TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 09:54:57 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoćne stvari bez kojih je treniranje kao proces nezamislivo. Diskusija!  (Pročitano 11408 puta)
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Novembar 15, 2012, 03:17:57 posle podne »

Slaba vajda od tog Saljica...probaj Guamovu kremu..dok su taze imas sanse, kad zastare misim da ih nista ne moze ukloniti...
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #70 poslato: Novembar 10, 2012, 09:52:32 posle podne »

Da,da,stari dobri Saljic,takodje i bademovo ulje zbog vitamina E ...masiraj to podrucje kad mazes :)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Novembar 10, 2012, 02:43:35 posle podne »

Hvala na odgovorima.

Sto se tice unosa tecnosti, dnevno popijem 4-5 litara vode, bez problema, a sto se tice vitamina c , imam onaj biotech-ov komplex vitamina i minerala,koje koristim svakodnevno,takodje mi je ishrana visoko proteinska. Pavlovicevu mast vec imam,i to mi je keva isto rekla da mazem,  a gde ima taj saljic protiv oziljaka da se kupi ,posto ovde gde sam kupovao do sad konjsku mast i gde sam uzeo lioton gel, nema tog saljica.

Nema na cemu, zao mi je sto ne mozemo vise da ti pomognemo.

Ima tu malo i genetike koja odredjuje kvalitet koze i vezivnog tkiva pa i pored toga sto si preduzeo sve sto je do tebe ipak dodje do nastanka strija. Nece te utesiti, ali to je veoma cest problem. Saljicevih losiona ima, koliko sam ja upucena, u gotovo svim apotekama, a ako ne u svim onda bar u onim bolje snabdevenim.

I mozes da, prilikom tusiranja, blago masiras kriticne delove, da pospesis malo cirkulaciju.
Sačuvana
nbg92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Novembar 10, 2012, 02:17:00 posle podne »

Hvala na odgovorima.

Sto se tice unosa tecnosti, dnevno popijem 4-5 litara vode, bez problema, a sto se tice vitamina c , imam onaj biotech-ov komplex vitamina i minerala,koje koristim svakodnevno,takodje mi je ishrana visoko proteinska. Pavlovicevu mast vec imam,i to mi je keva isto rekla da mazem,  a gde ima taj saljic protiv oziljaka da se kupi ,posto ovde gde sam kupovao do sad konjsku mast i gde sam uzeo lioton gel, nema tog saljica.
« Poslednja izmena: Novembar 10, 2012, 02:19:49 posle podne od strane nbg92 » Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Novembar 09, 2012, 11:59:26 posle podne »

Ne moze se mnogo toga uraditi po pitanju strija, dobro je sto se sa vremenom manje vide ( izblede i ne budu crvene ). Koristi masne kreme ( Pavloviceva mast moze da pomogne ), saljicev Strijet, uzimaj vitamine...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Novembar 07, 2012, 11:58:14 posle podne »

Proteinska ishrana + vitamin c, eventualno suplementacija kolagen c, najvažnije hidriranost kože, unos tečnosti, mleko za telo hidratantno.
Maži sa melemom šaljić protiv ožiljaka...
Sačuvana
nbg92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Novembar 07, 2012, 11:27:47 posle podne »

Drugari imam jedno pitanje. Jel postoji neka tecnost,krema,gel , bilo sta to bih mogao da mazem na strije koje su mi iskocije izmedju grudi i ramena i u predelu tricepsa ?
Nisam ni na kakvoj hemiji, i ne znam zasto mi se koza tako odjednom ,,pocepala,, , mislio sam da ce mi se povuci, a ja kako treniram samo mi se sire sve vece i deblje crte. Treniram oko 4 god i nikad nisam imao sa tim problema, i nije mi jasno zasto mi se to desava, kad nije bilo naglog rasta misica da bi mi se koza odjednom razvukla.
Jel neko uspeo da spreci sirenje strija jer je meni to bas odvratno, i ako jeste, kako ?

hvala
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Novembar 02, 2012, 10:50:39 posle podne »

To se vec podrazumeva, zvanicna medicina na prvom mestu pa onda alternativa.
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #63 poslato: Oktobar 31, 2012, 10:32:47 posle podne »

Uvek treba prvo iscrpeti ove konvencionalne metode, pa ako bas nista ne pomaze... Onda idu ove alternativne. Meni je za kicmu npr pomoglo kod hiroprakticara kao jedan vid alternativne medicine, zato sto od konvencionalnih metoda nisam imao pomaka. Dok kolena jos uvek lecim konvencionalno kod sportskog lekara, jer ima pomaka.
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Oktobar 31, 2012, 09:18:31 posle podne »

Ja nemam nista protiv alternativne medicine, dosta cesto bude uspesnija od savremene medicine, i jedino mi smeta nedostatak podataka vezanih za to sto ona radi. Logicno je da, kad vec daje rezultate, njen rad treba potkrepiti dokazima. U svakom slucaju, treba prvo dobro proveriti pa tek onda odbaciti jednu takvu mogucnost.
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #61 poslato: Oktobar 31, 2012, 08:04:11 posle podne »

Cudno je to, da tako brzo resava probleme sa ligamentima kontam bila bi pretrpana sa fudbalerima iz svih svetskih liga.. Ovde na sajtu stoji samo MAIL x)  To jos nisam video da lekar koristi za kontakt mail umesto telefona, adrese bla bla haha.. Mora se priznati misterija full :D
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Oktobar 31, 2012, 04:09:46 posle podne »

Naravno. To sam i rekao. Nikako se sam ne bih usudio da dam konačni zaključak (genije/prevarant) jer sam svestan toga da nemam pojma šta se tu dešavalo i koje su se igre igrale.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #59 poslato: Oktobar 31, 2012, 10:05:21 pre podne »

Slazem se da ovde ima neceg sumnjivog ali mi to ne znamo za sigurno vec samo pretpstavljamo zar ne?
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Oktobar 31, 2012, 02:50:40 pre podne »

Ne možete da gledate tako na to. Slažem se sa PeĂ°om potpuno. I o5 ističem -koliko god vi smatrali genijalnom ili ne- ako se petljala sa stem ćelijama to povlači mnoga pitanja.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #57 poslato: Oktobar 31, 2012, 01:22:28 pre podne »

Cinjenice su tu,tj. rezultati govore za sebe...Zena je izlecila veliki broj TOP svetskih fudbalera,pogotovo iz Engleska 4 najbolja kluba.Svi oni su posle tog trermana igrali u utakmice u Ligi Sampiona i Premier ligi,sto znaci da doping sredstva nije koristila ili ako jeste onda su to sredstva koja jos ne mogu biti otkrivena.Ako je necije zdravlje u pitanju a pomoc dolazi bez nanete stete nekoj drugoj osobi onda sam ja uvek za tako nesto,tacno i da krade ljudsku Placentu,pomaze nekom da ozdravi cak i da joj je jedini motiv novac.

Da je Ronaldo imao nekog kao sto je Marijana verovatno bi bio najbolji fudbaler u istoriji igre,ali posto nije uspeo da resi problem sa kolenima nije ni postigao ono sto je mogao...
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 17 upita.