TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 06:31:14 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pedja pomagaaaaaaaaaaaj!!  (Pročitano 15159 puta)
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 26, 2013, 07:20:28 posle podne »

Pozz, obracam se tebi Pedja jer sad nemam kom drugom. Moja doktorka je neka poremecena osoba, 4x me vraca za razlicitom dijagnozom i razlicitom terapijom. Naime o cemu se radi, zadnjih 6 meseci muci me povreda ramena i to me boli tacno gde se spaja triceps i zadnje rame. Prvi put kad je poceo bol, ja odmorim 3-4 nedelje, bol prestane, krenem da vezbam lagano sa malim kilazama, odradim 2 nedelje treninga i vrati mi se povreda i tako tacno 4-5x do danas. Znaci 2 nedelje mi ne bude nista, i onda od ponedeljka krene da me boli i ne mogu da radim. Doktorka mi je postavljala 4 razlicite dijagnoze( rotatorna manzetna, neka spojnica, ne znam nisa sam vise) isao sam na terapiju(pustali su mi neke struje kroz rame i mazali fastum gel). Danas mi je opet zakazala istu terapiju jos 10 dana+ mi je ubacila vezbe da radim. Ali meni ni za promil nije bolje. Mazao sam apsolutno sve moguce kreme koje je moguce naci na trzistu da ne nabrajam. Da li mozes da me posavetujes kako da resim ovaj dosadni problem? Hvala ti mnogo
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.075 sekundi sa 18 upita.