TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 07:40:03 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Misljenje o programu  (Pročitano 4852 puta)
wolf96
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Februar 11, 2014, 11:37:12 pre podne »

da li je previse raditi za biceps 3 vezbe sa tegovima i uske zgibove (chin ups) u jednom treningu?

ja imam problem sto mi je biceps kao kuglica :) tj. kad stegnem ruku mnogo je odmaknut od podlaktice i ne znam kako da ga prosirim
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Februar 06, 2014, 06:59:14 posle podne »

1 pitanje jos.Radim stronglifts 5x5 kao sto mi rekli,samo imam problem sto imam bas slabe ruke i sporije mi se razvijaju od ostalih delova tela.Sve ostalo mi je super samo me te ruke muce.I ja sam onda ubacio ponedeljkom i petkom po 1 vezbu za biceps i triceps.Jel mogu sa tim da nastavim,ili mnogo opterecujem ruke?I fokusiram se najvise na triceps posto to utice na rast ruku,koliko sam cuo.
Ja ne razumem zašto komplikuješ sa treningom,ako ti je cilj mišićna masa radi split trening: Grudi/biceps,ramena/triceps ,ledja,noge. ili bilo koju drugu kombinaciju,ako ti je cilj snaga imaš mnogo boljih programa od ovog 5x5 koji radiš.Moraš da odrediš konkretan cilj i da po tome napraviš plan ishrane,treninga i suplementacije  jer jedino tako ćeš ostvariti ono što si zamislio.
Sačuvana
MarkoHTC22
Gost
« Odgovor #22 poslato: Februar 06, 2014, 05:57:50 posle podne »

Ne valja nista idi na bodybuilding.com i nadji odgovarajuci routine :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #21 poslato: Novembar 05, 2013, 10:47:48 posle podne »

Misic da bi hipertrofisao mora da dozivi stres,a to postizes intezitetomradeci od 6 do 12 ponavljanja,a intezitet ces dozirati i sto vecoim angazovanjem misica koji radis bez prevelike pomoci sinergista.
Sačuvana
Dime
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Novembar 05, 2013, 09:19:30 posle podne »

1 pitanje jos.Radim stronglifts 5x5 kao sto mi rekli,samo imam problem sto imam bas slabe ruke i sporije mi se razvijaju od ostalih delova tela.Sve ostalo mi je super samo me te ruke muce.I ja sam onda ubacio ponedeljkom i petkom po 1 vezbu za biceps i triceps.Jel mogu sa tim da nastavim,ili mnogo opterecujem ruke?I fokusiram se najvise na triceps posto to utice na rast ruku,koliko sam cuo.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Novembar 03, 2013, 10:42:10 posle podne »

Moras dati mnogo viseinformacija o sebi ako zelis na ovaj nacin pomoc,pocev od detaljnog plana ishrane u toku dana ,opstih generalija o sebi,fotografije....ne postoji univerzalni plan treninga vec se radi induvidualno za svakoga.
Nemam nikakav plan ishrane, ono sto mi se jede, pojedem, samo sto ne veceram nista nakon 18h, i unosim velikuu kolicinu vode. Trebaju mi informacije, koje vjezbe da koristim za smanjenje obima listova, butina i dijela izvise laktova :)
Imas cilj, a nemas plan :),tako do cilja neces doci!Gledaj da unosis oko vrednosti bazalnog metabolizma pod predpostavkom da ti je 1500 cal i to 50% da bude iz Uh,35% protein i 15% masti rasporedjenih u 3 obroka i 2 uzine.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Novembar 02, 2013, 06:55:51 posle podne »

Moras dati mnogo viseinformacija o sebi ako zelis na ovaj nacin pomoc,pocev od detaljnog plana ishrane u toku dana ,opstih generalija o sebi,fotografije....ne postoji univerzalni plan treninga vec se radi induvidualno za svakoga.
Nemam nikakav plan ishrane, ono sto mi se jede, pojedem, samo sto ne veceram nista nakon 18h, i unosim velikuu kolicinu vode. Trebaju mi informacije, koje vjezbe da koristim za smanjenje obima listova, butina i dijela izvise laktova :)

Jako ti je loše što nemaš večeru posle 18h.Večeru moraš imati u svakom slučaju,a pogotovo ako si imala trening.
Ne postoji program za smanjenje odreĂ°enih delova tela.Ti si očigledno u tim delovima jača i to nećeš moći da smanjiš.
Možeš smanjiti kilažu i na taj način smanjiti obim,ali treningom ne možeš :) Što naravno ne znači da ne treba da ne treniraš,da me ne razumeš pogrešno :) Trening je obavezan! :)
Sačuvana
marina13
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Novembar 02, 2013, 12:16:32 pre podne »

Sačuvana
marina13
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Novembar 02, 2013, 12:09:17 pre podne »

Jesam, ali nisu mi ni malo strucni, nece da se postaraju lijepo. Ja bih da smrsam par kilograma i da sredim navedene djelove tijela, u prethodnom postu  ;D
listovi su mi malo deblji, a sa butinama i nemam previse problema. I sa diijelom izvise laktova, taj dio mi je opusten, i to mi se nikako ne svidja..
Sačuvana
vip
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Oktobar 31, 2013, 07:22:56 posle podne »

1 pitanje samo.Ja sam na masi sad i jedem dosta i treniram.E sad imam problem posto ja kad se ugojim dobar deo masti mi ode u noge i dupe,i gore se ugojim al znatno manje.Sta da uradim sad,da mi se smanji dupe i noge,a da mi gornji deo tela ostane isti?

Povedi računa da se ne ugojiš :) Svi mi imamo neki deo tela gde se talože masti,gde organizam čuva rezerve.

to i ja kazem.. :D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Oktobar 31, 2013, 06:38:34 posle podne »

1 pitanje samo.Ja sam na masi sad i jedem dosta i treniram.E sad imam problem posto ja kad se ugojim dobar deo masti mi ode u noge i dupe,i gore se ugojim al znatno manje.Sta da uradim sad,da mi se smanji dupe i noge,a da mi gornji deo tela ostane isti?

Povedi računa da se ne ugojiš :) Svi mi imamo neki deo tela gde se talože masti,gde organizam čuva rezerve.
Sačuvana
vip
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Oktobar 31, 2013, 04:28:10 posle podne »

drzi dijetu :D nemoj da se ugojis :D
Sačuvana
Dime
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Oktobar 31, 2013, 10:23:13 pre podne »

Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Oktobar 30, 2013, 08:07:07 pre podne »

Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Oktobar 25, 2013, 01:20:50 posle podne »

Zdravo svima,
Pocela sam pre nedelju dana u teretani, i probala sve moguce sprave, ali ne zelim da idem i nemam neki progradm, da li mi Vi mozete pomoci, sta je to sto preporucujete?
Ja najveci problem imam sa listovima butinama i ruke, od lakta i ramena, ostalo mi je u redu :)

Koji tačno problem imaš sa listovima i butinama?
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.118 sekundi sa 17 upita.