TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398248 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 14, 2024, 07:29:32 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 55 56 [57] 58 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vasa vecera...?  (Pročitano 183769 puta)
Stefan991
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Decembar 23, 2012, 09:52:23 pre podne »

Uhh moram da krenem da jedem,inace jadi...Nego kako se vi snalazite u danima kada nemate trening,to je u mom slucaju nedelja kada ceo dan presedim u kuci?Jel tada smanjite unos UH?
Hvala na odgovorima!

Proteine nemoj da smanjujes jer rastes dok odmaras kao ni masti a za hidrate moras sam da vidis.Ja recimo moram da smanjim hidrate za nekih 100gr u dane pauze jer imam mnogo manje potrebe za njima i znao sam da se umastim kad unosim istu kolicinu.
Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Decembar 23, 2012, 09:01:48 pre podne »

Uhh moram da krenem da jedem,inace jadi...Nego kako se vi snalazite u danima kada nemate trening,to je u mom slucaju nedelja kada ceo dan presedim u kuci?Jel tada smanjite unos UH?
Hvala na odgovorima!
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
pedjoni986
Gost
« Odgovor #24 poslato: Decembar 23, 2012, 02:05:35 pre podne »

Gledam ove predloge obroka za veceru i cudim vam se...Ja posle treninga jedem sto manje,msm ja sam utripovao da ako jedem dosta posle treninga,narocito UH,da cu da se ugojim kao prase!  ;D Svaka vama cast kad toliko jedete a ne ugojite se (mislim na salo da ne dobijete).Ja trenutno pokusavam da odrzim trenutnu masu,i stvarno me uvece grize savest bilo sta da pojedem!

Takvom logikom ides nazad,a ne napred, i to malo sto si steko upropastices ovim razmisljanjem.. Posle treninga da jedes sto manje ? Koja logika ako si telo stresirao i napravio mu katabolizam ? Dakle na red dolazi dizanje tela iz mrtvih i prehrana,a ne gladovanje, misic ce pasti,metabolizam biti spor , i bices i dalje mlitav kao baba djurdja
Sačuvana
Stefan991
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Decembar 22, 2012, 11:55:50 posle podne »

Gledam ove predloge obroka za veceru i cudim vam se...Ja posle treninga jedem sto manje,msm ja sam utripovao da ako jedem dosta posle treninga,narocito UH,da cu da se ugojim kao prase!  ;D Svaka vama cast kad toliko jedete a ne ugojite se (mislim na salo da ne dobijete).Ja trenutno pokusavam da odrzim trenutnu masu,i stvarno me uvece grize savest bilo sta da pojedem!

Bitno je sta jedes a ne kad.Ako je obrok recimo 200g piletine i salata sa maslinovim neces se ugojiti ni u ponoc da jedes.I treba dosta da jedes nebitno da li si na masi ili na nekoj dijeti.Ti ako ne jedes dovoljno dzaba treniras a pogotovo to da ne jedes nista posle treninga je katastrofa.Ja posle treninga trpam bagerom meso i pirinac u sto vise obroka...
Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Decembar 22, 2012, 11:04:13 posle podne »

Kakve veze ima ako jedes uvece?Ako neces da se ugojis nemoj da preteras sa kalorijama.
Sačuvana
"In the land of the blind, the one-eyed man is king"
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Decembar 22, 2012, 10:43:47 posle podne »

Spagete proprzene sa jajima i paradajiz iz flase ....
Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Decembar 22, 2012, 10:30:24 posle podne »

A ja samo kupus salatu!  :(
Sačuvana
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #19 poslato: Decembar 22, 2012, 09:59:46 posle podne »

Tanjir makarona i komad masne prasetine sa hljebom.
Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Decembar 22, 2012, 09:25:47 posle podne »

Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Decembar 20, 2012, 11:02:08 pre podne »

19h obrok broj 5. (da kazemo vecera)
2oo grama svinjetine sa malo susama ispeceno u konv. pecnici,puna cinija kupusa,feferone,
22h.obrok broj 6.
15o gr. Elle,merica mic.kazeina,2-3 gr. cimeta (pola kesice),malo vode.
Sačuvana
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #16 poslato: Decembar 19, 2012, 07:55:19 posle podne »

Cela salama od 400 grama, beli hljeb i šnjita eurokrema.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #15 poslato: Decembar 19, 2012, 05:38:40 posle podne »

Večera je svima uglavnom problem jer tada kod većine ljudi nastupa ta kriza šta jesti i ukoliko niste teški fanatik onda se pada u iskušenja.Ali i nije sve uvek tako crno i uvek kažem ne treba biti rob svoga tela i težiti ka nekim teškim odricanjima već ponekad sebi malo treba dati oduška.Ovo se naravno odnosi ukoliko niste na definiciji već u nekom periodu takozvane off sezone ili evo baš kao sada za praznike.Naravno nikako ne savetujem prežderavanja i totalno zamenu ishrane nekim glupostima već samo ponekad malo popuštanje radi sebe da i vi uživate u onome što zaista i volite.
Sada slede praznici evo i danas je sv Nikola pa i tu će biti jela i pića ali umereno.I najbitnije ne prekidati sa treninzima.
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #14 poslato: Decembar 19, 2012, 11:09:27 pre podne »

Meni je vecera uvek bila veliki problem,jer ne budem preterano gladna,pa ne valja ni da je preskocim,a kad nekad sednem onda preteram  :)

Sada sam se ustalila da mi zavrsi poso Whey protein,naravno kada ga imam.A ako ne onda najcesce uzmem malo Mladog sira,i neko meso 100-200gr,kao sinoc (jes da mi je sinoc izbor pao na suvo meso,ali dobro imam i ja dusu   :D ).Cesto uzmem za veceru samo ovaj sir i posle toga grickam neko kostunjavo voce i to je to...
Sačuvana
Be Happy!!!
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #13 poslato: Decembar 18, 2012, 08:52:00 posle podne »

Bice supa sa komadicima svinjetine, 2 pileca bataka sa karabatakom i komad svinjetine i hljeb.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #12 poslato: Decembar 18, 2012, 08:47:45 posle podne »

Nakon zakasnelog treninga vecera now: 150 gr teletina, punjena paprika golema, krompir 60,70 gr integralni hleb 30tak gr
Later @ night izdinstan crni luk sa sargarepom i usitnjenim komadima piletine oko 200 gr i kupus salata do otkaza
« Poslednja izmena: Decembar 18, 2012, 08:52:22 posle podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
Stranice: 1 ... 55 56 [57] 58 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.089 sekundi sa 17 upita.