TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398299 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 17, 2024, 04:26:40 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: moj napredak 19.godina  (Pročitano 4670 puta)
Sayberman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: April 04, 2013, 04:04:30 posle podne »

Ne brini,od ovog napisanog se neces umastiti...ljudi se umaste od lose hrane i neaktivnosti,a ne od dobrih sups-a...  ;)
Nadam se , ne bih voleo da dobijem na kilazi :)) videcemo hvala vam puno
Sačuvana
No pain, no gain !
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: April 03, 2013, 11:08:15 posle podne »

Ne brini,od ovog napisanog se neces umastiti...ljudi se umaste od lose hrane i neaktivnosti,a ne od dobrih sups-a...  ;)
Sačuvana
Sayberman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: April 03, 2013, 10:17:51 posle podne »

Whey,kreatin i multivitamin. Msm da se lagano uklapas sa 6k mesecno.
Okej , potrudicu se da vidim to , uzecu verovatno , samo me interesuje koliko cu da dobijem na kilazi ? Jer iskreno ne bih ja voleo da dobijem na kilazi , toliko se trudim da skinem te kg na 80...
Sačuvana
No pain, no gain !
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: April 03, 2013, 07:26:34 posle podne »

Whey,kreatin i multivitamin. Msm da se lagano uklapas sa 6k mesecno.
Sačuvana
Sayberman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: April 03, 2013, 05:54:47 posle podne »

Promena je bas uocljiva,dopada mi se,i slazem se sa Nikolom da je za to zasluzan tvoj trud i rad,a manje AC. Dobio si dosta dobrih saveta,da ne preteras sa rezanjem,naguraj malo  misica...postepeno povecavaj kalorije,unos proteina,uh i masti,prati kako napredujes,i sta god te zanima,pitaj...  :)
Okej , hvala puno .
Mozete mi reci samo za koju ste vi varijantu , imam budzet od 6000 din za sledece suplemente. pa sta predlazete za te pare ?@pedjoni je lepo napisao , videcu sta mi drugi kazu sve pa da iskombinujem nesto.
Koji je vas predlog da li da menjam nesto sto se treninga tice ili da nastavim kako sam i do sada radio ?
Povrce stvarno ne volim da jedem i nikako mi ne ide ni na silu ne mogu ... voce sam slabije jeo al sam skorije poceo da jedem od muke kad ne jedem nista xD , trudicu se i dalje da idem da guram .
Moj trening je bio 3 dana pa 4dan pauza ,
1. dan grudi biceps
2. dan ledja triceps
3.dan ramena noge
Posle svakog treninga trcao sam od 33 minuta pa do 45 minuta na traci tempom od 8,5 km do 10,5 km , otrpilike po treningu od 5,4km do 7 km .
4.dan nista ne radim potpuno odmaram nekad se desi odem na bazen ali retko . HVALA VAM JOS JEDNOM SVIMA !
Sačuvana
No pain, no gain !
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: April 03, 2013, 05:50:39 posle podne »

Promena je bas uocljiva,dopada mi se,i slazem se sa Nikolom da je za to zasluzan tvoj trud i rad,a manje AC. Dobio si dosta dobrih saveta,da ne preteras sa rezanjem,naguraj malo  misica...postepeno povecavaj kalorije,unos proteina,uh i masti,prati kako napredujes,i sta god te zanima,pitaj...  :)
Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: April 03, 2013, 05:17:38 posle podne »

Krealkalyn je isto kreatin, samo PH neutralan. Ne navlači vodu (sto je u tvom slučaju odlicno). I ne stvara stomačne tegobe. I pise da je 5 puta jaci od monohidrata. Ali to je sada diskutabilno ...
Sačuvana
Sayberman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: April 03, 2013, 05:07:56 posle podne »

Ma daj bro, koju kilazu ces dobiti od whey-a ,hahaha,nemoj uopste da se tripujes, kilaza koju dobijas sigurno nece biti od whey-a, nego od celokupnih kalorija na kraju dana, tj zavisno od toga kakve su ti kalorije.. Tako da se ne sekiraj uzmi whey i neki krealkalin ,ne moras monohidrat, i neki multivit i ostalo ulozi u hranu i idi lagano postepeno, podizi kalorije i gledaj kako ti telo reaguje,nemoj odjednom da se prezderavas.
Okej , videcu za ovaj whey da uzmem , a taj krealkalin sta mu to dodje ? nisam bas iskusan sa preparatima ...  ? koliko mi sve to para dodje ukupno :) ? hvala ti još jednom za sve i naravno ovako brze odgovore
Sačuvana
No pain, no gain !
pedjoni986
Gost
« Odgovor #9 poslato: April 03, 2013, 05:04:49 posle podne »

Ma daj bro, koju kilazu ces dobiti od whey-a ,hahaha,nemoj uopste da se tripujes, kilaza koju dobijas sigurno nece biti od whey-a, nego od celokupnih kalorija na kraju dana, tj zavisno od toga kakve su ti kalorije.. Tako da se ne sekiraj uzmi whey i neki krealkalin ,ne moras monohidrat, i neki multivit i ostalo ulozi u hranu i idi lagano postepeno, podizi kalorije i gledaj kako ti telo reaguje,nemoj odjednom da se prezderavas.
Sačuvana
Sayberman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: April 03, 2013, 05:03:06 posle podne »

Pazi ako nastavis da se deljas, izgubices dosta formu i postaces samo jedan mrsav covek, ja bih ti predlozio da ides lagano sa lean masom i da poradis malo na uvecanju miisicnih skupina, pa onda ce i forma izgledati bolja, i bolje ce samim tim i stomak izgledati.
Care , ja sam se razmišljao za whey neki ... video sam neki od 5500 6000 dosta je okej ... ali mene strah da ne dobijem na kilaži to mi je frka mnogo ... ja bih da isteram kilažu na 80 kg i tu da mi bude tkao , pošto sad imam 84...
А шта од суплемента да убацим ?

Treba ti samo whey bilo koji za koji imas lovu, neki kreatin/alkalin ili No reaktor da te pogura, i multivit.komplex, i to je sve.. I ostalih 95% zavisi od ishrane i tvojeg treninga ;)
Sačuvana
No pain, no gain !
pedjoni986
Gost
« Odgovor #7 poslato: April 03, 2013, 04:59:39 posle podne »

Pazi ako nastavis da se deljas, izgubices dosta formu i postaces samo jedan mrsav covek, ja bih ti predlozio da ides lagano sa lean masom i da poradis malo na uvecanju miisicnih skupina, pa onda ce i forma izgledati bolja, i bolje ce samim tim i stomak izgledati.

Treba ti samo whey bilo koji za koji imas lovu, neki kreatin/alkalin ili No reaktor da te pogura, i multivit.komplex, i to je sve.. I ostalih 95% zavisi od ishrane i tvojeg treninga ;)
Sačuvana
Sayberman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: April 03, 2013, 02:25:45 posle podne »

Sačuvana
No pain, no gain !
pedjoni986
Gost
« Odgovor #5 poslato: April 03, 2013, 01:48:04 posle podne »

Sačuvana
Sayberman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: April 03, 2013, 12:38:45 posle podne »

Pa nije suplement skinuo kilograme, ti si svojim trudom skinuo sopstvene kilograme! Previse se oslanjas na njih. Cak ti i post pocinje sa 'animal cuts..'
Iskreno , mnogo vise sam ja zasluzan licno svojim treningom i ishranom nego AC. Nego cisto kazem da ljudi znaju da sam koristio to . Prvo sto mi je pomogao oko motivacije , a i dosta energije tokom treninga sam imao , videcemo sutra bez njega kako je ... Moze neki predlog sta sledece uzeti ? sta raditi ?
Sačuvana
No pain, no gain !
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Personalni trener FISAF International

Fitness Portal
« Odgovor #3 poslato: April 03, 2013, 12:33:12 posle podne »

Pa nije suplement skinuo kilograme, ti si svojim trudom skinuo sopstvene kilograme! Previse se oslanjas na njih. Cak ti i post pocinje sa 'animal cuts..'
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.217 sekundi sa 18 upita.