TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398299 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 17, 2024, 08:35:03 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nikola . pomozite ..  (Pročitano 5235 puta)
PlaviDiv
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

sve je u brojkama ...

« Odgovor #9 poslato: April 07, 2013, 08:57:35 posle podne »

to je sve lepo ako neki dugorocan plan. ali ti nemas misice koje ces da cuvas sa tim fazonima koje si nabrojao gore i suplmentima tako da ti od toga nista ne treba samo smanji hranu!
ja racunam u kcal,i to ispada ispod proseka koji trosim svaki dan,unosim 20%manje kcal nego sto mi je dnevni unos
Sačuvana
DusanMilosevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

it never get easier you just get stronger!

« Odgovor #8 poslato: April 07, 2013, 08:45:50 posle podne »

ma ja ti kazem samo zato sto sam ja sa drugarom krenuo u teretanu u isto vreme ja sam trebao da se ugojim a on da smrsa slican slucaj kao tvoj. i posle 5 meseci je vec lepo izgledao a decko nije koristio ni whey! a kamoli se pridrzavao strogo necega tako da nemoj da se opterecujes toliko.! ozb ti kazem samo manje jedi i zdravo i vredno treniraj odmaraj vikendom i za 6 meseci ces biti duplo bolji
Sačuvana
DusanMilosevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: April 07, 2013, 08:42:51 posle podne »

to je sve lepo ako neki dugorocan plan. ali ti nemas misice koje ces da cuvas sa tim fazonima koje si nabrojao gore i suplmentima tako da ti od toga nista ne treba samo smanji hranu!
Sačuvana
PlaviDiv
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

sve je u brojkama ...

« Odgovor #6 poslato: April 07, 2013, 08:42:06 posle podne »

nije mi  jasno zasto ljudi koji hoce da smrsaju 20,30 kila se zamlacuju sa tim fazonima po 70 g pirinca i takvih nebuloza. jedi manje brate ne mozes jesti 2 kile hrane dnevno i ocekivati da mrsavis. jedi zdravo i javi se za nekih 6 meseci kad budes smrsao 20 kila kakvi suplementi. tipa bcaa sagorevaci. whey ti je vise nego dovoljan a i to ne znam sta ce ti ako lepo jedes ribu piletinu ma bilo koje meso. ne zaludjuj se toliko sa tim stvarima a i svi se sete sad pred leto! :@
a i to tipa jedem u 15:30, 17:25 21:45 su nebuloze!! nisi robot nit mozes tako
Meni je still zivota takav.. uso sam ozbiljno u ovo .. nije mi problem da pratim sve to .. ovde sam samo da bi mi ljudi odgovorili dali gresim negde i kako da popravim te genetske poremecaje kako da ih nazovem ... a mozda je to samo od gojaznosti mozda ce se povuci kad zategnem kozu . ;)
Sačuvana
Savic019
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Samo trening

« Odgovor #5 poslato: April 07, 2013, 08:41:41 posle podne »

Normalno da ce da mu budu grudi takve kad se naglo gojio,prosirila mu se koza,i sad kad mrsavi ta koza ostaje i tako izgleda,treba da unosis 3-4g uh po kilogramu i 2-2.5g proteina po kg i 15% masti,ako izbaci uh nece imati snagu za trening...
Sačuvana
PlaviDiv
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

sve je u brojkama ...

« Odgovor #4 poslato: April 07, 2013, 08:35:33 posle podne »

ne , nisam nikad koristio nista od toga takve su genetski .. to jest dok sam bio klinac do 6 godina nije bilo niceg . ali onda sma poceo naglo da se gojim i one se same izdeformisale :/ .. zasto ne 200g pirinca meni je kcal 1700 dnevno a treba 2200 ... nisam siguran da trebam jos uh da smanjim .. a i pirinac je slozeni uh tako da nemogu mnogo da se ugojim od toga .. mozda gresim neznam
Sačuvana
DusanMilosevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: April 07, 2013, 08:33:51 posle podne »

nije mi  jasno zasto ljudi koji hoce da smrsaju 20,30 kila se zamlacuju sa tim fazonima po 70 g pirinca i takvih nebuloza. jedi manje brate ne mozes jesti 2 kile hrane dnevno i ocekivati da mrsavis. jedi zdravo i javi se za nekih 6 meseci kad budes smrsao 20 kila kakvi suplementi. tipa bcaa sagorevaci. whey ti je vise nego dovoljan a i to ne znam sta ce ti ako lepo jedes ribu piletinu ma bilo koje meso. ne zaludjuj se toliko sa tim stvarima a i svi se sete sad pred leto! :@
a i to tipa jedem u 15:30, 17:25 21:45 su nebuloze!! nisi robot nit mozes tako
Sačuvana
PlaviDiv
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

sve je u brojkama ...

« Odgovor #2 poslato: April 07, 2013, 07:58:04 posle podne »

PS. Zaboravio sam da kazem da svakog treninga radim kardio vezbe tipa trbusnjaci i to .
Sačuvana
PlaviDiv
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

sve je u brojkama ...

« Odgovor #1 poslato: April 07, 2013, 07:56:28 posle podne »

Pozz evo su neke moje fotke ... bio sam mnogo debli pre 2 godine imao sam 130 kg , sad sam oko 110 ... sa dijetom nekom kao no uh sam za god dana skinuo dosta oko 30 kg tako da sam bio na 100 .. zatim sam krenuo u teretanu pre godinu dana .. trenirao vec godinu dana za sad . ali sam se tu opustio .. nisam vodio racuna .. jeo sam mnogo .. i stigo sam do 110 ... evo su neke slike za sad ... sad sam ja vec dosta toga sredio suplementaciju trening i sve to .. e pa imam problema oko grudi .. pogledaj te na slici kakve su .. e kako to da sredim da normalizujem .. od kad znam za sebe one su takve .. evo ga moj trenutni trening i  ..
Plan :
trening radim : Pon : Grudi + trcanje , Uto : Ledja , Sreda : Noge , Cet : Ramena + trcanje , Petak : Ruke , Subota : Trcanje
ishrana i suplementacija :
U 7 : 30 = 1 tableta extream dyma burnera 70g ovsenih sa jogurtom od 0,5 % mlecne masti + 3 jajeta samo belanca
u 9 : 30 = masti : po 5,6 badema , oraha , lesnik (nesto od ovoga)
u 14 : 00 = 150 g mesa (riba,piletina .. itd) + 70 g pirinca (ponekad zamenim krompirom)
zatim pre treninga BCAA X (od scitek nutrion-a)
pa Trening
posle treninga opet BCAA + Elite Whey 1 doza,merica ima valjda 34 g zaboravio sam koliko ima merica
u 15 : 30 = 150 g mesa + 70g pirinca
u 19 : 00 = jedem obavezno sardinu ili tunjevinu + 70 g pirinca
Imam 1 m i 85 cm , 110 kg
Meni je cilj definicija i skidanje sala .
Nadam se da ce te mi pomoci i da cu za par meseci , godina okaciti mnogo lepse slike :)
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.393 sekundi sa 19 upita.