TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399845 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 02:46:14 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kako da nabacim jos 3-4 kg sobzirom da nesmem da jedem sl:  (Pročitano 3881 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #9 poslato: Decembar 26, 2013, 09:41:42 pre podne »

proizvodi od integralnog brašna su uvek bolji nego proizvodi od belog brašna, integralni pirinač je bogat B vitaminom i opet je bolja opcija nego beli pirinač...  ako ti prija i ako možeš, ubaci što više ovih namirnica. 
Jedino što je za očekivati da će te više zasititi integralno, zbog većeg sadržaja vlakana
Sačuvana
Aleksandar Stamenkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Decembar 26, 2013, 01:39:18 pre podne »

Probao sam integralne testenine i pirinac uz belo meso... za pirinac ne kontam razliku dok je i pecivo ok ali nesto ne volim mnogo da jedem pecivo.
Da li su integralno pecivo i integralni pirinac ok za dodavanje kog kg preko?
Vezano za ulje divljeg origana, mislim da trenutno pijem previse lekova a origano ulje je poprilicno jako, a vec valjda poprilicno forsiram zeludac jetru.. pa sam planirao da ga ukljucim (mozda) za oko mesec dana kad zavrsim sa terapijom lekova i ostanem samo na caj. Mada ukoliko budem imao dobre rezultate na sledecoj proveri da li preporucujes da ga ipak ukljucim po svaku cenu? 
Jos nesto, kad budem (akobogda) ocistio ove kolonije, smem li da se vratim konzumiranju vec kupljenog mass gainera (puno sa ugljenim hidratima), ili nije bas tako preporucljivo? Da podelim po komsiluku na vreme za bozic :P

Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Decembar 25, 2013, 11:29:37 posle podne »

Nisam napredovao, tu sam oko 71-72, napredovao sam u smislu da sam povecao obim ruke, istakao misice grudi, ledja, ramena, trapeze itd.. ali kilaza je 71-72, nisam ja mrsav, samo bih hteo da nabacim jos koji kg. Trenutno uz terapiju pijem linex 2x dnevno, omega 3 1x dnevno, oligogal 1x dnevno, neki caj za kandidu, diflucan sam jedan popio, sad jos jedan trebam prekosutra(prepisao mi doktor 2 komada 1x nedeljno)... jedem po 3-5x dnevno i to ne po malo, recimo po 6-7 jaja za veceru uz neko meso mladi sir itd.. da nadoknadim unos proteina ribu, tunjevinu... ali sve je to za misice ne i za masu.... Postoji li bilo sta sto mogu da forsiram za masu a da mi ne pravi problem trenutno? :)

Ishrana koja se savetuje kod kandide je nazalost postedna, kao sto i sam vidis, i izbor namirnica je ogranicen. Trudi se da to sto jedes jedes u vecim kolicinama, kako bi uvek bio u kalorijskom visku. S obzirom na to da imas mali broj kolonija, moze se ocekivati da ces se brzo izboriti sa kandidom ( a to ti je prioritet ), pa mozes malo odloziti masu.

Jesi li probao integralnu testeninu, integralni pirinac?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #6 poslato: Decembar 25, 2013, 10:41:18 posle podne »

te namirnice koje smes da jedes gledaj da unosis dovoljno da budes u konstantnom suficitu uz odgovarajuci intezitet treninga.
Sačuvana
Vladan Jordanov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Decembar 25, 2013, 06:05:48 posle podne »

Nisam napredovao, tu sam oko 71-72, napredovao sam u smislu da sam povecao obim ruke, istakao misice grudi, ledja, ramena, trapeze itd.. ali kilaza je 71-72, nisam ja mrsav, samo bih hteo da nabacim jos koji kg. Trenutno uz terapiju pijem linex 2x dnevno, omega 3 1x dnevno, oligogal 1x dnevno, neki caj za kandidu, diflucan sam jedan popio, sad jos jedan trebam prekosutra(prepisao mi doktor 2 komada 1x nedeljno)... jedem po 3-5x dnevno i to ne po malo, recimo po 6-7 jaja za veceru uz neko meso mladi sir itd.. da nadoknadim unos proteina ribu, tunjevinu... ali sve je to za misice ne i za masu.... Postoji li bilo sta sto mogu da forsiram za masu a da mi ne pravi problem trenutno? :)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Decembar 25, 2013, 11:07:36 pre podne »

Aha, dobro, znaci ipak je od ranije. Zaista nije logicno da ti smetaju te kolonije jer se smatraju gotovo normalnim nalazom. I ti si ipak napredovao u kilazi i pored svega toga?

Vidim da znas sta treba sta ne treba jesti, pa cu ti samo preporuciti jos ulje divljeg origana, korisno je u toj situaciji.
Sačuvana
Migan Djani
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Decembar 25, 2013, 02:38:34 pre podne »

Nisam uzimao zajedno, prvo mass 20 od scieteka on je protein sa dosta ugljenih hidrata. pa sam kupio posle nekog vremena 100% predator.  ali nije 100% whey, ima secere ali manje nego mass20. I posle par sejkera pokvarim stomak.  A kandidu sam skontao da vucem preko godinu dana, jer izgleda povremeno kad mi oslabi imunitet smeta mi slatko, alkohol, mlecni proizvodi,pojedine mesne preradjevine... javi se dijareja po par dana. Nadam se da cu terapijom i dijetom da ocistim kandidu jer doktori kazu da cudo kako mi 5 kolonija i smeta toliko.
« Poslednja izmena: Decembar 25, 2013, 02:41:59 pre podne od strane Migan Djani » Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Decembar 24, 2013, 11:13:49 posle podne »

Pozdrav Vladane,

ja imam par pitanja za pocetak. Jesi li uzimao protein i gejner zajedno? Da li imas jos neke tegobe? Dijareja se prvi put javila kada si uzimao suplemente ili ranije?
Sačuvana
Vladan Jordanov
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Decembar 24, 2013, 10:09:49 posle podne »

Uzeo sam kuci tegove i jos neke spravice i imam odlican program, vezbam vec par meseci i vide se pozitivni rezultati.  E sad... Prvo sam uzimao mass gainer i protein od scientec nutrition, mislim da se zove mass 20.. posle par konzumiranja dobijem par dana dijareju, zatim sam uzeo predator 100% protein (takodje ima nesto ugljenih hidrata u njemu) i opet isti problem...
 odem kod doktora i ispadne da imam crevnu kandidu 5 kolonija, sto znaci da ne smem unositi jedno 3 meseca sl: secer, beli hleb, mlecne proizvode, testenine, svinjetinu, mesne preradjevine... skontao sam da mi treba 100% wheey protein ali on je za misice, ja sam 172/72kg i zelim da dodam jos 3-5 kg na masi. ali kako bre ljudi kad mi je sve sto goji zabranjeno?
 Ima li ovde strucnjaka da me posavetuju jer po malo razanog hleba, riba, govedina, integralna peciva, i sl mi nesto ne pije vodu...

Hvala unapred
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.303 sekundi sa 18 upita.