TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 07:46:19 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pocetnik 135kg pomoc  (Pročitano 4064 puta)
pedjoni986
Gost
« Odgovor #5 poslato: Avgust 13, 2013, 04:20:45 posle podne »

Ako znas ishranu kao sto tvrdis,a ja znam da je ne znas, smrsao bi sa bilo kojim programom,jer se mrsavi u kuhinji, programi su maltene isti,nema tu nekog specijalnog i neke filozofije
Sačuvana
kentaur33
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Avgust 13, 2013, 04:15:42 posle podne »

115 kg misica "da ti ostane"? Planiras da se prijavis na Mr.Olimpia 2013?
druze nemislim ja tako nego ocu da kazem da nisam debeo razumes znaci da omrsam 20kg treba mi program vezbanja...oko ishrane znam samo treba da znam i kako i koje vezbe da radim posto mi instruktor u teretani nije strucan
necu da dodjem u teretanu da samo radim 2 vezbe bicikolo i neke gluposti vec mi treba zanimljiviji program za skidanje kila
Sačuvana
kentaur33
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Avgust 13, 2013, 04:14:34 posle podne »

druze nemislim ja tako nego ocu da kazem da nisam debeo razumes znaci da omrsam 20kg treba mi program vezbanja...oko ishrane znam samo treba da znam i kako i koje vezbe da radim posto mi instruktor u teretani nije strucan
Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Avgust 13, 2013, 04:12:25 posle podne »

Sačuvana
kentaur33
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Avgust 13, 2013, 04:00:55 posle podne »

zdravo ljudi,imam problem nemogu da nadjem nista o nama debelima kako skinuti kilazu
imam 135kg 195cm visok,voleo bi da skinem 20kg i onda bi razmisljao o misicima da imam nekih 115kg misica,e sad prvo i najteze je skinuti 20kg i ne mogu nigde da nadjem neki program treninga u teretani ,tipa sta kojim danima raditi koje delove tela itd..
oko ishrane znam toga ima da se procita  kolko oces al za vezbe  nista nemogu da nadjem....
pa ako neko zna neki dobar primer ili ako neko moze nek mi napise pprogram i koje vezbe koji dan da radim za skidanje mase?
,,,treba mi da mi neko objasni sta  i kako naprimer danas radi  grudi biceps  siutra ovo prekosutra ono,,,ili da mi kaze da radim sve vezbe po malo danas kako bisve delove tela topio i tako to to mi treba neki program za teretanu za debele ljude.............
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.091 sekundi sa 18 upita.