TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 11:14:32 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nezeljeno dejstvo?  (Pročitano 2041 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Septembar 07, 2013, 08:30:01 pre podne »

Pa prestacu, ali da li ce mi drugi no reaktori isto smetati ili nece.Hors power je bez kofeina mislim, ako mi vec kofein smeta?
kombinacija kofeina i no je nezgodna za smetnje koje imaš. Moguće da bi sam no bolje podnosio, medjutim to treba da isprobaš....
Prelažem pregled srca pre dalje upotrebe no...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Septembar 07, 2013, 08:21:44 pre podne »

Da li si nekada imao problema sa srcem? Nekad radjen ekg, ultrazvuk?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Septembar 07, 2013, 08:18:29 pre podne »

Evo ovako, uzeo sam super pump max i pio sam po preporucenoj dozi od 1 merice.Nakon prvog treninga uvece kada sam legao da spavam osteio sam kao da me nesto stiska u sredini grudnog kosa,i ukus pumpa mi je bio u grlu i ustima, sutra dan ista reakcija, ali osecam i da losije malo vidim, zatim ubrzani rad srca, radim i nakon vezbe ne mogu doci do daha, disem punim kapacitetom brzo. Da nisam mozda alergican na kofein ili nesto vec, ako je moguce obrazloziti sto duze?
Unapred hvala.
luka, koliko imaš godina?
trebalo bi da prekineš uzimanje ovog supl jer ti najverovatnije ne odgovara....
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Septembar 05, 2013, 09:12:11 posle podne »

Pa prestacu, ali da li ce mi drugi no reaktori isto smetati ili nece.Hors power je bez kofeina mislim, ako mi vec kofein smeta?

Da li pijes kafu inace?

Pod pretpostavkom da si zdrav, simptomi koje si naveo verovatno poticu od kofeina - ne podnose ga svi isto, razlicita je osetljivost kod ljudi.

Kakav je pritisak?
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #7 poslato: Septembar 03, 2013, 11:41:29 pre podne »

.ebali vas s oprostenjem ti reaktori,sta ce vam to u zivotu? Pre neki dan bas pricam sa prodavcem u jednoj od prodavnica suplemenata, i kaze to je strasno koliko "klinci" traze te reaktore,a pogotovo tribulus i toboze te "prohormonske" bustere, uzimaju na svoju ruku bez alergoloskog testiranja  doze pitaj Boga kolike. I posle dolaze u radnju sa istim takvim slucajevima, gubljenje daha,nesvestice,iskacu im tone bubuljica po licu. Ne mora da znaci da je od toga,ali opet pitam vas koji ce vam moj pumpovi?To je nista,prividna stvar,dajete tolike pare za njih po 4-5 hiljada umesto da taj budzet date za protein  onaj od 2.3 kg, ili 10-15 kg mesa,pa onda vidite rezultat i uporedite.Meso i whey su potpuno bezbedni tu nema nus efekata :)

+1 ja kad sam kretao sa teretanom, na lageru su bili samo kreatin i whey, naravno biotech,u to vreme treses pet minuta, svakako ostaju grudvice, pa sa sve grudvicama zvaces, mucis se :D Sad se vise ne zna sta sve ima i koja je kutija sarenija i bajkovitija
Sačuvana
Milan 21
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Septembar 03, 2013, 09:41:19 pre podne »

.ebali vas s oprostenjem ti reaktori,sta ce vam to u zivotu? Pre neki dan bas pricam sa prodavcem u jednoj od prodavnica suplemenata, i kaze to je strasno koliko "klinci" traze te reaktore,a pogotovo tribulus i toboze te "prohormonske" bustere, uzimaju na svoju ruku bez alergoloskog testiranja  doze pitaj Boga kolike. I posle dolaze u radnju sa istim takvim slucajevima, gubljenje daha,nesvestice,iskacu im tone bubuljica po licu. Ne mora da znaci da je od toga,ali opet pitam vas koji ce vam moj pumpovi?To je nista,prividna stvar,dajete tolike pare za njih po 4-5 hiljada umesto da taj budzet date za protein  onaj od 2.3 kg, ili 10-15 kg mesa,pa onda vidite rezultat i uporedite.Meso i whey su potpuno bezbedni tu nema nus efekata :)
« Poslednja izmena: Septembar 03, 2013, 09:42:59 pre podne od strane Milan 21 » Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #5 poslato: Septembar 03, 2013, 08:08:23 pre podne »

za tebe je to najverovatnije "overdose", smanji na pola, ukoliko se desi opet bilo šta slično izbaci NO reaktore... 
NO reaktori su namenjeni isključivo zdravim osobama, nadam se da nemaš nekih zdravstvenih problema?
u svakom slučaju za taj deo ćemo sačekati odgovor naših lekara...
Sačuvana
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Personalni trener FISAF International

Fitness Portal
« Odgovor #4 poslato: Septembar 03, 2013, 06:48:07 pre podne »

Da bi video da li je kofein u pitanju, napravi sebi jaku kafu (3-4 kasicice) i vidi sta ce da se desi.
Sačuvana
luka07
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Septembar 02, 2013, 10:03:45 posle podne »

Sačuvana
aca777
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Pobeda voli pripremu!

« Odgovor #2 poslato: Septembar 02, 2013, 09:43:45 posle podne »

Prestani  da ga pijes ako ti vec toliko skodi. Znam dosta ljudi kojima NO jednostavno ne prija.
Sačuvana
luka07
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 02, 2013, 09:30:25 posle podne »

Evo ovako, uzeo sam super pump max i pio sam po preporucenoj dozi od 1 merice.Nakon prvog treninga uvece kada sam legao da spavam osteio sam kao da me nesto stiska u sredini grudnog kosa,i ukus pumpa mi je bio u grlu i ustima, sutra dan ista reakcija, ali osecam i da losije malo vidim, zatim ubrzani rad srca, radim i nakon vezbe ne mogu doci do daha, disem punim kapacitetom brzo. Da nisam mozda alergican na kofein ili nesto vec, ako je moguce obrazloziti sto duze?
Unapred hvala.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.071 sekundi sa 18 upita.