TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398268 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 14, 2024, 06:31:00 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kombinacija suplemenata - za danas  (Pročitano 19661 puta)
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Decembar 08, 2012, 03:59:12 posle podne »

Pa ako ne morash da suzbijash libido verujem da je dobar trip ;) u suprotnom vozi na nervozu ;)

Zato pre upotrebe konsultovati se sa partnerom i pripremiti ga psihicki na izlive libida :)

e da, ti si mushko, tu zna da kochi druga strana :) elem, da se vratimo na temu :)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
pedjoni986
Gost
« Odgovor #39 poslato: Decembar 08, 2012, 03:55:32 posle podne »

Pa ako ne morash da suzbijash libido verujem da je dobar trip ;) u suprotnom vozi na nervozu ;)

Zato pre upotrebe konsultovati se sa partnerom i pripremiti ga psihicki na izlive libida :)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Decembar 08, 2012, 03:43:02 posle podne »

Boost od tribulusa mogu osetiti samo osobe sa deficitom testosterona, nebitno kojih su godina, ovako je cisto bacanje para,i PURE placebo efekat

Pa mene bash i ne radi...

U nekom tamo postu rece da te radi,kako te to sad ne radi ? :D Tebe bi bas trebao da radi ;)

nishta preterano, nervozna sam najstrashnije i napredujem sjajno ali nikakva extremna promena, verovatno nisam dovoljno natripovala da me odradi i placebo ;)

Ja sam od tribulusa ranije samo dobijao na raspolozenju i pojacan mi bio libido, u teretani mi je neki drugi suplement i opste stanje organizma ^radilo^ bolji posao..Ovako od tribulusa sam osetio kick za svakodnevnicu i lepse sam spavao, i bio raspolozeniji za sve dnevne i nocne aktivnosti :) Tako da u skorije vreme nemam potrebu za njim,ima kvalitetnijh suplemenata, mozda kad predjem 30tu ,ko zna,ko to zna ;)

Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
pedjoni986
Gost
« Odgovor #37 poslato: Decembar 08, 2012, 03:25:43 posle podne »

Boost od tribulusa mogu osetiti samo osobe sa deficitom testosterona, nebitno kojih su godina, ovako je cisto bacanje para,i PURE placebo efekat

U nekom tamo postu rece da te radi,kako te to sad ne radi ? :D Tebe bi bas trebao da radi ;)

nishta preterano, nervozna sam najstrashnije i napredujem sjajno ali nikakva extremna promena, verovatno nisam dovoljno natripovala da me odradi i placebo ;)

Ja sam od tribulusa ranije samo dobijao na raspolozenju i pojacan mi bio libido, u teretani mi je neki drugi suplement i opste stanje organizma ^radilo^ bolji posao..Ovako od tribulusa sam osetio kick za svakodnevnicu i lepse sam spavao, i bio raspolozeniji za sve dnevne i nocne aktivnosti :) Tako da u skorije vreme nemam potrebu za njim,ima kvalitetnijh suplemenata, mozda kad predjem 30tu ,ko zna,ko to zna ;)
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2012, 03:33:01 posle podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Decembar 08, 2012, 12:32:07 posle podne »

Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #35 poslato: Decembar 08, 2012, 10:02:01 pre podne »

Mislio sam generalno, ali strpljiv sam, doći će sve na svoje. Od trib-a ne očekujem nešto, uzimam ga onako pošto sam ga dobio za DŽ, pa da probam hoće li išta djelovati na mene.

ako nisi zadovoljan rezultatima generalno onda mora sve da se sagleda... kompletna ishrana, tvo trening, intenzitet treninga, suplementacija.  Možda postoje greške za koje nisi ni svestan.
Najbolje je ako zapisuješ... vrlo brzo ćeš videti šta ti najviše odogvara ako budeš pratio na taj način. Nije teško, samo treba imati volje... 5 minuta pred spavanje ispišeš šta si sve pojeo i kako si trenirao... a dodatno, imaćeš mnogo veću samokontrolu jer ćeš sve morati da zapisuješ ;)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Decembar 07, 2012, 08:25:14 posle podne »

Ja sam pre godinu dana dobio od drugara T3 tribulus,75o mg,(8o % steroidnih saponina),i u kombinaciji sa jos nekim stvarima koje sam tada uzimao sam imao napredak,snaga i mis. masa. Ali sam imao nevidjeni problem ujutru... :-\
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #33 poslato: Decembar 07, 2012, 08:08:51 posle podne »

Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Decembar 07, 2012, 08:02:47 posle podne »

Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Decembar 07, 2012, 07:25:46 posle podne »

javi i meni kad osetiš razliku, da znam i ja sledeći put šta da očekujem  ;D
Sačuvana
Arbeit macht frei.
dyordye
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Decembar 07, 2012, 06:32:14 posle podne »

Mislim da je greška samo ako se on uyima sam i od njega očekuje veći pomak.Ali ako se ukombinuje sa proteinom,kreatinom,omegom itd...uveren sam da će reyultati biti dobri.Ne može se samo od jednog suplementa očekivati nešto.Generalno od NO reaktora može ali i to je samo neki kratak period i onda opet ništa.

Pa koristim i protein i kreatin, Omegu ne koristim trenutno, nestalo mi, čekam da doĂ°e from America, treba ovih dana..

Onda je ok jer moraju sve kocke da se sklope kako bi zaista bilo napretka.Vitamini i minerali su isto jako bitni.

Pijem već Opti-Men, a cura mi je kupila Animal Pak, tako da ću sada njega uzeti da probam, da vidim koji je bolji..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #29 poslato: Decembar 07, 2012, 05:04:07 posle podne »

Mislim da je greška samo ako se on uyima sam i od njega očekuje veći pomak.Ali ako se ukombinuje sa proteinom,kreatinom,omegom itd...uveren sam da će reyultati biti dobri.Ne može se samo od jednog suplementa očekivati nešto.Generalno od NO reaktora može ali i to je samo neki kratak period i onda opet ništa.

Pa koristim i protein i kreatin, Omegu ne koristim trenutno, nestalo mi, čekam da doĂ°e from America, treba ovih dana..

Onda je ok jer moraju sve kocke da se sklope kako bi zaista bilo napretka.Vitamini i minerali su isto jako bitni.
Sačuvana
dyordye
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Decembar 07, 2012, 04:17:34 posle podne »

Sačuvana
dyordye
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Decembar 07, 2012, 04:08:14 posle podne »

Taj je dobar tribulus ali maximus je odličan.

Ma sve sam ja to fino iskombinovao, i ishranu doveo u red, i opet ne primjetim neku razliku na sebi i nakon mjesec dana..
Ne znam šta je u pitanju..

misliš generalno, ili misliš samo na razliku sa korišćenjem i bez korišćenja tribulusa?

Ako je ovo drugo onda su definitivno tvoje godine :) osetićeš kasnije...   isto kao i Q10... (iako ova dva suplementa nemaju veze jedan sa drugim)  - kome je deficitaran, dobiće krila kad krene da pije... a to su ljudi uglavnom preko 35-e. A kome nije, kao npr meni, ne osetim ništa.

Mislio sam generalno, ali strpljiv sam, doći će sve na svoje. Od trib-a ne očekujem nešto, uzimam ga onako pošto sam ga dobio za DŽ, pa da probam hoće li išta djelovati na mene.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #26 poslato: Decembar 07, 2012, 03:11:27 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 18 upita.