TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 10:56:23 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Golferski Lakat  (Pročitano 20674 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Januar 13, 2014, 09:13:03 posle podne »

pri kojim pokretima boli lakat?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Januar 13, 2014, 09:12:05 posle podne »

gde tačno boli lakat? možeš da okačiš sliku sa obeleženim mestom bola...
da li radiš istezanja za podlaktice i šake?
Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Januar 13, 2014, 07:42:35 posle podne »

Ja sam isto s***o te tetive posle obaranja ruku. I dan danas ne mogu da radim skullcrushere i ostale vezbe gde je ruka (lakat) iznad glave.Nekad zaboli i na propadanjima ako preteram.
da li si radio neko lečenje lakta?
da li radiš istezanja?
Nista specijalno, stavljao sam par puta led da hladim i mazao sa zelenom konjskom i nista vise.Istezem se redovno.
Sačuvana
"In the land of the blind, the one-eyed man is king"
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Januar 13, 2014, 05:21:12 posle podne »

ok, jev javi kako ide za dan-dva, pa da dobiješ dalji program za oporavak. ..
pozz
Sačuvana
Jev
Gost
« Odgovor #17 poslato: Januar 12, 2014, 10:39:30 posle podne »

@jev.. nema na cemu, sada odmaraj i batali obaranje.

A ako te ikada to bude ozbiljnije zanimalo javi mi se za savete i pomocicu ti.
Nema problema! Ako bude trebalo javljam se. :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #16 poslato: Januar 12, 2014, 05:59:17 posle podne »

@jev.. nema na cemu, sada odmaraj i batali obaranje.

A ako te ikada to bude ozbiljnije zanimalo javi mi se za savete i pomocicu ti.
Sačuvana
Jev
Gost
« Odgovor #15 poslato: Januar 12, 2014, 04:14:22 posle podne »

@jev
da li primenjuješ led i gel?
bilo bi dobro da napraviš pauzu sa treningom 7-10 dana, da sprovedeš program lečenja i rehabilitacije lakta, da poveda ne pedje u hroničnu, pa da je vučes mesecima....

Primenjujem. :)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Januar 12, 2014, 11:25:18 pre podne »

Ja sam isto s***o te tetive posle obaranja ruku. I dan danas ne mogu da radim skullcrushere i ostale vezbe gde je ruka (lakat) iznad glave.Nekad zaboli i na propadanjima ako preteram.
da li si radio neko lečenje lakta?
da li radiš istezanja?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Januar 12, 2014, 11:24:20 pre podne »

@jev
da li primenjuješ led i gel?
bilo bi dobro da napraviš pauzu sa treningom 7-10 dana, da sprovedeš program lečenja i rehabilitacije lakta, da poveda ne pedje u hroničnu, pa da je vučes mesecima....
Sačuvana
Jev
Gost
« Odgovor #12 poslato: Januar 12, 2014, 04:03:03 pre podne »

Iz prilozenog vidim da si obarao tek tako misleci da je obaranje ruke ili armwrestling sport kojim svako moze da se bavi i tek tako kafanski da obara.
Ovo je dokaz da ne treba ovako da se radi jer ima da se povredite ili vam nesto ne daj boze napukne i pukne.
Dobro si ti prosao i ovo ti iz iskustva kazem jer se ovim sada vec mogu reci profi bavim i treniram.Pripreme da se bude dobar obarac su dugogodisnje i zahtevaju cvrstu volju i maksimalnu privrzenost.Tu podrazumevam treninge sa tegovima gde jacas svaki misic pocev od prstiju i gde kroz sparinge navikavas tetive na opterecenja i to postepeno a ne odjednom.
Cak i tada kada si maksimalno spreman moze doci do povreda.Mene posle skoro svakog takmicenja boli skoro sve i moram oko sedam dana biti u totalnom mirovanju da bih se oporavio.A neko ko nespreman udje u celu pricu moze ozbiljno da strada.
Moj ti je savet da mirujes ako treba nista da ne vezbas oko dve nedelje,mazes kreme i bice bolje.
A kad se oporavis mani se obaranja sem ako se neces spremati kako treba.
Hvala na savetu! A ja inace nikad ne obaram ruke, za ovo mogu da se zahvalim bratu koji me je bukvalno namestio a ja magarac, nisam rekao ne.

Inace, trenutno je dobro (u ponedeljak bi trebalo da se vratim na trening).
Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Januar 12, 2014, 01:28:59 pre podne »

Sačuvana
"In the land of the blind, the one-eyed man is king"
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #10 poslato: Januar 12, 2014, 12:53:43 pre podne »

Iz prilozenog vidim da si obarao tek tako misleci da je obaranje ruke ili armwrestling sport kojim svako moze da se bavi i tek tako kafanski da obara.
Ovo je dokaz da ne treba ovako da se radi jer ima da se povredite ili vam nesto ne daj boze napukne i pukne.
Dobro si ti prosao i ovo ti iz iskustva kazem jer se ovim sada vec mogu reci profi bavim i treniram.Pripreme da se bude dobar obarac su dugogodisnje i zahtevaju cvrstu volju i maksimalnu privrzenost.Tu podrazumevam treninge sa tegovima gde jacas svaki misic pocev od prstiju i gde kroz sparinge navikavas tetive na opterecenja i to postepeno a ne odjednom.
Cak i tada kada si maksimalno spreman moze doci do povreda.Mene posle skoro svakog takmicenja boli skoro sve i moram oko sedam dana biti u totalnom mirovanju da bih se oporavio.A neko ko nespreman udje u celu pricu moze ozbiljno da strada.
Moj ti je savet da mirujes ako treba nista da ne vezbas oko dve nedelje,mazes kreme i bice bolje.
A kad se oporavis mani se obaranja sem ako se neces spremati kako treba.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Januar 11, 2014, 11:51:07 posle podne »

ok, ne proveravaj više  ;)
ledi i mazi gel, javi se za 2-3dana kako ide, pa da dobiješ vežbe za oporavak...
Sačuvana
Jev
Gost
« Odgovor #8 poslato: Januar 09, 2014, 07:40:01 posle podne »

za početak - prekid scakog treninga 5 dana. prva 2 dana led 5x na dan na bolno mesto po 7min, posle leda lioton gel. naredna 3 dana 3x na dan led.

javi kako ide, pa da dobiješ vežbe za oporavak od poveede....
pozdrav
da li ima trnjenja prstiju, slabosti ruke sada?
da li zadoli pri jakom stisku šake, pokretu rukovanja, zavrtanja/odvrtanja?

Danas sam radio bench press i osetio sam slabost ruke pri drzanju tega, pri fleksiji ruke u donjoj zoni gubim kontrolu nad spustanjem, pri dizanju je podnosljivo.
Prsti ne trnu, cela ruka je u otkazu, ne boli pri stisku, ne boli pri rukovanju niti pri odvrtanju.
jesi procitao možda negde da je potrebno u početku  da prekineš treninge da bi se povredjena tetiva odmorila...?
možeš sprovesti lecenje kako treba i brzo se oporaviti, ili da vučeš povredu duze vreme.....
Pročitao sam, ali morao sam da vidim kako to izgleda (da se uverim u ozbiljnost stanja).

Hvala puno na savetima!
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Januar 09, 2014, 06:42:25 posle podne »

za početak - prekid scakog treninga 5 dana. prva 2 dana led 5x na dan na bolno mesto po 7min, posle leda lioton gel. naredna 3 dana 3x na dan led.

javi kako ide, pa da dobiješ vežbe za oporavak od poveede....
pozdrav
da li ima trnjenja prstiju, slabosti ruke sada?
da li zadoli pri jakom stisku šake, pokretu rukovanja, zavrtanja/odvrtanja?

Danas sam radio bench press i osetio sam slabost ruke pri drzanju tega, pri fleksiji ruke u donjoj zoni gubim kontrolu nad spustanjem, pri dizanju je podnosljivo.
Prsti ne trnu, cela ruka je u otkazu, ne boli pri stisku, ne boli pri rukovanju niti pri odvrtanju.
jesi procitao možda negde da je potrebno u početku  da prekineš treninge da bi se povredjena tetiva odmorila...?
možeš sprovesti lecenje kako treba i brzo se oporaviti, ili da vučeš povredu duze vreme.....
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.306 sekundi sa 17 upita.