TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398382 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 03:25:21 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ironman'z power (b)log  (Pročitano 16950 puta)
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: Oktobar 15, 2013, 07:02:18 pre podne »

fala miki! bilo je ovo zlatno iskustvo  :D
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #105 poslato: Oktobar 14, 2013, 06:28:30 posle podne »

Pridruzujem se cestitkama Ironmane!!! ;)
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Oktobar 14, 2013, 05:59:43 posle podne »

Hvala još jednom ljudi  :)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: Oktobar 14, 2013, 01:49:53 posle podne »

Iron pre svega cestitke ! :D Bas sam te komentarisao negde na fejsu,tako elegantno radis da je to lepota bozija gledati :D Svi pokusaji uspesni,nemam reci.Samo napred i cestitam jos jednom ;)
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: Oktobar 14, 2013, 01:31:10 posle podne »

Bravo Iron. :)
Sačuvana
"In the land of the blind, the one-eyed man is king"
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #101 poslato: Oktobar 14, 2013, 11:11:06 pre podne »

cool man  ;)
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
bench fun
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: Oktobar 14, 2013, 10:35:44 pre podne »

Svaka cast na rezultatu a jos vise na strpljenju.Nije mi jasno kako su uspeli da ovako oduze ovo takmicenje.Mozda si imao na benchu jos 5 kg.
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: Oktobar 14, 2013, 10:05:19 pre podne »

Momci kao što sam obećao evo apdejta sa državnog iz Vladičinog Hana  ;)

Moje prvo powerlifting takmičenje prošlo je više nego dobro što se mene tiče, oborio sam dva lična rekorda i napravio total od 600kg u kategoriji RAW open 100. Svih 9 pokušaja u 3 discipline uradio sam uspešno, bez ijednog crvenog svetla. Kilaže koju sam prijavio za otvaranje na merenju oko 11:15h ujutru bile su 210-120-220, meĂ°utim loš pristup organiztora prouzrokovao je da očekivani početak takmičenja bude oko 1:30h ujutru, dakle nakon nekih 14 sati od mojih prijavljenih početnih.

Nakon 12 sati provedenih u sportskoj hali (sa manjim pauzama za neku hranu/piće/šetnju) smorio sam se kao tuljan, izgubio volju, adrenalin, nervoza i umor su učlinili svoje, smanjio sam ulazne težine na 190-120-200, čisto da smanjim sebi pritisak, ukupno 800mg kofeina me nije pomerilo s mrtve tačke. Na čučnju sam imao najmanje adrenalina, tek na drugom pokušaju sam se malo razbudio, plan pre takmičenja je bio 210-220-235(241), ali sam realno bio polomljen. Ne kažem da bi sve to izašlo, ali eto samo mi je žao što nisam probao :)

Treme nije bilo ni truna, posle toliko čekanja svi momci iz grupe su bili u sličnom raspoloženju kada je već dobrim delom svima bilo svejedno šta će uraditi, mnogi su se lomili i da napuste pre početka... Benč je prošao neočekivano lako, imao sam osećaj da bi gurnuo i 5-10kg više, ali sa 140 sam prezadovoljan, to je moj lični rekord postavljen u najgorim uslovima ikada  :D dosta je pomogao diclofenac duo koji je ugasio bol u bicepsima...

Mrtvo je isto išlo dosta opušteno, ulaznih 200 je i više nego lako, 240 prvi put vučem i postavljam još jedan lični, zaokružujem total na 600kg, imao sam dosta samopouzdanja nakon prethodnih 8 uspešnih liftova, taj benč od 140 mi je dao još vetar u leĂ°a, tako da sve u svemu PREZADOVOLJAN  8) 8) to je bilo dovoljno da osvojim 1. mesto u svojoj kategoriji (još 1 momak je bio u mojoj kategoriji).

Ovim putem čestitam svim momcima koji su bili u 3. grupi sa mnom- pre svega na ogromnoj ljubavi koju imaju za ovaj sport, jer da te ljubavi nema svi bi se pokupili u 8 uveče i otišli kući... Atmosfera je bila odlična, meĂ°usobna podrška nije izostala na svakom nivou. Dodela dipoloma/pehara/medalja je bila posle 5 ujutru. Ovo je i apel na organizatora da sledeći put malo ozbiljnije pristupi organizaciji takmičenja, makar u najavama vremena natupa, pa da ljudi ne čekaju iz sata u sat, već da idu negde van sale 10 sati dok ne krene njihova grupa.   

Ukupno je na takmičenju bilo oko 50 ljudi, koliko me sećanje služi bilo je 8 momaka sa opremom, 6-7 žena bez opreme, i 35 muškaraca bez opreme. Ako negde izaĂ°u zvanični rezultati nek slobodno neko okači u ovoj temi...

Sve u svemu to je to za ovaj put od mene, hvala svima na podršci ovde, hvala svim momcima na pozitivnim rečima na takmičenju, i gledamo se uskoro opet u nekom poglavlju powerlifting sage  :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=SxrA4G0v0AE
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: Septembar 15, 2013, 08:05:40 pre podne »

Ironman-kao prvo pozeleo bih ti mnogo uspeha na takmicenju!!!Kao drugo hvala ti puno sto si podelio ovaj blog sa nama,nadam se da ce u buducnosti ih biti jos!!!Svima nama si davao motivacije za trening!!! ;)
I dalje ocekujemo tvoje snimke! ;)
hvala Miki, ovo je tek početak, hvala na podršci i željama! Izveštaj i video posle takmičenja ;)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: Septembar 14, 2013, 01:51:31 posle podne »

Ironman-kao prvo pozeleo bih ti mnogo uspeha na takmicenju!!!Kao drugo hvala ti puno sto si podelio ovaj blog sa nama,nadam se da ce u buducnosti ih biti jos!!!Svima nama si davao motivacije za trening!!! ;)
I dalje ocekujemo tvoje snimke! ;)
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: Septembar 14, 2013, 11:36:03 pre podne »

kontam da će ići 125-200-220  ::) najvetovatnije- ako bude odstupanja od ovoga biće maksimalno 5-10kg gore/dole...
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #95 poslato: Septembar 14, 2013, 11:15:08 pre podne »

Kojim tezinama otvaras takmicenje?
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #94 poslato: Septembar 14, 2013, 10:42:02 pre podne »

izlazim koliko budem imao kila  :D :D kategorije u gpc su 90-100, tako da sam u toj 100 kategoriji, možda bih imao motivacije da idem na 93, al ispod 90 nema sile  ;D (IPF kategorija 100 je 93-105). Najverovatnije ću biti 97-98 do takmičenja... 

takmičenje će biti raw i equipped, ovaj put idem raw nisam imao dovoljno vremena za opremu. Pojas je dozvoljen u svim raw takmičenjima nevezano za federaciju, za kolena u GPC su bandaže od 2.5m što je za pola metra više od ovih mojih- al znaš kako kažu- boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka  :D :D
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: Septembar 13, 2013, 07:25:17 posle podne »

nedelja 9
trening 2_3

Bench press sa zadrškom
125x1
130x1

Bench press
115x8

Uski bench press
105x6

Deadlift
Sumo do 150kg
150x2
170x2
200x1
220x1
---
Kao da sam preporoĂ°en, izgleda da je trebalo tačno 2 nedelje da se razbagujem od virusa, kao da mi se vratila danas životna energija, pun snage...
Sa ovim završavam ovaj ciklus treninga, kreću mini pripreme za GPC 12. oktobra u V. Hanu. Ovih 220 dl je izašlo bez po muke, ali sam stao tu- i više nego zadovoljan sa svim učinjenim danas. Video na mrtvom zakazao, tu su pokušaji benč pres. Nešto ću stići da okačim do takmičenja, nešto ne- svakako očekujte video kad bude sve gotovo i sa tim će se ova tema zaključiti pa se gledamo u nekoj drugoj temi  ;)

hvala svima što su pratili ovaj (b)log, nadam se da nije bilo smoreno, da ste nešto novo naučili ili makar pratili patnju koja je trajala više od dva meseca  ;D

evo ga taj benč sa pauzom od danas:
http://www.youtube.com/watch?v=QY-4-dAAbT4
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #92 poslato: Septembar 12, 2013, 04:36:28 posle podne »

Bice to dobro,verujem u tebe!Drzim ti palceve!!! ;)
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.123 sekundi sa 17 upita.