dovodim u red bas.. ali sam mislio da i pored toga uzmem barem jedno pakovanje Ripped Fuel-a, ako ce mi dati malo podsticaja na treningu..posto sam nesto smoren u poslednje vreme do radim, kao da nemam bas previse volje..sto me na kraju dovede do treninga koji nije odradjen do maximuma.. A Dyma mi je nekako davala tu volju i neku razbudjenost tokom treninga, pa se nadam da cu to dobiti i od Ripped Fuel-a..
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Oktobar 20, 2012, 10:18:23 posle podne »

Posto si tesniji sa novcem najidealnije je da se trenutno oslonis na redukovanu ishranu a kad budes pri kinti ubacis u tu pricu i Dyma Burn...
Sačuvana
john doe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 20, 2012, 10:04:42 posle podne »

Jos jednom hvala na odgovoru i preporuci. Definitivno cu ga probati, pa se nadam da ce kod mene reagovati makar upola dobro kao kod tebe ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #4 poslato: Oktobar 20, 2012, 09:41:17 posle podne »

E pa super ako se Ripped Fuel pokazao dobro, posto sam ocekivao da je za nijansu losiji od Dyma-e s obzirom na cenu ;)

Iskreno meni nije bio ali drzao sam jaku dijetu.Pa opet znaj da svakome drugacije reaguje a nadam se da ce i tebi kao i meni ako ga uzmes.
Sačuvana
john doe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Oktobar 20, 2012, 03:44:07 posle podne »

E pa super ako se Ripped Fuel pokazao dobro, posto sam ocekivao da je za nijansu losiji od Dyma-e s obzirom na cenu ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2 poslato: Oktobar 20, 2012, 09:42:02 pre podne »

Osetices veruj mi a to ti kazem iz licnog iskustva jer bas za moje zadnje takmicenje u Body bilding klasiku sam prvo koristio burn pa zatim taj i iskreno da ti kazem odlicno se pokazao.Kreni od manjih doza pa vidi kako radi.
Sačuvana
john doe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 20, 2012, 12:30:23 pre podne »

Pozdrav, pre pola godine sam koristio Dyma Burn Extreme i mogu reci da je odlican sagorevac, naravno uz redukovanu ishranu i redovne treninge..ali kako sam sada malo tesniji sa novcem, interesuje me da li bi Ripped Fuel bio dobra zamena, posto sam opet nabacio koje kilo viska koje bih skinuo.. Znaci kolika je razlika u sastavu ova dva preparata i da li cu osetiti to u toku treninga, s obzirom na to da me je Burn Extreme odlicno radio u toku teninga, znaci dosta sam se znojio, a i imao sam vise volje za vezbanjem. Hvala unapred.
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.104 sekundi sa 17 upita.