TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 07:34:45 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: program, potrebni saveti i kritike  (Pročitano 5458 puta)
spparow
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Novembar 21, 2013, 08:28:47 posle podne »

Ne uzimam bucice od 40kg, to mi je pretesko, radim sa onima od 15 ili 20 a i od toga me noge odvaljuju ...
Aj navedite jos neke vezbe za triceps, neko je pomenuo da ga ne aktiviram dovoljno ?
Hvala za savet za ishranu ...

E i da, moram da se pohvalim, sa obzirom da sam rekreativac i da imam 80kg i 182 visok, posle 2 ned treninga radio sam veslanje sa 110kg i biceps sa onom krivudavom sipkom 50kg .
Sačuvana
Bogisa
Gost
« Odgovor #9 poslato: Novembar 21, 2013, 06:49:54 posle podne »

Mozes i cucanj i iskorak sa sipkom, jer ne verujem da uzimas bucice od 40kg.. Onda imas noznu presu.. Raznih ostalih sprava jos ;)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Novembar 21, 2013, 11:28:23 pre podne »

Nije to loše što si naveo da jedeš.Možeš uzeti pileće belo sa salatom,da ti spakuju bez šremaza i lepinje.Ok je i pirinač kod kineza,samo da nije onaj u soja sosu nego obični ili integralni.Treba d ajedeš otprilike na svaka 3 sata.Uvek možeš nositi voće sa sobom,kikiriki buter,orašaste plodove....
Sačuvana
spparow
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Novembar 21, 2013, 03:12:17 pre podne »

e da, zaboravih ... aj neke savete oko ishrane jer radim fleksibilan posao ali po ceo dan imam obaveza pa sam osudjen, na pljeskavice, pilece belo, pirinac kod kineza, jaja, i jednom dnevno odem na neko kuvano jelo....
tako da to na kraju ispadne neredovna katastrofa ishrana ...
kako bi trebala kvalitetna ishrana da izgleda ? recimo za nedelju dana, po mogucstvu ako vas ne mrzi po danima da napist
Sačuvana
spparow
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Novembar 21, 2013, 03:06:57 pre podne »

hahahaha... nisam na anabolicima...
jednostavno obicno posle 4 meseca treninga me smori jer za to vreme nabacim 4-6 kg i istripujem da sam zadovoljan rezultatom i to obicno nesto pred leto pa preko leta batalim trening pa opet na zimu pocnem, tako je bilo prethodnih par godina, ovaj put planiram malo ozbiljnije, t.j. da nastam i preko leta bar 2-3 dana nedeljno .
 noge radim, samo me je mrzelo da kazem da radim cucanj sa bucicama, da radim iskorak sa bucicama i mrtvo dizanje ... jer u principu svi zivi rade te vezbem pa kapiram da nema puno psihologije ...
i bas naprotiv nemam jake noge, vec suprotno ...
a koje bi vezbe trebao da ubacim za triceps ?
jel ima neka kritika jos ? savet ? ajte ljudi slobodno ...
Sačuvana
Bogisa
Gost
« Odgovor #5 poslato: Novembar 19, 2013, 01:39:48 posle podne »

Sačuvana
jekka
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Novembar 19, 2013, 12:13:34 posle podne »

'budem zadovoljan pa prestanem' wtf ;D
Sačuvana
you could make a wish or you could make it happen
pedjoni986
Gost
« Odgovor #3 poslato: Novembar 18, 2013, 11:05:10 posle podne »

Noge su mu jake od fudbala :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Novembar 18, 2013, 08:53:31 posle podne »

Bolje da si kupio protein umesto gejnera.Imaš malo vežbi za triceps. Trebao bi da radiš i noge čisto da ne budeš nesrazmeran.
Serije od 1-8 ponavljanja su sa velikim intenzitetom i za povećanje snage,tako da si to dobro odredio.To ti je neki osnovni pumpački trening...
« Poslednja izmena: Novembar 18, 2013, 11:14:38 posle podne od strane Miletić Dušan » Sačuvana
spparow
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Novembar 18, 2013, 08:07:31 posle podne »

Aj ovako, svake godine treniram po 4-5 meseci, nabacim do 10kg, budem zadovoljan pa prestanem .
Nedelja mi izgleda ovako : prvi dan grudi i triceps : benc uski siroki, kosi, potisak sa cela, propadanje, i na lat masini za triceps .
Drugi dan : ledja i biceps : veslanje, mrtvo dizanje, veslanje sa pretklonom, zgibovi, i za biceps podizanje sipkom, pa bucicama, pa cekic .
Treci dan : ramena i noge: podizanje sipke sedeci ispred glave, pa letenje, pa podizanje bucica ravno napred, i obrnuto letenje za zadnje rame . Za noge necu da tupim to me ne interesuje previse .
Cetvrti dan odradim ili samo ruke ili neku grupu sa kojom nisam zadovoljan itd .
Izmedju svakog treninga je dan pauze . Pijem gainer i glutamin od suplemenata .
Sve vezbe uvek radim 6 serija : prva serija 8 ponavljanja, pa 6 pa 4 pa 3 pa 2 pa 2 uz povecavanje kilaze do maksimuma .
Sta mislite o tom programu ? Zamerke i saveti ? Naravno cilj mi je povecanje mase i snage !
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.124 sekundi sa 17 upita.