TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 04:31:55 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Sumece tablete magnezijuma protiv upale misica  (Pročitano 3128 puta)
InStruktOr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Novembar 05, 2013, 05:18:06 posle podne »

magenzijum je protiv GRCEVA u misicima, a ne protiv upala :)
ps. napravi razmak, ne odma posle grudi raditi ramena, ili posle ramena grudi, jer sa mnogo vezbi za grudi ti pogadjas ramena, i obrnuto, i tebi ce upala proci do dana kad budes radio rame.
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Novembar 03, 2013, 11:34:45 posle podne »

Pozz uzeo sam sumece tablete magnezijuma kao neki lijek za upalu , tek sam poco sa treninzima i imam bas jake upale iako radim kraci treninga sa vrlo malim opterecenjem, desi mi se da dobijem upalu grudnih misica i da ne mogu da uradim sjutra dan ramena jer ne mogu ruke da podignem , Pa me zanima jesu li ove tablete ok za opustanje misica?

Magnezijum kako magnezijum jeste dobar, ali sa sumecim tabletama nikad ne znas koliko si cega uneo jer dobar deo samo " protrci" kroz organizam. Kolika je doza tog Mg po tableti?
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Novembar 01, 2013, 05:18:13 posle podne »

Pozz uzeo sam sumece tablete magnezijuma kao neki lijek za upalu , tek sam poco sa treninzima i imam bas jake upale iako radim kraci treninga sa vrlo malim opterecenjem, desi mi se da dobijem upalu grudnih misica i da ne mogu da uradim sjutra dan ramena jer ne mogu ruke da podignem , Pa me zanima jesu li ove tablete ok za opustanje misica?

Magnezijum bi trebao da opusti mišiće,ali ne znam koliko zapravo ima efekta.
Kao što ti je rečeno,odmor je najbitniji.Isteži se obavezno posle svakog treninga i to je jedan od načina da ne doĂ°e do upale.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #2 poslato: Novembar 01, 2013, 09:38:14 pre podne »

Kvalitetna ishrana i odmor su najbitniji za oporavak misica!Bolja opcija od sumecih su multi vitminski kompleksi .
Sačuvana
Didza
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 31, 2013, 09:58:31 posle podne »

Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.073 sekundi sa 18 upita.