TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 07:35:04 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pocetnik  (Pročitano 6015 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #10 poslato: Jul 25, 2013, 10:57:02 posle podne »

Ishrana mora da ti bude prioritet minimum 3 obroka i 2 uzine i tek onda mozes uzeti i neki gainer kako bi dobio malo na telesnoj masi.
Sačuvana
Zoran023
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jul 25, 2013, 05:28:09 posle podne »

Hvala na savetu. Samo da pitam jos da li je taj gejner zdrav. Posto mi dosta njih reklo da gejneri sadrze mnogo secera i da nisu zdravi.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #8 poslato: Jul 25, 2013, 05:23:59 posle podne »

Možeš uzimati gejner i ako nastaviš samo sa telesnim vežbama, ali bi tegovi mnogo bolje podstakli rast. Ako već nemaš apetit, onda hvataj "cake" u ishrani. Recimo 2-3 kašike maslinovog ulja dnevno, 100-200g kikirikija/lešnika/badema... Sve što je kaloričnije a zdravo. Ne verujem da možeš pojesti puno pirnča ili ovsenih, a to su jako dobri izvori ugljenih hidrata, pa zato ti pokazujem i ove kaloričnije cake. :) Vremenom će ti se malo popraviti apetiti, samo da navikneš telo na više hrane.

Tebi je pojačana ishrana apsolutni imperativ. Od gejnera možeš uzeti Volumass 35, pakovanje od 3kg, to ti se uklapa u budžet. Odličan gejner.
Sačuvana
Zoran023
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jul 25, 2013, 04:33:00 posle podne »

Imam naravno,a izmedju njih kad mi padne na pamet pojedem bananu ili tako nesto.
Sačuvana
R1
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 25, 2013, 04:31:42 posle podne »

Koliko puta jedes dnevno, jel imas 3 glavna obroka?
Sačuvana
Zoran023
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jul 25, 2013, 04:26:31 posle podne »

Pa oko 6000din za pocetak.

Interesuje me da li mogu nastaviti sa ovakvim treninzima i da uzimam gejner?

A sto se tice trenutne ishrane,jedem koliko mogu,nije da ne jedem,al onda dodjem do neke granice i ne mogu da zinem vise,a ta granica je kod
mene dosta niska izgleda.
« Poslednja izmena: Jul 25, 2013, 04:29:12 posle podne od strane Zoran023 » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #4 poslato: Jul 25, 2013, 04:05:55 posle podne »

Uh, onda si jako mršav. A, kako vidim, i sam si došao do zaključka da je neadekvatna(čitaj: nedovoljna) ishrana krivac za to stanje.

Kreni u teretanu. Tamo će se naći neko da ti pokaže osnovne vežbe za svaki deo tela. To je sve što ti u početku treba. To je prvi uslov. Drugi uslov je da pojačaš ishranu. Imaš prostora da u sebe stavljaš brdo ugljenih hidrata. Nećeš mrdnuti sa kilažom dok to ne regulišeš, a možeš baciti grdne pare na suplemente.

A, što se suplemenata tiče, mislim da si ti prava osoba za gejner. Reci mi koliko para bi mogao izdvojiti za suplemente(a računaj tu i troškove oko regulisanja ishrane), pa ću ti dati neku preporuku gejnera. :)
Sačuvana
Zoran023
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 25, 2013, 03:40:03 posle podne »

Visok sam 180cm
Sa tegovima ne radim,jer ne znam koje vezbe za sta da radim,a da dizem tako radi reda, necu.
A ishrana mi je slaba,tj. obicna ,ne jedem mnogo. Verovatno sam zato i mrsav,al sta radim kad ne mogu
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #2 poslato: Jul 25, 2013, 03:34:54 posle podne »

Ja imam 3 pitanja. :)

- Koliko si visok?
- Zašto ne treniraš sa tegovima?
- Kakva ti je ishrana?
Sačuvana
Zoran023
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 25, 2013, 03:33:10 posle podne »

Pozdrav svima.

Pre dva dana sam poceo da vezbam kuci sklekove, trbusnjake,zgibove,cucnjeve. . . Imam 19god. i samo 53kg. A predvece idem na trcanje
oko fudbalskog terena. Zeleo bih da dobijem malo misicne mase,al mislim da ce to tesko ici sa ovim nacinom treniranja. Ne zelim da budem bilder,
vec cisto da mi se poznaju misici.

E sad, ovde sam da pitam da li mogu da koristim neke suplemente, tipa proteine,  ako ne radim sa tegovima? Ako mogu,koje mi predlazete?
I ako imate neke primedbe na ovakav trening slobodno recite vase misljenje i savet,jer ce mi dobro doci.

Hvala u napred.
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.104 sekundi sa 17 upita.