| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #63 poslato: Februar 11, 2008, 02:58:10 posle podne » |  | 

meni je ukradeno 2 broja u teretani... odnela sam momcima u teretani dobronamerno i nikad ih vise nisam videla    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MAXX | 
								|  | « Odgovor #62 poslato: Februar 11, 2008, 02:21:32 posle podne » |  | 

Nema ga trenutno na trafikama jer je poslednji broj povucen iz prodaje, posto novi broj izlazi do kraja meseca. Inace prodaje se na Stampinim i Futurinim kioscima, kao i kod kolportera.  |  
						| 
								|  |  
								| « Poslednja izmena: Februar 11, 2008, 02:23:46 posle podne od strane MAXX » |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dule Indijanac 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #61 poslato: Februar 11, 2008, 01:50:04 posle podne » |  | 

Bas sam obisao danas 3-4 trafika, i niko nema MAXX , jel ima neko ideju da li ima sanse da se negde nadje u Novom Sadu ? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| CTEBAH | 
								|  | « Odgovor #60 poslato: Februar 10, 2008, 05:26:45 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 "...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."Klikni ovde |  |  | 
	| 
			| 

| MAXX | 
								|  | « Odgovor #59 poslato: Februar 09, 2008, 05:16:53 posle podne » |  | 

Dobro si skontao    Danas i sutra se pakuje, u ponedeljak se salje svima koji su narucili. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TeH FiLiP | 
								|  | « Odgovor #58 poslato: Februar 09, 2008, 05:08:39 posle podne » |  | 

Ovaj vikend  salje ako sma dobro skonto |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 BRING IT ON BAYBE   |  |  | 
	| 
			| 

| CTEBAH | 
								|  | « Odgovor #57 poslato: Februar 09, 2008, 03:28:19 posle podne » |  | 

maxx dude, ja narucio jos 01.02.2008. hoce biti to skoro ili sta ?     posto mi jos nista nije stiglo...    Pozdrav    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 "...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."Klikni ovde |  |  | 
	| 
			| 

| MAXX | 
								|  | « Odgovor #56 poslato: Februar 07, 2008, 10:09:05 pre podne » |  | 

Da, tako je. Medjutim, posto je preostalo svega jos 4-5 primeraka broja 1, veoma brzo ce se ponuda promeniti u 5 brojeva za 700 din (naravno, sa placenim troskovima slanja, kao i do sad). Za one koji su do sada porucili ceo komplet izdanja sve je rezervisano i odvojeno, i do vikenda ce biti poslato. Ujedno, hvala svima na interesovanju! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #55 poslato: Februar 07, 2008, 09:10:32 pre podne » |  | 

I sto kaze MAXX,to je cena sa postarinom.Stvarno extra |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| nokidude | 
								|  | « Odgovor #54 poslato: Februar 06, 2008, 04:09:40 posle podne » |  | 

sve  u kompleu ti je 6 brojeva 800din, a pojedinacno 150din. Novi brojevi na trafici kostaju 250din.Uzmi sve neces se pokajati
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #53 poslato: Februar 05, 2008, 07:46:47 pre podne » |  | 

Jel na mail redakcije da naruchim casopise?i jel moze da se naruci broj pojedinacno il mora sve u kompletu.. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Mladen Jovanovic 
								Zainteresovan član      Van mreže 
								dipl. kondicioni trener

| 
								|  | « Odgovor #52 poslato: Februar 04, 2008, 11:00:31 posle podne » |  | 

Maxx, jesi dobio moj mail?  Ja pripremam jedan clanak na engleskom 'Concurrent strategies' koji bi trebao da se bavi problematikom dizajna konkurentnih porgrama (ala westside, TIER i sl.). Reci mi kakav clanak ti treba... mozda imam nesto u arhivi   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 If you start with a poor assumption, you reach a poor conclusion! |  |  | 
	| 
			| 

| dule_jovanovic 
								Član početnik    Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #51 poslato: Februar 04, 2008, 08:26:17 posle podne » |  | 

Zaista <MAXX> je jedan od najboljih casopisa koji je izasao na ovim nasim prostorima jos od davne 1984. godine kada se pojavio casopis <Karate bilder> mozda i prvi casopis u nas sa slicnom tematikom. Hvala izdavacima na entuzijazmu i darezljivosti. Kako vidim planiraju nove brojeve. Zelim im mnogo uspeha i dugovecnost! NAJBOLJI SU!
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	|  | 
	|  |