TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399833 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 02:57:57 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Mala Pomoc  (Pročitano 12080 puta)
BaneMajstor
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Februar 03, 2013, 04:06:21 posle podne »

Pa recimo do 4000-5000....
Sačuvana
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Personalni trener FISAF International

Fitness Portal
« Odgovor #4 poslato: Februar 03, 2013, 04:05:37 posle podne »

Koliko para si spremio za protein?
Sačuvana
BaneMajstor
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Februar 03, 2013, 04:00:36 posle podne »

Male tezine druze(ne snaga,vec izdrzljivost :),ne volim da uzmem recimo  70kg na bendzu i da guram 6-7 puta,ovako koristim manje tezine bar do one tezine koja mi odgovara da uradim 10-12 ponavljanja u 3-4 serija dge osecam da je grudni misic pogodjen,naravno u poslednjoj se trudim da uradim i vise......Takodje tu spadaju,razboj,vratilo i sve vrste trbusnjaka od onihi na vratilu do onih na kosoj klupi,sklekovi i druge stvari sa gumama...sto sre tice whey proteina msm da bi mi trebalo bar 2 unosa tokom dana...ako je unos whey-a 2gr po telesnoj masi,na mojih 71 to bi bio dnevni unos od 140+gr....msm da bi mi falile barem 2 doze sejkera.....e sad, koj whey protein vi preporucujete?...Od suplementa ukoliko se u suplemente ubraja dekstroza to sam koristio posle treninga jedino...
« Poslednja izmena: Februar 03, 2013, 04:04:05 posle podne od strane BaneMajstor » Sačuvana
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Personalni trener FISAF International

Fitness Portal
« Odgovor #2 poslato: Februar 03, 2013, 03:45:55 posle podne »

Trening snage sa malim tezinama ... vrlo zanimljivo!

Whey ti je najsigurniji dodatak ishrani. Sigurno ga vise od polovine ljudi ovde koristi. Unos whey-a na dnevnoj bazi zavisi od tvoje ishrane. Ti moras da znas sta jedes i koliko to ima proteina. Samo na osnovu toga ces moci da odredis sebi da li ti treba jedna merica whey-a ili dve dnevno... a mozda cak ni jedna!

Nacin konzumacije: merica, merica ipo sa vodom posle treninga.
Sačuvana
BaneMajstor
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Februar 03, 2013, 03:28:44 posle podne »

Pozz,
Nov sam ovde,bavim se fudbalom i redovno idem u teretanu,skoro 2 godine.....treniram 5 dana u nedelji od kojih su subota i nedelja dan za odmor.Treninzi se sastoje iz jednog dana u teretani,kompletno telo sa maliim tezina(trening snage) dok seledeci je kardio trening i tako do petka(sredio sam ishranu koliko god je to moguce)....Interesuje me uzeo bi whey protein pa me zanima da li bi imalo neke posledice po mene i zanima me koji bi bio nacin konzumacije posto  sam procitao da ide 2gr po telesnoj tezini,ja sam visok 1.80 i tezak 71kg...

Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.08 sekundi sa 17 upita.