TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398375 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 03:01:27 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ironman'z power (b)log  (Pročitano 16949 puta)
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 30, 2013, 10:19:40 pre podne »

Pozdrav ljudi, verovatno me većina zna kao vodećeg hejtera za postove napaćenih klinaca koji pitaju koja vrsta čoko bananice je bolja posle treninga ili da li će super pump držati mišićnu pumpu u izlasku posle treninga  :D :D 

Ovde ću pisati moje treninge iz ove ture linearne progresije. Ovo traje 12 nedelja, trenutno sam na 3. nedelji. Biće tu dosta tumbanja da izguram do kraja i ne preskočim ništa. Ipak powerlifting nije primaran u mom životu da sve prilagoĂ°avam terminu treninga, ali gde to bude moguće trudiću se da izuvijam stvari da ispoštujem ceo program koji je dosta zajeban, a da me žena i deca ne oteraju iz kuće  :o :D

Sve to ću propratiti i ponekim snimkom jer znam da ima dosta skrivenih voajera (stop gay xD). Usput, tu sam da prikažem kako ja shvatam ovaj sport, kako formu(!), šta je dubok čučanj(xD), šta mislim o opremi generalno: steznicima, bandažama, kaišu; gde je tu ishrana+suplementacija u celoj priči itd... i NAJVAŽNIJE: da probam da iskorenim URBANE MITOVE o tome kako kolena ne treba da idu napred u čučnju, kako čučanj treba da se radi iz pretklona, šta znači čučanj na paraleli i ispod paralele...

Nadam se da će ovo biti moj skromni doprinos boljem poimanju (onlajn) powerliftinga u Srbiji, a kako poslovne i porodične obaveze budu dozvoljavale uskoro se možda vidimo i na nekom takmičenju da ne budem samo još jedan pametnjaković-serator sa foruma/jutjuba. Isto tako se nadam da ovo neće biti pogrešno protumačeno, sve što vas interesuje pitajte/kucajte/komentarišite, za to forum služi.   

U sledeći post sam ispisao prve 2 nedelje treninga koje su bile okačene u temi trening za danas, od sada svaki sledeći trening ide novi post/video ovde, nećemo se više gledati u treningu za danas :D

Ukupan plan i progresiju neću pisati unapred, ne može baš sve u 1. postu ovde  :P Trenutni bw 96-97kg, cilj je da budem oko 92-94 i tu da ostanem još neko vreme ;)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Stranice: 1 ... 6 7 [8] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.863 sekundi sa 17 upita.